Påsklov

Om lite mer än en timme tar jag PÅSKLOV!

Vi har fixat så vi inte har några lektioner imorgon, så jag ska bara gå lite tidigare från teatern så jag hinner hem och packa och sen med bussen :) Kommer bli stressigt, för jag ska ändå hinna med en sväng i stan och köpa diverse saker till gullemamma (A)

Squiiiiee!






Pic




Engelska

Nu ha vi engelska och jag sitter och kollar lite fakta om Jamaica som jag ska göra ett tal om senare. Men tänkte göra det på lovet istället så jag anstränger mig inte övermycket...

Sitter även och redigerar en gammal bild i PS som jag tog med min kamera jag fick från jultidningarna för många år sedan..

Sovmorgon!

Har sovmorgon till klockan  tio! Känns himla skönt! Nu ska jag ta och göra mig klar..
Sen möta upp Bea, så vi hörs senare :)

Never back down

Har sett Never back down med Linus och Sanna :) Den var episk! Se den! Sen for Sanna hem och jag och Linus satt och kika i lite skolkataloger :) Det spåra! hihi



Nu har han precis farit och jag ska ta och lägga mig :)

Så sov gott!

 


On my way

Nu väntar jag på Linus och Sanna som är på väg hit :) Dom ska hämta mig sen ska vi om på coop och köps diskmedel och diverse. Sen ska vi ut och ragga en sväng innan vi ska hem till mig och se film!

Vi får se vilken det blir men jag vill se "Never back down" så jag hoppas dom åxå vill de (A)







Lukas Hilbert - Was ich an dir mag

Was ich an dir mag

kannst du vielleicht nicht leiden

Doch ich denk' jeden Tag

du sollst genau so bleiben

Und jetzt komm' an meine Seite

ich will mich überall mit dir zeigen

Denn das was ich an dir hab

ist was ich an dir mag




Broarna runt!

Har varit ute och gått broarna runt med Melker i det fina vädret. Det tog ungefär en timme, och det var svinhärligt ute! Känns himla skönt att ha rört på sig lite! Var ett tag sen man var ute och gick vill jag lova! Men det ska det bli ändring på nu när Johanna kommer hem från Thailand! hihi

Nu sitter jag och äter korvgryta och mackaroner. Ska sedan hoppa in i duschen och sen göra mig klar och vara med Linus, och även kanske Ida? Får se vad vi hittar på :)



Nu är våren här!


Finvädret!

Svenskalektionen var bara ovärd, och alla var typ borta.. Men matten var kung! Min trogne arbetskamrat Bea var hos tandläkaren så därför jobbade jag med Magda istället! Det flöt på riktigt bra, och vi blev typ klara före alla andra ;)

Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska ta med mig Melker ut på en promenad i det fina vädret, så vi hörs senare när jag kommer hem!


Hittade en gammal text

Hittade en gammal text jag skrivit när jag, Kaisa och Hanna var ute och körde skoter förra året (eller snarare så skrev jag bara om händelsen):

Idag, kära vänner, for jag Kaisa och Hanna ut och körde skoter :D
Kaisa hade sin srx och jag hade min formula. Hanna hade ingen skoter så hon åkte med mej.


Först körde vi till pappis och stekte litegrann i de dåliga vädret. Sen när vi skulle vända tillbaka igen hände detta! (bilden)

Och de må ja säga att denna där grävde ner sig djupt, men trots de tog de bara en kvart att komma lös :] De va starkt gjort av tjejorna!

Sen om vi hade varit en minut segare tror jag att vi alla inte hade varit vid livet just nu för då komme dröset! Först tre. Sen när vi hade kört en bit så skrek Hanna: KOLLA BAK!

och jävlar i min själ. kör om din förbannade satans skoterjävel. Ja fick paniiik! Då komme typ 85 skotrar som såg ut som mördarmaskiner bakom oss på en smal led. Jag va i shocktillstånd! Sen höll dom på köra över ja och Hanna...

Men sen lyckades vi komma ifrån dom och då skulle vi köra över en väg och då när jag har kört över hör jag hur någon skriker och kollar bak. Då får jag se att NÅGON (Hanna hade som sagt ingen skoter) har fallit av sin skoter. xd hhahah så hon ligger på ena sidan och skotern tippa åt andra. :) nämner inga namn men vi fick oss ett gott skratt iaf :]



Fixat och trixat

Nu har jag ägnat en stund åt att fixa bloggen!

Vi har egentligen hål, eller eget arbete på multimedian, eftersom att våran lärare är borta. Men jag är i stort sett klar med det vi ska göra - slutprojektet, så därför ägnade jag lite tid åt att fixa och trixa på bloggen.

Det är faktiskt ganska roligt nu när man börjar lära sig alla koder och så vidare. Jag tror att en stor del av varför det går så mycket bättre är att vi håller på med koder på Webdesignslektionerna!

Nu ska jag och Sofia arbeta lite med vårat slutprojekt i Teater.

Ha det bra så länge!

Nymålade naglar


 

 


Foto

Sista fotolektionen detta läsår har vi nu. Jag har just skrivit ut fotopärmen och är klar med den nu :) Har även hunnit ha engelska nationella speaking. Det gick väl sådär, men Bea och Magda var söta, så det var lugnt!

Snart har vi lunch, sen hål så då blire kanske att fixa bloggen :)


 


Natti!

Har just duschat och nu är det dags för sängen!

Har inge mer att skriva så jag bjuder på en gammal bild :)



Fotokurs

Sitter och chillar vid Toves dator på fotokursen nu :) Vi ska snart fota nå tjejer från sminkkursen :) Men tills dom kommer sitter jag här. Har inget bättre för mig lix ändå så^^

Är fett trött och ska nog snart hem och ta det lugnt.. Känner att typ tre timmars sömn är inte så givande... Men tagga typ hål hela dagen imorn. Vi ska sätta ihop fotopärmen och ha engelska nationella, speaking. Sen typ matte och svenska också... Kändes ändå ganska jobbigt, men förmiddagen kommer i alla fall vara soft!

Nu ska jag vara lite social, HÖRES 


elu!

Kom just hem från skolan, eller jag hann om på coop en sväng och handla också! Dagen har gått framåt ganska segt... Men nu är då skoldagen över, så jag ska snart rulla iväg till E4an. Ska bara käka först, och fixa bilderna :)

Ikväll blir det att ta det lugnt, sen sova TIDIGT!

