Yoo!

Igår jobbade jag hemifrån på APUn och sen hängde jag med Rebecca! Vi såg paradise hotel sen chilla vi med musik och de!

Även idag jobbar jag hemifrån! Dock inte så mycket att göra, för PhotoShop funka inte, och det går inte skriva ut heller..

När klockan slår 15.20 sitter jag på bussen till Skellefteå. Ska vara med brudarna hemma hos Emma ikväll! Kommer bli askul tror jag!

Sen ska även Mayday sova hos mig så då kan vi snacka massa skit :)

Nu ska jag vara duktig och käka frulle :)


Onsdag

Hemskt mycket hej!

Haft APU idag = tre timmars åka traktor och tre timmars sömn. Sen ha ja varit hemma och varit emo :) Såg Ps. I love you och facebookade.

Bättre tider behövs! Tror jag talar för två..

godnatt


Måndag och tillbaka i stan

Ännu en vecka med bara IV-val och praktik.. Sen är det lov, och det ska bli jävligt skönt!

Mamma och Maria är i stan idag, så vi var och åt på Tatung, och ni vet ju vad som händer när man äter där... Så nu kan jag som inte röra mig så mycket (A)

Ska lägga mig och se Weeds innan jag tar bussen till Mayday! Vi ska se Euro Trip och Spirit, och käka kladdkaka med turkisk youghurt!

niceee


Lördag

Hej alla glada!

Tänkte börja med att berätta vad jag gjorde igår kväll. Jag mötte Hanna på pizzan och såg på då hon åt. Sen for vi hem till mig och såg ca. 10 minuter av Titanic innan KG och Victor kom och hämtade oss. Då for vi upp till KG och lyssna på musik innan vi drog vidare ut med bilen. Sen landade vi hos Frippe där grabbarna var :) Chillade där ett tag sen for vi hem. Random kan jag säga, men kult!

Idag har jag jobbat och nu sitter jag hos Hanna! Ska chilla litte nu :)


Fredag

Jobbar hemifrån idag. Har i uppgift att göra ett litet häfte med bilder och text från dagarna i skogen så det ska bli spännande att se hur det går. Har i alla fall laddat hem InDesign cs5 nu :)



Det är svinigt kallt i vårat hus så jag funderar på att jobba ihop nått lite snabbt och sen ta en lång varm dusch och efter det klippa mig. Sen måla naglarna! Behövs vill jag lova^^

Ikväll ska jag och Hanna jäsa :) Vi ska se Prison Break och käka gott!
Kommer bli awesome!


Direkt från skogen!

Detta inlägg skriver jag från mitt ute i skogen, där jag har APU. Har fotat lite när dom har kapat träd osv men det är så satans kallt ute att man typ dör... Ett under att jag kan trycka på dessa tangenter med fingrarna.. Ska egentligen åka hem med pappa om 45 minuter, men det blir nog övertid idag med, precis som igår. För det tjorvar med maskinen eller traktorn som man kanske säger^^

Eftersom jag inte kan hjälpa till, för jag har ingen som helst erfarenhet om hur man gör så tänkte jag fara ut och gå en promenad utmed skogskanten en stund. Förhoppningsvis blir jag inte uppäten av nån hungrig björn som senare planerar på att gå i ide.

Jag älskar även att gårdagen, som oroade mig så mycket, löste sig på bästa sätt :) och att Magda ligger efter mig med hemtentan (A)

puss

Tisdag..

... var det igår. Har haft en klump i magen sedan dess. Ni vet en såndär klump man får när man är orolig över något. Men jag vet inte om jag behöver vara orolig. Jag vet inte heller om jag inte behöver det. Det känns som om det var onödigt att det kom upp över huvud taget, men samtidigt är jag på ett sätt glad att det gjorde det ändå. Jag vet vad jag vill tro, jag vet vad jag borde tro, men jag vet ännu inte exakt vad jag tror. Det är svårt det här...

Samtidigt som jag är ledsen är jag väldigt, väldigt glad. Det är dom små orden som får mig att må såhär :)

Vart är Magda när jag behöver henne?


