MAT

Jag och Hanna lagade tacos till Victor och Tony :) Sen blev det glassbomb i efterrätt! Uppskattat!

Mätt som fan blev man också!!

Hinner inte skriva så mycke mer för ja ska upp och jobba. Men visar bilder sen!


Fredag

Skönt med fredag! Bara denna dag och tre timmars jobb imorn sen endast nästa vecka kvar. Sitter atm. på jobbet och väntar på att kunder ska dyka upp!

Sen blir det väl att fördriva tiden till klockan fem, då jag slutar. Då har jag, Hanna och Viktor planerat att vi ska äta middag hemma hos mig :) Det lutar åt kycklingtacos!





We are Marshall

Fotbollsträningen direkt efter jobbet gick fint! Kände att jag ansträngde mig och trotsade min dåliga kondition!

Efter det hämtade jag upp Hanna, sen for vi hem till mig och såg endast ett avsnitt innan vi drog vidare och mötte Ylwalii. Sen blev det "We are Marshall" med Victor och Marcus :)

Nu ---> sängen!


Inspiration

Har tänkt börja om med nail art nu igen så får vi se hur det går denna gång!
















Utomlands

Mamma pratade tidigare idag med Anette om att följa med hon och Malin utomlands i slutet på augusti och att mamma då skulle ta med mig. Eftersom att jag ändå har planerat att fara utomlands efter sommaren då jag fått min lön och jag är 18 då så kan dom ju inte stoppa mig!

Mamma skulle fundera på det och prata med pappa....

Så nu ringde hon nyss och hade pratat med han. Tror du det blir av?! NEJ..........! Bara för att pappa blir sur och mamma våga inte trotsa det........................

Så nu har jag bestämt mig för att fara själv efter sommarn, vare sig dom vill eller inte!




Torsdag

I morse när jag vaknade insåg jag hur fort denna vecka har gått! Visst, den är inte slut än, men mina jobbardagar börjar lida mot sitt slut. Har bara två hela dagar kvar denna vecka. Sen hela nästa vecka.. Men veckan därpå bara två dagar sen är det över!

Trots att jag längtar tills jag slutar och tills jag får lönen så måste jag erkänna att det faktiskt har gått både fort och bra att jobba. Dagarna har rullat på!

Nu blir det jobb!


OC

Efter jobbet såg jag OC med Hanna! Asså det är sjuktligt bra och inget slår Seths sarkastiska skämt... Förhoppningsvis blir det att se även imorn en stund, men jag har även fotbollsträning så vi får se :)

Senare ikväll gjorde vi sällskap med Victors lillebror Marcus (A) haha nämen vi skulle vänta på att Victor skulle komma hem och Marcus var där. Det blev att kolla på "50 frist dates" och käka kladdkaka.

Nu har jag just kommit hem och ska snart hoppa i säng :)


Onsdag

Snart har halva arbetsveckan gått och det känns bra! Efter denna, endast en vecka kvar! Har börjat läsa "Ljudet av ditt hjärta" nu under tiden då jag inte har några kunder. Men än så länge har jag bara kommit så långt som ett kapitel.

Hanna ska titta förbi just innan klockan fem, då jag slutar. Sen ska vi hem till mig och käka middag och steka en stund :) Kanske blir OC efter det. Men ska även se film med antingen Linn eller Viktor. Kanske båda?


Filmkväll

Det blev en sväng på statoil ikväll sen hem till Hanna och såg film med hon, Linn och Pär. Vi såg "Boat Trip" och "Corpse Bride".

Nu har jag precis kommit hem och ska strax göra mig klar för sängen! Ska bara snacka med Hanna lite på skype först ^^


OC!

Efter jobbet åt jag middag med Hanna sen har vi sett två avsnitt OC och nu kom precis Linn hit :) Vi ska nog på statoil sen kanske till Hanna och se film :) Förutom att dom inte vet om det än..

Men vi får se vad som händer :)


Bildbomb = Ego

Kollade igenom lite bilder från fotokurserna och märkte att det är en salig blandning! Fick stor lust att fota idag, men då är den stora frågan "vad ska jag fota"? Eller "vem ska jag fota"?

Tror jag ska fråga Hanna, Linn och Wickan!