Måndag

Vaknade fem imorse och kände att jag hellre ville dö... DET SÖG! Ja va så satans trött, eller jag är det fortfarande, menmen.. Sov på bussen i alla fall...

Kom i alla fall nyss fram till stan och vi har engelska strax, så ja ska kila vidare och möta upp Bea nu!

Hare


Whipe Out

Spenderade gårkvällen hos KG med han och Viktor! Det är två riktigt mysiga grabbar...
MEN DOM HAR SINA BRISTER vill jag lova x) HAAHA^^ nämen dom är söta!

Vi såg "whipe out" och "Ballar av stål" sen drog jag hem och packa och sov. Men det gick inge bra att sova... vakna typ minst fyra gånger för ja fick sms...

buhuu...


Övningsköra

Har hängt med Hanna nu i eftermiddag en stund. Sen följde jag mamma till stugan och hämtade sedan Fanny i Ytterberg :) Lillkillen ha blivit så stor (A) och även Älva!

Nu ska jag iväg och övningsköra med pappa och Fanny!

HÖRES

Söndag

Idag ha ja varit hemma och chilla typ hela dagen.. Skjutsade min kusin på skotern ett tag också, och det var nice! Sen nu sitter jag hos Hanna och hon håller på göra mat. Jag ska snart hem och bestämma mig om jag ska fara ikväll eller imorn.. till Skellefteå alltså...

Hörs sen!

Haj

Igår efter maten mötte jag Hanna utanför Ica sen gick vi till Patrik och träffa Wickan. Seriöst, när vi skulle gå ut från lägenheten, de var fan kö ut! x)

Sen for vi i alla fall till statiol,
sen hem till Hanna en stund och träffa Kaisa och Matilda, sen drog vi vidare till Kim. Där var vi ett tag, men sen skulle dom fara och åka limo, så då satt vi med nån random och väntade ett tag, men sen ringde vi efter skjuts och åkte till en annan Patrik. Där var det massvis med folk, så det var skoj! Sen for vi till Kim ett tag igen och efter det till Vanja och Henri. Sen for vi ut! :)

Soft kväll vill jag lova!

Hanna stod vid min sida! ♥


Skoter VM

VM idag och det var upp mot 8000 pers i lilla Malå! Men det är det som är bra!
Tucker tog i alla fall hem segern! Men Emil Öhman vann detta lopp i alla fall, men det räckte inte..
Vädret sög men stämningen var awesome! Så det var kung ändå!

Nu kom jag just hem och ska duscha och skumtona håret :)

Sen blir det att äta och tagga inför ikväll!

 MALÅ KOMMER GUNGA I NATT!


Emil Öhman


Malå

Kom just hem till Malå och håller på att svälta ihjäl..! Men ska snart äta, sen göra mig klar för kvällen och ringa Hanna och göra planer... Vet faktiskt inte vad vi ska göra ikväll, men det ska bli kul att se!

Hoppas verkligen inte det kommer suga!

För övrigt har vi internet hemma i Malå nu så jag sitter och nöter Spotify!

ÅSSÅ TAGGA VI SKOTERVM IMORN!




ÅÅÅÅÅÅÅÅ

Fett trött.. sitter på skolan och vill bara att det ska ta slut. Jag får ingen hjälp heller, trots att jag har väntat mer än en timme nu... suck

Kvart över fyra blir det Malå
, och jag hoppas att Kaisa ska skumtona mitt hår ikväll! behövs..

känner inte taggen på imorn
, men det kommer nog bli kul ändå! ^^

Målade naglarna igår:





Tagga!

TAGGA SKOTER VM I HEGEN!

För övrigt så slutar vi nu så jag kommer inte kunna skriva förän imorn, men ikväll ska jag i alla fall plugga och ta de lugnt. Typ se film och käka popcorn! Sen blire skolan imorn, efter det hem till Malå och TAGGA VM!





Skolan

Sitter på sista lektionen nu. Ännu en dag som har varit ganska chill! Kollade på treornas projektarbeten och dansarna var bäst, helt klart!

Nu ska vi komma på nått att göra i GKOn för jag Sofia och Bea är klar med allt som vi ska ha gjort + Tankens Trädgård, så vi vill trycka på tröjor men PG är lite osäker på om vi ska få det eller inte..

Efter skolan blir det att fara hem och städa.. Sen vet jag inte vad jag ska ta mej till för min dator funka inte, så det blir väl att fara ut och gå med Melker eller nått :)

HÖRES


ÅÅÅÅÅÅ?!?!?!


MIN DATOR HAR KRASCHA!!!!!

(sadface)


Lunch på skolan

Har slutat som sagt, men har ätit lunch på skolan och nu sitter jag och Sofia i datasalen och planerar teaterarbetet.. Kan säga att det inte går framåt för oss, eftersom båda sitter och bloggar och gör annat, men idén flödar inte framåt just nu, så är det bara!




Webdesign

Har bara en lektion idag och det är webdesign, och nu är jag klar med hemsidan!
Squieeee :D


Jag och Sofia har nyss fixat klart affischerna till dans 3orna så vi ska skriva ut dom nu och sen gå och visa affischerna för dom :)

Jag visar hemsidan och affischerna sen men tills vidare:




Natti

Har legat och pratat med Tony ett tag och sett tv men nu är det dags för sängen!

Sov gott!





Jag vill bara Softa!

Har just käka lite middag och sitter nu här och skriver med Viktor! Fick just veta att vi bara har en lektion imorgon och det är webdesign, sen ska jag och Sofia börja planera vårat slutprojekt i teater.

Nu ska jag nog göra lite engelskaläxa sen ska jag duscha om jag orkar x) Sen typ sova (A) Eller nae, somnade så tidigt igår så... Men seriöst, är dödstrött så skulle lätt kunna somna nu ändå!

har jag någon bild att bjuda på?......


En SnyggHanna!


Har slutat..

Nu har vi slutat, och jag hann klart med bildspelet på multimedian.

Så nu sitter vi och jobbar med affischerna! Men är typ snart klara tror jag! Har fem olika förslag (A) HAHA men jag tror inte jag kan visa dom här än för jag vet inte om dom får visas än..?

Ja bjuder på nått annat istället:





hihi


Tiis

Orkade seriöst inte skriva nått mer igår, för ja låg i sängen och prata med Tony och Viktor på skype, medan jag väntade på att datorn skulle sluta lagga... Sen somna ja typ åsså vakna ja när Viktor höt att han skulle gå och sova.. Så efter det gick jag med och la mej... Sjukt trött!