Måndag

Egentligen har vi praktik idag, men eftersom vi är tvungna att va på individuella och jag har praktik i Malå så är jag tvungen att vara i Skellefteå måndag och tisdag. Men det går fint, det är ju bara en lektion^^

När jag kom hem la jag mig i sängen och såg film. Det har jag gjort till nu... Några timmar sådär^^ Blev även sur för att pocahontas inte gick ladda ner...

Så nu pratar jag med Magda på skype istället en stund. Sen blir det mer film.. värt


Bitarna faller på plats

Känns som att bitar börjar falla på plats nu, i alla fall några av många..

Jag har gjort klart om hur det blir med praktiken. Ska vara på Sveaskog och fota och göra en almanacka till dom. Känns inte sådär jätteseriöst och välplanerat, men det är i alla fall något! Dock så kommer jag måsta vara i Skellefteå måndag - tisdag för att vara på IV-lektionerna. Men det ska nog inte vara några problem.. Praktiken börjar på måndag och är då i två veckor, och veckan efter det har vi lov! Men faktiskt känns det ganska jobbigt att det är så länge innan vi är tillbaka på skolan igen.. Med tanke på att vi har ogjort en muntlig redovisning på svenskan och sen har jag även massor att göra inom projektarbetet!

Men det känns ändå som om jag har lite koll på läget.. Det enda som jag verkligen inte har koll på är körkortet. Har inte kört en enda lektion på över 2 veckor och knappt börjat med teorin.. Men nu känner jag att jag verkligen måste ta tag i detta..

Mina planer idag är att planera, chilla, leta mina hörlurar, kanske va med Victor, ta bussen till stan och plugga teori!


Bilder från igår














Lördag

Idag har jag bara softat, hjälpt pappa och farmor och sett film med Fanny! Såg "Letters to Juliet" igen. Men denna gång somnade jag och missade därför mitten av filmen.

Ikväll ska jag och Victor jäsa i hans soffa! Vilket innebär, godis, chips och dipp!




Fredag

Igår blev det inget bloggande. Hade ganska mycket att göra. Jag och Magda var i fotostudion på E4an och tog lite bilder sen for vi hem till mig och la över dom osv.

När hon for redigerade jag lite, sen städade jag! Var inte lite att städa kan jag säga...

Har även praktik nästa och då nästa vecka så var tvungen att packa lite extra kläder till Malå. Dock har jag inte fixat praktik än och jag har ingen aning om vart jag ska vara så det är lite knepigt.. Men jag hoppas det löser sig!

Pratade även med Hanna på skype igår. Vi hade mycket att säga till varandra, och det var ett tag sen vi pratade så det kändes faktist bra..

Nu sitter jag på skolan och har foto. Vi ska skriva ut bilder och sätta upp!

Sen har vi svenska och efter det har jag möte med handledaren i PA..

Sen blir det hem till Malå och förhoppningsvis vara med grabbarna!
 


Redigerade en bild på Bea




Hemma från Turkiet

 

TURKIET

Nu har jag kommit hem från Turkiet. Kom egentligen hem i söndags men har inte haft tid eller ork att blogga och det har faktiskt haft sina skäl. Men nu får ni massvis med bilder istället!

Har haft så himla kul där borta och jag kommer lätt åka dit igen! Kan inte beskrivas med ord.
Underbart.
 

KAMERABILDER
























































MOBILBILDER






































Snabbt inlägg!

Hinner som snabbast skriva att jag var i Lycksele igår, på Lyckselemarknaden. Jag bodde hos Hanna, och dom flesta ur gänget från Malå var också där så vi slog ihop med dom och for på hotellet. Det började mindre bra, vilket resulterade i bråk och att jag flög in i baren...

Men med tiden så gick det bättre och bättre och vi hade faktiskt riktigt kul! Jag, Hanna, Victor, Danne och Alexander var dom tappra som var kvar i slutet och när dom stängde vandrade vi hem till Hanna och sov!

Sen idag åkte jag med mormor hem, och nu har jag packat klart exakt allt!

SÅ NU BLIR DET TURKIET!


Fredag

Gjort klaart sista dagen på skolan innan Turkiet!

Nu har jag även gjort mig klar för Malå och väntar bara på bussen.. Kommer lämna datorn i stan så lär inte uppdatera så mycket förän efter jag kommer hem från Turkiet..

Då vet ni!


RSS 2.0