Tänkte bjuda på lite bilder från fotokurserna nu!
(Det är dock inte jag som har fotat dessa, utan jag är motivet. Kan ju vara kul att se vilken jävla blandning det varit under dessa två år.)











































Kan lova er att det finns många fler!
Men jag tänkte att ni får nöja er med dessa...
Det är ändå ett antal.. x)

 


Tisdag

Jobb även idag! Men jag hoppas att det går fort. Det är inte så mycket folk, men jag hoppas på att det kommer.. Längtar tills jag slutar för då ska jag hem!

Sen vet jag inte vad som händer. Har inte planerat något speciellt förutom att jag och Hanna skulle höra av oss till Linn och Wickan :) Men vad vi ska göra är frågan.

Back to work!

Saknar!

Man ska inte sörja det man saknar, utan glädjas åt det man har...
Men det är svårt när det är Furir det handlar om..







Vackert!

Hittade nå gammbilder på jag och Magda från någon dag i studion då vi flummade:
















Måndag

Tredje veckan nu! Jobbet gick hyffsat och direkt efter det blev det fotbollsträning med brudarna! Gillar att det inte var nå folk typ. Med tanke på att vi är fyra systrar som spelar från våran familj var det mer än halva laget idag! Det var vi fyra + Linn och Wickan! Men det var faktiskt kul ändå och riktigt bra gick det också måste jag säga!

Sen var jag ute och övningskörde en stund med Fanny och pappa :) Fanny prövade även köra för första gången och jag kan säga att hon var mycke bättre än vad jag var första gången!

På kvällen blev det film med Victor, Hanna, Tony, Elias och Marcus :)

Nu ---> Sängen!


Söndag

Vaknade 12 typ och bakade scones med Hanna, sen såg vi OC - vilket vi har gjort till nu! Klockan är kvart i 10 så vi har alltså sett i över 9 timmar i sträck!

Kan säga att det har varit ganska skönt att bara ta det lugnt vi två! + att båda jobbar imorn också så :)

Har inte så mycket mer att skriva ikväll, förutom att jag snart ska hoppa in i duschen sen somna till en film, så kommer det inte hända mycke mer...

Gonatt!


Igår kväll

Grattade Victor igår kväll, som fyllde 18! Det blev grillat och massa sällskap! Hade ganska kul faktiskt, men till viss del kunde det ha varit en aning bättre^^

Härligt sällskap i alla fall, och vädret kunde nog inte ha varit bättre!

Än en gång, grattis!




Hemma själv

Ni vet ju att jag har varit själv hemma i veckan eftersom resten är på semester. Så när dom for lämnade dom en lapp där det stod:

Hej Lovisa
Ha det så bra.
Stäng fönstren om det regnar (även uppe)
Vi hör av oss
Älskar dig jättemycket
Köp en osttub om du vill, osten är slut
Puss


Hanna skrev en annan version av den med hennes egna ord:

Hej dumjävel!
Riv inte huset för då slår vi ihjäl dig!
Glöm inte att öppna fönstrena (även uppe) då du är hemma.
Vi vill inte behöva tapetsera om bara för att din stank sätter sig i tapeterna.
Åh just ja!!! Köp nå Adakvattne om du vill. Det är slut!
Vi hörs då vi kommer hem. Förhoppningsvis har du blive påkörd då..
MVH mamma och pappa


Känns bra!


Lördag

Jobb tre timmar, sen for jag hem och åt och såg en film :)

Nu har Hanna precis kommit hit och vi ska göra oss klara, sen ska jag bjuda henne på mat innan vi far och grattar Victor som fyller år! Grattis till han!



Okej. Jag har inte botox i underläppen men jag
tänkte visa hur mina piller ser ut :)




Filmkväll

Såg film igen, med Hanna, Linn och Maja! Asskön kväll med mycket skratt! Även när Hanna drog en ramsa svärord på statoil och han som jobba var religös...

Såg i alla fall New Moon, sen blev det lite snack osv innan dom drog sig hemmåt!

Har kanske glömt berätta att jag var på sjukan idag, och tog prover men dom såg då inget ovanligt, så jag skulle återkallas och få ryggen röntgad. + att jag fick nå medicin i form av piller! Får hoppas på att det blir bättre!

Nu ska jag sova!


Fredag

Har nu börjat göra mig klar för sista långa jobbardagen denna vecka! Bara tre timmar att jobba imorgon. Det känns himla skönt med helg och efter det är det bara två veckor kvar!

Efter jobbet ska jag vara med Linn och Hanna igen :) Vi får se vad vi hittar på!!


Filmkväll

Har sett Harry Potter och hemligheternas kammare med Hanna och Linn ikväll :) Mysigt! Vi bakade scones och blev jävla fetmätta... Som man blir av dom..