Idag äre nya tag som gäller! Känner att jag har sovit länge inatt så det känns bra! :D
Har precis haft fotolektion och är snart klar med fotopärmen som sedan ska skrivas ut och sättas ihop. Den innehåller alla uppgifter vi har haft i Foto under åk2. Så de är nice!

Nu har vi multimedia och jag och Sofia ska börja med bildspelet nu. Sen slutar vi! Soft dag med bara två lektioner! Men jag, Bea och Sofia ska nog stanna kvar lite och arbeta på affirserna!

 

 


Månda

Idag är det måndag, men igår var det söndag och då var jag med Hanna, Viktor och Jim ett tag. Sen for jag hem och bara chilla. På kvällen övningskörde jag med papput, sen såg jag Whipe Out med Kg och Viktor :)

Åter till idag, Måndag, som sagt.. Vaknade klockan fem och tog bussen till Skellefteå. Rough life.. Sen började skoldagen med ett engelskaprov, som kändes gå ganska bra. Efter det såg vi film på samhällsen sen hade vi GKO. Jag, Sofia och Bea tog lite bilder till dans 3ornas affisch som vi ska göra till dom.. För dom ska ha uppvisning och bad oss fixa de. Sen började vi även photoshopa litte :) Kommer bli stressigt för vi ska va klara i veckan..

Nu ska jag göra nått kul... BEHÖVS!


Saknar denna brud!
KOM HEM!


Lalala

Vaknade upp hos Viktor i morse, och mamma och pappa dampa för att jag inte hade sagt nått... Men sånt händer... Man glömmer av sig ibland.

Klockan var ändå över tre när vi började se film typ, sen däckade jag och då fanns det inte en chans att hinna skriva ett sms...

Idag har jag i alla fall inte gjort nå mycke alls... Som sagt, vaknade upp hos Viktor och chillade här ett tag innan jag for hem och åt rostat, sen va jag med Hanna ett tag..

Nu är jag uppe hos Viktor igen. Kaisa följde med, och vi körde skoter hit :] sure thing! guppguppgupp!

Vi ska chilla här ett tag sen blir det att fara hem och sova :)

Maaaha

Sitter hos Viktor förtfarande. Det är jag, Viktor, Fredrik, Jim, Kg och Danne. Hoppas på att Hanna och Kaisa kommer snart så jag kan ge Kaisa en stor fet kram!! (L) 

Men dom visste inte om dom skulle komma än.... :(

Vi får se vad som händer sen1

tjaooo

Längta!


Malå

Kom hem till Malå för ett tag sen.. Jim och Viktor komme och hämtade mig direkt, så vi for ut och sladdade ett tag.. Sen hamnade vi här hos Viktor. Jim, Danne och Lunken skulle fara till Lycksele tvärt och göra lite småheter sen skulle dom komma tillbaka :)

Så nu är det bara jag och Viktor här.. Han sitter och spelar och jag har lånat Jims dator så jag sitter här och chillar! Nu ska vi se om han har nå episka bilder att lägga upp:

DE HADE HAN INTE x)


Multi..

Nu har vi multimedia, men jag har inte tagit med mig bilderna jag ska ha i mitt portfolio. DUMT GJORT! För nu har jag nästan ingenting jag kan göra... Men jag ska ändå fara snart så jag hinner med 12bussen till Malå.

För vi har ingen idrott och vi ska göra samhällsfrågorna hemma så det är nice!

När jag kommer till Malå, blir det hem och lämna väskan, sen skoter direkt till Viktor och company!

palla int va hemma.......

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

webdesign nu... trodde de skulle gå bra och vara kul innan lektionen började men så fort inget funkar blir man ju cp i huvudet!!!

Det enda jag har kvar innan hemsidan är klar är alla highslides. Det ska vara sex stycken men jag har inte åstadkommit ett skit under den här lektionen... Tro mej, jag har försökt men det funkar inte!!??!?!?!

Får ta nya tag nästa weblektion och hoppas på det bästa!

Nu slutar vi denna lektion... HÖRES


GRATTIS KAISA!




 

 


Uppdate - IGÅR

Igår kväll lagga min dator fast... Det enda som funka va skype, så ja kunde inte skriva nått då.. men ja prata iaf med Jim, Viktor och Tony på skype... Sen drog alla utom Tony så då snacka ja med han ett tag. Kände att våran konversation var väldigt intressant, eller?!

Båda var aströtta och han satt och stirra in i dataskärmen medan jag låg i sängen och väntade på att klockan skulle bli 00.00 så jag kunde skicka iväg ett sms till Kaisa och gratta henne! ^^

Jag höll typ på somna hela tiden x) HAHA

Jag städade även, och tvättade lite... Sen somna jag just efter 12!


Ska ta mitt förnuft tillfånga..

Nu har jag dragit ut på det alldeles för länge... Ska ta mitt förnuft tillfånga nu och ta tag i det här. Det måste lix ändå göras och det är nog inte bara jag som känner så. Visst, det känns jobbigt just innan och under tiden... Men när det är gjort så känns det ju faktiskt ganska bra. Man känner att man har åstadkommit något i alla fall.
Det jag pratar om är förstås STÄDNING!

Såhär ser det ut just nu:
(+ typ 100 gånger värre för jag tog bilderna för två dagar sen)




Kan lova er att ni inte vill se resten, och särskilt inte i närbild......
HAHAH kallas dammråttor...
Men vafan, jag bor ju i en källare?!




Slut.

Har slutat nu, men sitter och gör lite gympafrågor så jag slipper göra det imorgon istället, för då slutar vi tidigare! NICE...

Känner att jag är hungrig som fan, så det blir att fara hem och äta snart då!

Bjuder på en bild på jag och Bea ♥ (i brist på annat)




KULT

= ROLIGT (då vet ni)

Nu har vi engelska och gör samma sak som igår. Ja fika just frulle på skolan, drickyoughurt. Vi slutar snart den här lektionen, som är en halvtimme lång. Sen har vi svenska, troligtvis redovisning av teaterna som vi gjorde för typ en månad sedan, men som vi inte har visat upp än för våran lärare är sjuk så vi har haft en massa random praktikanter.

Efter det matte och GKO!
Sen slutar vi och då ska jag hem och städa och tagga inför helgen!




Sovdags!

Har suttit och sett Greys Anatomi nu en timme, samtidigt som ja ha snacka med Viktor, Tony och Jim ett tag. Men sen for Jim, som skulle till Viktor, sen skulle Tony duscha. Sen kom Jim till Viktor och då stack dom till Tony :) Hängde du med?! HAHA..