Nu har dom precis farit hem, och jag ska ta en Ipren sen gå och lägga mig!

Gnatt


Hos Victor

Efter jag jobbat klart for jag hem och åt, sen gick jag upp till Victor i regnet. Viktor är inte här, men jag sitter och är social med Tony medan han ser Star Wars, som jag för övrigt aldrig har sett och kommer inte göra det heller...
Ska snart fara hem och höra av mig till Linn och Hanna. Sen ska vi nog se Harry Potter 2 eftersom vi såg ettan igår :) Efter det får vi se vad som händer!
Nu ska jag se Torkel i knipa med Tony en stund :)

Jobb!

Har inte lika ont  i ryggen idag, men det kan nog bro på att jag bytte mellan värmekudden och spikmattan hela dagen igår! + att jag har knarkat Ipren hela dagen också!

I morse var det tänkt att jag, Hanna och Linn skulle gå Lindenäs halv åtta, alltså innan jag började jobba! Rundan är väl ungefär 7 kilometer hemifrån mig. Så klockan kvart över sju vaknade jag av att Hanna hade pratat med Linn och det visade sig att ingen av oss orkade... Vad tänkte vi med egentligen?!

Jobbet har i alla fall gått framåt idag. Har hittat lite olika saker att roa mig med när det inte är nå folk så det ska gå lite fortare. Sen kom Linn förbi en sväng också och frågade om vi kunde se film även ikväll, så hon skulle prata med Hanna också. Då får vi se om det blir av! Men det tror jag nog!

Jag måste i alla fall gå upp till Viktor och hämta skottkärran, som dom aldrig annars kommer att lämna tillbaka.. Så är det när man har värdelösa kompisar (A) Nämen dom är fan bra!


Film!

Ser Harry Potter och de vises sten med Hanna och Linn nu. Sen blir det att sova för imorn ska vi upp sju och gå lindenäs innan jobbet! Kommer bli asnice och asjobbigt! men vafan...

Ligger för övrigt med spikmattan/värmekudden om vartannat för att bli bättre i ryggen, och knarkar ipren!


fuuuuuuuuck

Så jävla ont jag har haft i ryggen idag! Kände både när jag vaknade, och så på jobbet då det bara blev värre och värre. Det är i mitten på ryggen och känns som om jag spänner ryggen allt vad jag har hela tiden och tillslut får jag jätteont... Började komma fram mot magen/bröstkorgen också...

Jag har ju haft ont i ryggen förr, men aldrig såhär ont... Höll seriöst på att börja gråta av smärta, men eftersom att jag var på jobbet var det bara att bita ihop^^

Kristina kom i alla fall med ipren vid tre och har tagit tre stycken sen då^^ Känns lite bättre nu, efter att jag har legat på spikmattan typ en timme också x)

Nu komer Hanna så ska vara med hon och Linn ikväll!

måste duscha.....



Onsdag

Har precis vaknat och gjort mig klar! Sitter nu och lyssnar på musik och ska snart lägga mig på spikmattan 10 minuter innan jag ska vidare till jobbet... Har sjukt ont i ryggen nu, men det är bättre i magen i alla fall!

Ikväll får vi se vad som händer. Har inga speciella planer förutom att jag ska höra av mig till Hanna! :) Men jag antar att det kommer bli ungefär som igår, bara en gissning men!

Nu blir det spikis före jobbet!

Hejs



UG

Sitter hemma hos Viktor med Hanna och grabbarna! Dom lanar men ser film just nu..

Är sjukt trött och slut så ska fara hem och sova när som hellst! :)



Tisdag

SEG SEG SEG dag på jobbet idag! Fyfan! Tänkte att klockan var sådär vid fyra, och att det inte var så länge kvar, men när jag kollade så var den BARA ETT!!!!? haha.. istället för en timme kvar, som jag trodde att det var så var det fyra.. KUL!

+ så hade jag magknip som fan, typ lika mycke som jag får när jag äter pomfritt.. och jag kan lova att det tar ont... För er som har varit med om blindtarmen så vet ni ungefär vilken smärta jag menar!

Nu väntar jag på att Hanna ska spela klart WoW och höra av sig sen. Då ska vi käka, sen fara och sola! :)




Hello beautiful morning!

Somnade strax efter ett igår när folket hade farit. Vi såg Twilight hemma hos mig! Det var jag, Hanna, Jim, Viktor, Rikard och Linn! Ganska soft faktiskt!

Jim hade inte sovit sen i lördags, så han decka och då när Viktor och Rikard skulle hem med han så fick dom låna en skottkärra, och jag antar att resten säger sig självt!

Vaknade i morse klockan åtta av att Jim ringde! Sen somnade jag om en timme innan jag vaknade och gjorde mig klar inför jobbet, och nu ska jag skynda mig och cykla dit!

Hoj!


Uppdatering:


Jim deckad i skottkärran!


Vecka 2

Nu har jobbvecka nummer 2 börjat! Dagen har gått ganska fort faktiskt, men det är fortfarande lite folk som visar sig inne på Lill-Ica.. Dock lite bättre idag!

Sitter nu och lyssnar på musik och taggar innan fotbollsträningen, där även Hanna ska delta! Tro det eller ej.. Hon är ju inte skapad för att träna eller röra på sig, men hon har lovat att vara med i alla fall en gång, så det blir nu! Innan alla har börjat få upp konditionen ;)

Sen får vi se vad det blir! Är själv hemma, för resten av familjen är i Dalarna på semester...

yeeah


I brist på andra bilder bjuder jag på denna skönhet!



Söndag

35 grader varmt i Jims rum... stekhett med andra ord...

Jim väckte oss halv 7 då man inte ens hade hunnit somna typ.. Var vaken ett tag och chillade, och dom jävlades.. Sen somnade dom om och då sov jag kanske en timme innan jag tänkte att FAN jag vill hem... Var så less på den där värmen och den där fotöljen vid namn Bettan...

Så med den dåliga teckningen som är i Fårträsk tog jag mig hem efter 3 timmars letande efter skjuts. Fick då sedan skjuts av Jims föräldrar som skulle till Malå!

nice!

När jag kom hem städade jag rummet
för att imponera på mamma och pappa! Sen blev det sömn, och efter kanske en timme väckte Linn mig, men jag trodde att det var måndag och att jag skulle upp och jobba, så gissa om det var en lättnad när jag kom upp i köket och dom satt och åt middag?!

Har övningskört idag även, och brännt en skiva med fet musik som jag kan lyssna på när jag jobbar!

Nu blir det snart film med Hanna och Linn!


Lördag - Fåris

Som jag skrev så blev det att fara till Fåris igår!

När jag kom hem och hade jobbat sov jag en stund sen pratade jag med Viktor om vad han skulle göra ikväll, och han skulle va i Fårträsk med Jim. En timme senare rullade vi ditåt i Ragnars blåa skåpbil..

När vi kom fram satt vi och drog gammfuse historier för varandra, sen for vi ut och klättra på nå feta dinosaurieägg (höbalar) på ängen!

Sen fick jag idén att vi skulle bada, så då vare bara att fara in till Malå med Tony som körde! Först en sväng på statoil, sen upp till Viktor där dagens roligaste hände just när vi skulle fara igen x) Hanna satt bakom Jim i bilen, och stack ut huvudet och sa: Jim, kolla i backspegeln!

Strax därefter gjorde Viktor samma sak, som satt bakom Tony, men Viktor tänkte steget kortare än vad han borde ha gjort och hans keps flög åt helvete!

Vi sket i den och for till mig och hämtade badkläder osv, sen sörjde Hanna så mycket över Viktors keps, så då körde vi och hämtade den som låg platt på asfalten!

Efter det blev det Släppen nästa! Bara jag och Jim badade och det var svinigt jävla kallt, men nu är det gjort, Årets FÖRSTA dopp! Natten den 17 juli!? bättre sent än aldrig..

Efter att vi hade badat körde vi hem till Fårträsk igen och kvar över natten blev jag, Jim och Viktor!

Bilder från kvällen:


Viktor och Jim


Snyggjävla Hanna Norén!


Skulle hålla för dubbelhakorna..


Jim


Järngänget


För er som inte redan vet, så är min rygg helt fucked up..
Har "knutar" överallt och inte lite heller,
så igår skulle vi försöka fixa till det genom att knäcka ryggen på detta vis..
Tror det blev sämre...


Mot stranden..


Badkrukorna Tony och Viktor..


Jim och jag!


Fårträsk!

Sitter i Fåris nu med Jim, Viktor, Ragnar, Hanna och Tony! Chillar..
Dom sitter just nu och äter, sen blir de väl att chilla ännu mer och nångång ikväll gå hem till Malå om det inte blir att stanna :)
Får se!
över och ut



Helg!