Nu ska jag nog faktiskt ta att lägga mig och sova tror ja :) Börjar halv 10 imorn så de bli nice!

De va nått mer ja tänkte skriva, men ja minns fan inte vad :S Just ja, har inte städat än. Det blir imorn istället (A)



HÖRES


B 2 the Break

Kom alldeles precis nyss hem från breaken! Vi gjorde alsolut ingenting typ men det var hur kul som helst ändå typ x) HAHA boysen gick lös som fan typ.. HUMOR

Nu är jag hemma och pratar med Jim, Viktor och Tony på skype.. Hahah dom dra ju också lös X)

Nu lagga datorn..... höres


Hej

Rubriken från Dennis :)

Kom hem från skolan typ nyss. Hade teater sista timmen och det var skojj! Skulle komma på en karaktär var och sen skapa en teater av den. Ja va en 53 årig bubbe som hade mördat tre personer xD

Nu sitter jag och pratar med Dennnnnnnnnieboi på skype och ska snart äta nått :) Sen ska jag vika lite kläder och efter det blir det break! Men har fortfarande kvar knulan i handleden så ska tare chill... Åsse måst ja knäcka ryggen också.. (A)


GRATTIS MAGDAGUMMAN ♥



Nu ska ja göra mat... HÖRES


Engelska..

Sitter på engelskan nu. Vi har grupparbete och ska skriva om Great Britian. Jag är med Magda och Bea, men dom jobbar på så bra så jag bloggar lite (A)

Efter denna lektion har vi teater................. orka inte..
Sen ska jag hem och käka nå och efter det försöka ladda ner Allods igen. Det gick inte igår så jag gör ett nytt försök idag! Kommer säkert inte funka ändå, för min dator är cp..

Ska även äta negerbollar!! NICE

Inte länge kvar till VM nu!



HELLU!

Sitter i datasalen och har just haft webdesign! Det är faktiskt kul nu när vi gör våra egna hemsidor! Och jag är snart klar med min, så det går frammåt! :)

Nu har vi GKO och har just fixat almanackorna :) Blev ypperligt! (A)
hihihiih

Skämt åt sidan! Prinskorv till lunch idag, yummie!




Nails






HEJ

Som sagt, tagit det lugnt ikväll..
Mest suttit vid datorn och pratat med folk på skype - Hanna, Dennis och Viktor :)

Men va hände med Viktor?!
Han drog efter ett tag när Jim och compani kom och hälsade på...?!

Han skulle egentligen hjälpa mig att ladda ner Allods - ett spel. Men de gick ju inte utan problem..
Så jag får göra det en annan dag, en annan tid istället :)

Seriös, ja måste köpa en ny dator! Denna är fan inte fager nånstans... INTE SNABB!
Tar typ 500 år att öppna en internetsida...
Så jag har tålamodet på topp när jag orkar blogga (A)

Nu ska jag gå och borsta tänderna! Sen ska jag lägga mig i sängen och lyssna på tung musik innan jag somnar :)



höres

 


Negerbollar!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt typ. Jag hade planer på att städa lite, men det har absolut inte blivit av^^ Det har dessvärre blivit mer att städa.. Men jag hade tänkt städa imorn istället!

Jag har å andra sidan bakat ikväll! Det är första gången jag bakar sen jag flyttade hit till Skellefteå x) Har alltså inte bakat på mer än 1½ år! (Här alltså, I Malå har jag ju bakat lite..)

Det blev i alla fall negerbollar. Med oboy istället för kakao, och inge vaniljsocker eller kaffe för det hade jag inte.. och jag råkade smälta smöret x) Vilket visar att jag är lika värdelös som Hanna när det gäller matlagning och bakning! För hon bakade åxå, och hon smälte också smöret^^ LOL
Men ställer man det i kylen ett tag så stelnar det ju?!

Såhär blev resultatet i alla fall:


Utan sånna där vita små kulor på...
(hade inga)

MUMS


Fan sämst..

.. På att skriva här alltså..

Men iaf så har det varit en lång dag idag. Började med fotoprov i morse, som kändes gå ganska bra trots att ja inte alls hade pluggat. Naturbegåvning kallas det! Sen hade vi studiebesök på North Kingdom inne i stan.

Blev även en sväng på hm där jag fick en "jacka" av Sofia (L) TACK! Sen tillbaka till svenskalektionen där vi spelade kort, och efter det hade vi matte. Fick tillbaka proven, och jag fick VG!! SJUKT!

Nu ska jag göra mej nå mat, sen städa lite tror ja!



ÄNNU EN DAG DÅ MAN KÄNNER SIG SÅDÄR GLAD...!

Och till Johanna: HA RIKTIGT KUL I THAILAND NU!! ♥


GKO

Sitter på GKOn och har just gjort klart almanackan för utskrift, så det blir att skriva ut och sätta ihop den nästa gång :)

Har även skrivit ut "A good life" på engelskan så ska lämna den till Linnea nu. För vi slutar nu :D



höres

School

Sitter på skolan och har engelska nu.. Ska skriva om Great Britain. Sen ha vi massa andra lektioner också.. Känns lame med skola igen.. åhåhååhåh....

Ska snart skicka iväg ett sms till Hanna och höra va den lilla räkan säger om första skoldagen! (L)

höres

Hej

Nu ska ja gå och lägga mig alldeles strax. Har åkt tillbaka till Skellefteå ikväll för att ta med all packning, så ja slipper stressbära det imorgon istället. Det är också därför ja ha träningsvärk! För att ja bar två fett tunga väskor... Men aja...

Helt ärligt var det riktigt härligt att komma hit till Skellefteå till min lilla lya igen. Det är städat och luktar hemtrevligt, som en speciell doft, och bara få vara för sig själv ett tag! :)

Sova som sagt nu då! Tänkte sitta vid datorn lite till, men de gå inte logga in på msn på min dator?! Så då äre typ ingen idé. Lika bra att sova!

Gonatt

Alright, STOP!

Sämst uppdatering under lovet, ja vet! Men vi har inget internet i Malå som ja ha sagt 1000 gånger... Fast mamma ha köpt internet nu, spotify också :) Så vi fåre om nån dag bara!

Idag har ja kört skoter med Hanna och Joe :) Känns bra att ha varit ute lite iaf, såhär sista dagen på lovet!