Nu har jag jobbat en vecka, så bara tre kvar!^^ Längtar tills det är över, för då fyller jag även 18! Inte för att jag längtar så mycket till att bli äldre... har snarare ångest, men ändå^^

Har tagit powernap och ska höra med Hanna om hon vill hitta på nått nu!

Sen får vi se vad som händer ikväll.. Verkar som alla är antingen i Åsele eller Sorsele, så vi får helt enkelt styra nått själva! Dessutom är båda själv hemma! Men varken Viktor eller Jim svara, så det blir nog bara jag och min kära vän Hanna!




Fredag

Jobb idag igen! Gick hyffsat och när de va lite folk pluggade jag körkortsteori!

Sen for jag ut och sprang och de va skööönnt! Efter det bjöd ja Hanna på Sibylla och sen komme Kaisa! Nu sitter vi och ser tv hemma hos Hanna!

Sen får vi se vad som händer!


Alice i Underlandet

Har varit med Hanna och Kaisa ikväll. Vi var hemma hos mig och såg Alice i Underlandet, den funkade!

Sen stannade dom kvar till nu, och jag som ska upp imorn, tänker inte skriva nå mer..

gonatt


Kom just hem

Kom just hem från jobbet! Har varit lite mer folk idag faktiskt så det var bra! Nu har ja just käka hamburgare och ska snart käka glass :)

Sen får vi se vad som händer.. Kanske ska vara med Kaisa och Hanna och se Alice i Underlandet!




Onsdag


Onsdag=halva veckan jobbad..
Tre dagar kvar, sen helg, SKÖNT!

Har varit lugnt på jobbet som vanligt.. Och efter jobbet blev det fotbollsträning, som för övrigt är svinjävla skoj! Hade dock ingen tränare idag så vi körde mest spel, men även lite övningar! Kan inte fatta att ja inte fortsatte spela när ja flytta till stan.. Nu när ja inte ha spela på ett tag kan ja inte fatta att jag inte har saknat det?!

Men nu är jag i alla fall igång igen! :)

Har chillat med Kaisa och Hanna efter träningen! Spelade kort hela kvällN!

Nu ska jag sova!


Kaisa på ingång!


Vi far å stek!


Hard work!

Har just kommit hem från jobbet, som kändes gå lite fortare idag än igår faktiskt :)

Fanny bjöd på hamburgare till middag, och jag bjöd på glass efteråt!

Snart måste jag ta mig samman och ringa Kaisa... har lovat att jag ska vara med denna invalida människa... (A)


Första jobbardan!

weeeeoo

Kaisa hälsa på ETT tag... Ett bra tag (A)

För övrigt va de inte mycke annat folk.. Väldigt lugnt!

Har just vare på fotbollsträning och nu är jag död och nyduschad!

Nu ska jag chilla med Kaisa!


Söndag

Vaknade 11 av att Markus, Rebecca och Viktor pladdra på som fan... Sen städade vi och åt lite innan jag skjutsade Hanna till bussen!

Efter det for vi till Örträsk och sen hem till Malå. Men det var fett varmt i bilen så vi tog ett dopp på vägen hem! :)

Nu har jag landat hos Viktor och ska vara här en stund innan jag ska hem och sova!

Jobb imorn, och fem veckor framåt...

över och ut.


Stadsfesten - Lördag

Fick sällskap av Rebecca, Viktor och Markus, och Hanna var självklart kvar! Vi var hos mig en stund på kvällen och chillade innan vi gick in på området. Träffade även Johanna hemma hos Filip :)

Sen åkte vi lite karusell och betalade även in oss så vi kunde se nå artister. Så vi såg E-type och Neverstore! Men det gick fort så det var ganska ovärt att betala 300 spänn på de!

Men kan lova att kvällen blev lyckad iaf!

squiieeee

Stadsfesten - Fredag

Igår var jag och Hanna hos mig under kvällen, sen kom Jakob, Tim och Jesper förbi en stund innan vi drog in till stan och åkte karusell! Fett roligt!

Vi åt även på max och sen for vi in på området
ett tag utan att behöva betala in oss (A)

 

 


Landat i stan!

Har just kommit fram till stan efter en långtråkig bussresa :) Ska käka lite nu för hungern börjar krypa fram, sen får vi se vad som händer!

Klockan två kommer kusinen från Boden!

lääängtar!



Yo!

Kaisa var upptagen ikväll, så jag har varit ute och ragga med pappa! ;P ja är fan bra på att köra nu!