Det här är seriöst det sämsta lovet ja ha vare med om... Trodde inte jag skulle säga det, men hade typ haft minst lika kul med brudarna på skolan...

Vi körde även skoter till Viktor och hälsade på han en stund.
På väg hem tappade jag min älskade tegelsten
(3310an) men som tur var så hittade Robert den när han var ute och körde. Så jag fick tillbaka den (A) Måste seriöst köpa en nY!!1

nu orka ja inte skriva mer... för ja ha träningsvärk i armarna.... bar 2 fett tunga väskor från busstationen!
skriver sen...

Pengar pengar pengar

Jobb idag :) Har även fått veta att ja ska jobba fem veckor i sommar! Kan väl diskutera den saken om det är nice eller inte.. Det kommer vara fett jobbigt när alla andra är och gör massa roliga saker och när det är fint väder osv... Men i slutändan, VEM ÄRE SOM HAR PENGAR?! :D hahah

Nu ska jag iaf låsa stället sen blir det att chilla med Hanna :)

Måste bara säga att de kom in tre killar idag som spelade i ett band och dom skulle ha konsert på "Källan" ikväll och bad mig komma och dra med mig folk x) Fett nice! ;D
(Då ha kanske jag och Hanna nått att göra för en kvälls skull..)

Sportlovet - uppdatering

Har inte skrivit här på bloggen sen i tisdags, då vi var och jobbade på skolan. Men jag tänkte skriva av mig lite nu vad jag har gjort under lovet, som förövrigt börjar luta mot sitt slut... :

Tisdag kväll: Mötte upp Hanna, sen hämtade Jim och Rikard oss och skjutsade oss till Stockstugan där vi firade Robins 18-års dag! :) Riktigt kul faktiskt och det spårade typ i slutet! Kontainern, flaskan, bilkörandet, osvosv! Sweet dreams!

Onsdag: Backen med Kaisa och hennes 2 kompisar från Lycksele! Fett nice va de! Och bäst väder också.. På kvällen var jag med Hanna. Och tro mig, här börjar det: INGENTING roligt alls! Var hos Hanna först och väntade på att folk skulle hitta på nått men icket! Viktor hörde av sig efter ett tag. Så vi for och var med han, Tony, KG och ett gäng fjortisar från Skellefteå... LAME

Torsdag: For ut med skotern med Kaisa och hennes kompisar från Lycksele en stund. Sen for jag hem och åt, ringde Hanna och mötte henne. Och vad tror ni vi gjorde denna kväll då?! Jo, i desperat behov av att göra nått kul ringde vi Jim, som hade avstängd telefon som vanligt. Men han svarade tillslut fast då åkte han bil med Sotis, hans kompis, Danne och Lunken... Så vi rymdes inte... Då hörde vi av oss till Tony istället.. Men han och Adam var i Kriberg... FANFANFAN! Sista utvägen var Joe, men han var självklart i Umeå!!! Det slutade med att vi satt hemma i Hannas tv-rum och glodde på en fyrkantig skärm!

Fredag: Vaknade, ringde Hanna och försökte övertala henne att följa till backen men hon ville inte åka, så då tog vi skotern dit och kollade på alla turister ett tag. Sen kom Linnea och Marie som skulle åka, så då körde jag hem och hämtade brädan och åkte med dom ett tag. Träffade även Dennis från Skellefteå :D Så det var nice! Efter ett tag då vi hade åkt i backen ringde Jim och frågade vad vi gjorde, för han och Lunken hade tråkigt, men då sa vi att vi var i backen men att vi skulle åka bil med dom på kvällen! Och Jim lovade att det skulle gå bra!
Sen for vi ut och körde skoter med Viktor och KG!
Som vanligt med Jim nu för tiden går det inte lita på han! Och helvete va sura vi var! Då hade han massa annat folk i bilen så inte rymdes vi inte... Sen skulle han på fest, så han hade låna ut bilen till Tony, som va fylleschaffis?!?!??!?! OKEJ, DAMPA, men seriöst, vi hade fan inte gjort något på två kvällar i rad!? OCH DET ÄR FAN LOV!! Sen kom vi på att Joe var i Malå ikväll, så vi åkte med han och Jerry ett tag.. Sen skulle dom hem, så då drog vi till Hanna igen... I väntan på att Jim och Tony skulle höra av sig la vi oss i Hannas säng och planerade mord! HAHA de va fan kul! Fick oss på mycket bättre humör!! (A) I ALLA FALL.... Ingen hörde av sig, så ja ställde väckarn på kvart i tolv sen la vi oss och sov i hennes säng. När väckarn ringde gick jag hem och la mej, för ja skulle jobba...

ASSÅ seriöst, jag och Hanna börja starkt fundera på om det är nått fel på oss... Visst, ingen är perfekt, men vi måste ju fan ha stora fel för ingen ha fan haft tid med oss känns det som... Okej, vi kanske överdriver?! Skulle faktiskt kunnat höra av oss till typ Rikard, Torben och alla dom.. Men det gjorde vi inte... Vi ville va med Jim och dom, men inte fan ville dom va med oss ?! x) HAHHAHAH ÅH! Nämen man kan inte lita på Jim, det har vi nu konstanterat!

Okej nu ska ja sluta va emo... :) HAHA! IKVÄLL BLIRE ANDRA BULLAR!!!


Ååååååh

Har suttit på skolan i nästan 5 timmar nu och jobbat med webdesign - hemsidan! Så nu är det inte mycket kvar att göra! :) Har även hjälpt Johanna med hennes Flash-arbete! Men det gick väl som det gick! HAHA

Nu blir det hem och packa, sen Malå!

Grattis Robin!

Sitter på skolan!

Lovet har bara börjat men jag sitter redan på skolan. Fast det var ju som planerat, egentligen. För ja, Johanna och Sofia skulle fara hit idag och jobba lite med hemsidorna! :)

Dock så sög det i början, för först tog vi oss inte in i skolan, trots att vi har nyckel. Sen funkade inte Dreamweaver... Men nu går det faktiskt framåt för oss. Så ska fortsätta nu! 




Stan

Har spenderat dagen på stan med familjen - Linn. Känns som gamla goda tider då man vaknade med tuppen och tog bilen från Malå till stan. Sen gick man efter mamma och pappa bara för att man visste att dom hade pengar ^^ HAHA!

Fick mig i alla fall ett par jeans av dom för 500 på gina, sen köpte jag även örhängen av samma modell till alla mina fem hål i öronen :) Och paket till Linn och Frida som fyller år på tordag!

Nu är jag hemma i lyan, ska lägga mig i sängen och se en film tror jag!
Om det inte går nått bra på tv vill säga :)

Hörs sen!

Nej, det här går inte..

Nu är det nog :) Har suttit och legat och gjort egentligen ingenting på hela dagen. Lite småheter har jag fått avklarade men det är inte mycket.. hihi (A)

Så nu har jag ringt pappa och han ska komma och hämta mig vid halv nio, så nu ska jag packa ihop the stuffs, lyssna på lite ljuv musik (ljuv = för mina öron) HAHA!

Sen blir det hem och måla naglarna, se tv med familjen sen soooova!
KUNG!



Ha det bäst tills vi hörs igen!


Planer inför sportlovet!

Såhär ser mina planer ut under sprotlovet:

 Måndag: Massage + stan med familjen?!

 Tisdag: Skelleteå - Skolarbete på skolan (Vadå lov?!)

 Onsdag: Tillbaka hem till Malå

 Torsdag: Inga planer

 Fredag: Inga planer

 Lördag: Inga planer

 Söndag: Inga planer

Som ni ser, inga planer de fyra, eller fem sista dagarna egentligen.. Kommer i alla fall att köra skoter och vara med kompisar, men vi har inte planerat vad vi ska göra än. Vi tar dagarna som dom kommer och det är väldigt skönt! Säkert blir det att åka bräda i backen någon dag också, och möjligen jobba om mamma vill vara ledig nån dag. Ska i alla fall se till att lovet blir KUNG!






Känner mig duktig!

Eller duktig och duktig... Både duktig och oduktig/onyttig... Det blir inte mycket att man rör sig när man är på ett lan. Jag och Hanna har varit ute en liten stund idag och fått lite frisk luft, men annars är det att sitta inne, och dofta den ljuva lukten av chips, blandat med svett och andedräkt..
Inte så fräscht, egentligen..

Och det här med att sitta............. Fyfan, de tar ju kol på en. Egentligen ska jag nog inte spendera så mycket tid med att sitta, och särskilt inte vid datorn, pga min nacke och rygg... Men ändå så gör man det. Fast har nog legat ner minst lika mycket. Det går ju bra när man har en bärbar.

Det var det jag ville komma till - att jag har legat och gjort lite skolarbete! (A) Engelskan som vi skulle lämna in "A good life" och har även börjat med slutprojektet i teater.. Börjat spåna och skriva lite på det.. Har ju som sagt bara fyra veckor på mig att avsluta alla kurser så det är ju bäst man börjar i tid!

Nu ska jag nog vila ögonen ett tag, sen fortsätta med teaterarbetet innan jag ringer pappa!

cya


Börjar bli drygt...

Sitter fortfarande i Malåvännes. Klockan är nästan sex och jag känner att det börjar dra på krafterna.. Sitter som sagt här, äter en tacopaj och känner att jag har träningsverk i låren. Undrar om Hanna har våldtagit dom under natten medans jag sov?!





Ska iaf snart börja packa ihop och bege mig hemåt tror jag. Ska ringa pappa och be om skjuts, fast att jag övningskör hem :) Det vill säga om det inte händer nått kul här snart, men dom flesta ligger och sover.. Så det lär ju knappast hända.. Nöjd är jag iaf att jag inte har lyckats vända dygnet, och jag är inte trött över huvud taget eftersom att det blev en lång natts sömn. Är bara lite slut, det tär på kroppen vill jag lova!..


Minns förra gången det var lan, typ i början av vintern! Då hade jag planerat att vara här en dag, max två. Men det blev hela fem dagar! Var typ utan mat och var vaken på nätterna och tvärt om på dagarna.. Hade ställt om dygnet helt.. Kändes dess utom smutig och äcklig eftersom att man inte hade duschat, typ knappt borstat tänderna x) Så fjärde dan var det nog för jag och Hanna.. Vi duschade i stort sett i handfatet och tvättade håret med tvål. Som man säger - Man tager vad man haver! Det var ju alla tiders, kan man säga!? hihi

Nej nu har jag skrivit alldeles för mycket...


Påhittiga!

Jag och Hanna kom nyss in från ett eget litet äventyr! Vi hade inte mycket att göra och var på bushumör, så vi tänkte bygga oss en koja av alla madrasser, men dom flesta användes så då gick vi in i förrådet och hämtade lite "leksaker" istället!

Såhär såg det ut:



De två tappra!


På väg mot backen!


Detta var då nerförsbacken som vi åkte nerför..


Hännnah


Moi


Full fart nerför!


Det slutade illa för mig...


Men Hanna va glad ändå! :)


Helvettäääh!


Pågen - Bakar med kärlek

Pågen - Bakar med kärlek har fått en rad nya uttryck här på lanet:

- Vi bakar med Påven i brödet.
- Vi bakar Påven med kärlek.
- Påven bakar ju brödet.
- Vi bakar Påven i brödet i Mackidonien med kärlek.
- Vi går in i Påven i Mackidonien med kärlek på månen.
- Vi bakar brödet åt Påven på månen i Mackidonien.

HAHA de va massa mer som Tony och Elias sa, men jag kom bara ihåg domdär..
Haha notera att vi är trötta och allt är humor på högsta nivå nu!


Det sög i Mackidonien!

Haha!

På lan som sagt! Och igår såg jag New Moon, typ halva filmen.. Sen runt 24.00 somnade jag och har sovit till och från ändå till nu. Känns riktigt bra! Det ligger folk utspritt i rummet på madrassbitar, stora och små, och sover. Men det är fyra tappra killar som fortfarande inte har sovit nått!


Det funkar inte att logga in på msn...




MV

Har hunnit med massor idag, stekt, gått runt på affärerna i Malå med Fanny, kört skoter med mamma och pappa till stugan samt skottat massa snö där, tolkat med Linn och Fanny, duschat, handlat, lagat mat osvosv..

Nu sitter jag i Malåvännes och vi har just fått igång internet! Det är jag, Torben, Hanna, Viktor, Rikard, Elias och tre grabbar från Arvidsjaur.

Kommer bli en lång natt, så jag skriver sen. Nu ska jag se lite film!

Jag och Hanna ritade en Mr. Bean-Avatar i paint i väntan på internet:





Friday night

Mötte upp Rebecca efter maten sen for vi på "disco" på kosmos ett tag. Det var väl roligt att träffa dom man känner eftersom man inte gör det så ofta, men man kände sig lite väl gammal ^^ HAHA! Dansade iaf typ två timmar eller nått sen drog Rebecca hem och jag stannade en stund med Simone, Matilda, Linda, Vanja och Sandra innan jag senare drog till KG där jag sitter nu och ser tv med Joel och Viktor!

Ska snart hem och sova!


Friday night

Mötte upp Rebecca efter maten sen for vi på "disco" på kosmos ett tag. Det var väl roligt att träffa dom man känner eftersom man inte gör det så ofta, men man kände sig lite väl gammal ^^ HAHA! Dansade iaf typ två timmar eller nått sen drog Rebecca hem och jag stannade en stund med Simone, Matilda, Linda, Vanja och Sandra innan jag senare drog till KG där jag sitter nu och ser tv med Joel och Viktor!

Ska snart hem och sova!


Så glad!

Äntligen LOV!!!! Känns super!

Och ännu mer super är att jag jobbade på superbra med slutprojektet på multimedian idag! Fick det mesta att funka osv så nu är det inte mycket kvar för min del, trots det har vi fyra veckor till på oss :D

Nu ska jag packa allt som jag ska ha med till Malå inför lovet!

Som vanligt på fredagar, såhär glad är jag:




Hihii

Så grymt sur ja va på Jim i morse eftersom att dom skulle komma i helgen men han hörde aldrig av sig och sa hur det blev. Sen så skrev han på apberget i morse att han aldrig hade lovat något, vilket han hade! Inte för att det spelar så stor roll för jag far minst lika gärna hem till Malå, men vi skulle ju låna fotostudion som jag hade pratat med Örjan om, och han ville ju veta vilka tider osv, men nu blir det inget av...

På bättre humör blev jag genast när jag kollade igenom mina bilder som jag ska ha till slutprojektet i webdesign och jag tänkte lägga ut lite bilder, bara för att:







Tagga Malå efter skolan sen på lördag blir det
lan i Malåvännes, med Hanna och grabbarna!



Såååvah!

Nu är jag klar med allt! Det vill säga städning, tv och dusch! Så nu orkar jag som inte göra så mycket mer.. Har inte fått tag på Jim än?! Killen är speciell.....!

Aja, sängen nu då! Nybäddad, med värmekudden! awesome!

pz

ÄNTLIGEN!

Klar med städningen nu då, och känner mig väldigt äcklig och smutsig själv! GILLAS!
Nu sitter jag och ser Sveriges värsta bilförare och ska hänga upp tvätten och starta nästa!

Sen blir det att hoppa in i duschen och försöka få tag på Jim!

Skriver om en stund!


Ska nog måla naglarna sen också!


LOL

Det går inte framåt för mig allså... Trots att jag dunkar asbra musik på hög volym har humöret blivit sämre... Varför?! Det vet jag inte..

Det enda jag har hunnit göra med städningen är:
* Vikit kläder
* Städat en byrå
* Satt igång en tvätt

Så kvar att göra är:
* Lägga in kläderna i garderoben, samt städa den
* Sätta igång en tvätt till
* Diska
* Dammsuga
* Skura
* Dammtorka
* Städa toan
* Packa

Ska ta mitt liv och gå och göra de nu!

Då va man igång!

Hemma från skolan och nu är det bara att börja städa!! Kommer att vara i full gång i säkert 2 timmar, för det ska göras noga nu innan sportlovet! Laddar upp med en kexchoklad innan jag ska börja, så ja orkar! hihi

Nä, de är väl bara att börja?!


Humöret känns ungefär som på bilden just nu! Trots att det är mycket att göra och stressigt i skolan så har jag kopplat bort det nu innan sportlovet! Och det viktigaste - matteprovet är även gjort! Känns awesome!
nu äre bara städning och en kort dag imorgon kvar, sen är det HELG!!

Helgens planer är fortfarande oskrivna dock.. Har två alternativ, men just nu känns det inte som om det spelar så stor roll!



Vilken jävla lättnad!

Har just haft matteprov och det gick bra! Jag frågade och fick veta att jag åtminstone hade Godkänt!
Så det känns super! wiiiiee!

Ja vet inte om jag skrev det igår, men igår på breaken märkte jag att jag hade en liten "knöl" på undersidan av handleden, så jag gick till skolsköterskan idag och frågade vad det var. Hon sa att det var en glajja eller galja eller va det nu hette. Det var inge farligt och den kunde komma och gå... Men om den blev större skulle jag komma dit igen så skulle den gå att operera bort :)

Nu sitter jag på sista lektionen
och gör lite diverse saker. Bland annat kalendern och redigerar även lite bilder, och jobbar med Tankens Trädgård-boken som ska vara klar idag typ. Sen ska den tryckas :)





Bara sjukt...!

VAFAN?! Insåg just att JAG HAR PLUGGAT MATTE I TRE TIMMAR! (stolt som tuppen) Går hyffsat bra gör det också! Hoppas bara att det funkar och att jag har ett humm om det på provet imorgon!

Jag och Magda har pluggat tillsammans via Skype och det gick faktiskt bra, hon var lite trög men... (A)

Breaken gick även super! Taggad till 1000 på att dansa nu, och ännu bättre är att avslutningsuppvisningen kommer bli fett ball! Avslöjar inget, men kommer bli bättre än vad dom hittills har varit vill jag lova! För förut har vi bara kört solon och någon kort koreografi! Så peppa på den! Synd är det bara att jag kanske kommer missa massa träningar pga praktiken... Men inget säkert än! Måste först och främst fixa dedär med praktiken, eftersom PR rit och reklam i Boden sket sig... Fanfanfan!! Men aja, ska försöka kolla upp det imorn!

Det var denna skönhet jag pratade med på Skype:




Nu blir det att gå igenom matten en gång till, sen sängen! Ögonen svider kan jag säga!

c ya



Stressa!

Kom nästan nyss hem från skolan, har hunnit vara förbi en sväng på Coop också med Johanna och Sandra! Nu ska jag äta lite soppa innan det blir att möta upp Johanna, sen fara på break! :D

Efter det blir det att plugga matte hela kvällen! PROV IMORN! ^^ Känns stressigt att hinna med allt man ska göra i skolan nu.. Och det är bara fyra skolveckor kvar för mig efter sportlovet, sen har vi praktik i sex veckor, så jag måste hinna avsluta alla kurser innan det... Kommer bli en utmaning!

Men aja, nu ska jag stressa vidare!





Wallaah!

Har precis skottat mig fram till skolan ?! KAN DE INTE BARA SLUTA SNÖA!? wth?

Ska i alla fall avsluta bildspelet på webdesignslektionen nu. Eller jag är klar, så jag har lagt in alla bilder jag ska ha till slutprojektet, så jag ska väl börja starta upp det nu. Det är en kvart kvar av lektionen och jag har inget annat för mig så :)


Saknar poppo! <3


MJ

Kom just hem från konserten! Det var riktigt grymt! Bäst av allt var nog när dom dansade i början men allt var typ kung! Nästan i alla fall..

Nu blir det att ladda upp med banan och juice inför pluggandet! Engelskaglosor till imorn, åsså ska jag kolla över matten! Sen soooova!



Och dagens goda gärning blir att vi ägnar en tanke till Haithi! (stavning)

We are the world!


På väg..!

Ska kila iväg på andra sidan gatan nu till Johanna och se vad som händer där! Får se vad vi hittar på ikväll, men klockan nio blir det tillbaka till skolan och kolla på Micael Jacson Konserten som estetarna har! Kommer bli awesome!

Måste bara säga att ja ha räknat lite matte och de var bara två tal som jag inte fattade (A) stolt! Ska räkna lite då jag kommer hem också! Tagga prov på torsdag..

Nej, upp, UPP OCH IVÄG!




Jonathan Swift - Av: Lovisa, Johanna och Bea

Vi hade en vikarie på svenskalektionen idag och hon gav oss en uppgift att vi skulle dela in oss i grupper och skriva om saker som hon gav oss att skriva om. Jag, Johanna och Bea fick i uppgift att skriva om Jonathan Swift och såhär lät det:

(vi skrev i punktform, så meningarna är lite osammanhängande)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* Jonathan Swift levde mellan 1667 - 1745.

* Han tycke och täkte vädigt mycket, och skrev även.

* Bland annat att det var sorgligt att gå igenom en stad när man får syn på en kvinna med 5-6 barn som står och tigger.

* Barnen har växt upp som tjuvar eller lämnat sitt land för att slåss.

* Han föreslår att barn ska omhändertas vid ett års ålder för att inte bli en börda för sina föräldrar, släktingar och församling.

* Han tycker att dom ska hindra frivilliga aborter, som var mycket vanligt under den tiden, för att det var för dyrt.

* Han snackade om massa avelskvinnor som dom tar bort om barnen dör inom ett år.

* Kvinnorna kunde inte sysselsätta sig i hantverk och jordbruk.

* Mycket sällan finns det barn under 6 år som blir framgångsrika tjuvar om dom inte är begåvade och har fått lära sig hur man ska göra.

* Hans idé är att spara barn för avel och en fjärdedel ska vara pojkar.

* Dom kvinnor som inte blivit avlade ska säljas på marknad.

* Han gör även mat av barnen. Stuvat, kokt, ugnsstekt eller halvstrat.

* Ett barn blir två rätter, vid inbjudning för vänner.

* På vintern är köttet godast, om det kryddas med peppar och salt.

* Köttet får hängas i tre dagar.

* Barnköttssäsongen pågår året runt.

* De mer sparsamma kan få kroppen, av huden blir det ypperliga hanskar för damerna och sommarskor för herrarna om det behandlas rätt.

* Barnen köps gärna levande.

* Allt detta gör han för att hjälpa dom, för dom kan inte få något arbete och tynar bort på grund av näringsbrist!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Humor eller bara äckligt?! Vet inte hur man ska tolka det..

Men kan säga att just under lektionstiden var det humor på högsta nivå! Tänk er att efter att ha surat ihop typ en halvtimme för att vi inte fick se genrepet - Michael Jacson sen få den här uppgiften... Lättade upp stämningen lite mellan oss! Det må vara hur hemskt som hellst nu när man tänker om det var sant, men då vare komiskt!


Multimedia

Sitter och jobbar på slutprojektet i multimedia nu.
Det blir ett protfolio av något slag:

Förstasidan

 

Sen ska har vi svenska och matte, men ska typ gå och se
Micael Jacsson genrepet som är klockan två!
Men vi får se, för jag och Johanna ska även se det
ikväll när det är konsert också!


 

 


maaaah

Sitter på fotolektionen nu och gör olika ramar i PS!



 

Vi har snart lunch
- Vilda lådan?! HAHHAHHA undra hur de smakar?

Nej nu slutar vi, hinner inte skriva mer! tjong

Nails


Tänkte visa en bild på Fannys naglar
innan jag går och lägger mig:






Har just gjort lite engelska och nu blir de sängen :)


Nordanå

Hejhoppla!

Kom just hem från Nordanå, som inte alls var nån utställning, utan vi skulle kolla på olika bilder och analysera dom. Eller okej, vi skulle analysera en utställning typ. Men inte våran utställning utan det var nån som hade följt med ett kusinpar i 10 år och fotat dom under tiden. Riktigt grymma bilder faktiskt och man fick sig en tankeställare!

Sen skulle även vi fota, tema vänner! Efter det skrev vi ut bilderna vi var mest nöjda med och gjorde askar av dom. Blev grymmt!

Flummbilder från kvällen:















Såjaa!


Smile

Sitter på skolan, har slutat för 7 minuter sen, men vi har inte haft nån lärare på hela den här lektionen för han är på studiebesök med resten av klassen, förutom jag och Bea.
För vi håller på med Tankens Trädgård, still._.

Ska iaf snart fara hem och ladda upp inför Nordanå! Sen får vi se vad som händer... Ska dra dit nå brudar så vi får lite gjort!! Kommer bli awesome!



muuusik

 


Back to reality

Måndag igen, tillbaka i stan. Sista veckan innan lovet! Känns skönt, men har massor att hinna med i veckan så det är mindre bra.. Men har degat hela helgen så det är väl bara ta sig i kragen och göra det man ska..

Fick lite sovmorgon så jag åkte med halv 9an hit, förutsatt att vi skulle göra engelskan hemma.. Än vet jag inte vad vi ska göra eftersom Bea inte har sagt det än men ska höra med henne sen. Måste även skriva ut och lämna in "A good life". En uppgift vi fick förrförra veckan! Sen ska jag plugga matte, för vi har prov på torsdag och jag tänker inte få IG..

Så ska dit senare.. Åsså sen måste jag fixa praktik också! Det är ett MÅSTE!

Två lektioner idag, samhälls och GKO! värt?

Hörs sen!



Vi har även nån typ av utställning på Nordanå ikväll med fotogänget :)

 


RSS 2.0