Har även varit med Rebecca och Viktor! Vi såg Precious och käka chips! Den va fan bra! ungefär lika bra som jag är på att köra! (A)

Nu ska jag packa klart, lyssna på musik och så småning om gå och lägga mig! Imorn blir det buss halv nio till stan! wiiiiiie...


Saknar dig bruden, kom hem!


Hemma

Blev inte att jag for till stan nu, utan jag åker imorn istället! På morgonen, så slipper jag vara hemma själv ikväll (A) de spöka ju... Haha nämen det känns faktiskt bra att vara i Malå och sova en extra natt i min feta säng! :)

Ikväll blir det att vara med Kaisa istället :)



HAHA

Skulle modda ett trasigt linne ännu trasigare, men det blev fail... ;(


Nu ska jag fara på Ica och handla lite sen blir det att ta det lugnt och vänta på bussen :)


 


Seg natt..

Har haft svårt att sova ikväll... tänkte alldeles för mycket och sen var det även en mygga i mitt rum som ekade genom hela rummet... Plus att jag gick och la mig typ klockan fem och därmed passerat småtimmarna så jag var inte trött längre...

Varför är jag vaken såhär länge?! Jo, det finns en viss anledning...

Men nu måste jag börja vända tillbaka dygnet lite, trots att det är stadsfesten nu i helgen.. Men jag börjar faktiskt jobba på måndag...

Nu ska jag städa mitt rum och packa, sen blir det att spendera sista timmen med Linn och Frida. Vi ska se film! Efter det åker jag buss till stan och så får vi se vad som händer ikväll!

Bjuder på bilder från en kväll i Hannas husvagn:






Inge maraton..

Blev inget maraton för min del ikväll.. Viktor jobbade över till 11 sen var han hemma typ halv 12 så då orkade jag inte fara dit..

Istället var jag hemma och såg "Percy Jackson and the lightning thief". Sen klippte jag lugg, men jag vet inte om jag blev så nöjd...

Såhär blev det i alla fall:


Nu ska jag sova! gonatt




Maraton!

Har tagit det lugnt nu på eftermiddagen.. Sett Tenacious D och lite av en annan film.. Och legat på spikmattan i ett antal minuter!

Så nu väntar jag bara på att Viktor ska sluta så ska jag och Rikard fara till han!


gillar att ja inte haft smink på tre dagar ;D


Promenad!

Övningskörde med pappa till stugan i Malånäs, dit det är drygt 7 kilometer. Sen tog jag en promenad i värmen hem därifrån. Bortsett från bräms så var det faktiskt skönt och det tog inte mer än 55 minuter!

Så nu har jag precis kommit hem! Ligger på spikmattan och lyssnar på musik medan jag väntar på maten. Sen ska jag gå och duscha.. Efter det blir det nog lite bakning till ikväll då jag ska se Generation kill med Rikard och Viktor!

nu mat..


Onsdag

Väcktes klockan 11 och for och jobbade mellan 12-13. Sen blev det hem och chilla ett tag och nu ska jag ut och springa.. eller gå..! Vi får se vad jag orkar.. hihi

Sen ska jag lägga mig på spikmattan ute på altan!

härligt väder idag med!




Gokväll!

Har varit med Viktor från klockan elva till nu! Vi tänkte baka paj, men insåg att hallonen i deras frys var 13 år gamla... Från augusti 1997... HAHA!

Istället käka vi lite kyckling som blev över från igår och såg "Shutter". Se den! Den var bra..

Nu ska jag sova! Upp 11 imorn för att jobba en stund..

Gonatt!


Foto




Tisdag

Sol ute även idag.. Så när jag vaknade gick jag ut en stund och låg på gräsmattan! Sen gjorde jag en milkshake och var ute en stund till :) Det var skönt!

Nu sitter jag inne och ska se ETT avsnitt av OTH sen ska jag ta mitt förnuft tillfånga och städa mitt rum sen duscha!




Wööööh!

Träffade Kaisa ett tag ikväll och även Linn och Maja :)

Sen drog jag till Viktor och var med han och Rikard! Haha vi bakade chokladbollar sen gjorde Viktor kyckling och så såg vi en värdelös film... Men hade askul ändå måste jag säga :) softa grabbar dedär..!

Kom hem halv 2 och har sett OTH till nu så nu blir det sängen!


Fotboll!

Rebecca ringde och väckte mig vid 12 idag, sen somnade jag om till typ ett.. Efter det klev jag upp och duschade sen mötte jag henne och vi kollade på arrangemangen på torget!

Sen satte vi oss och pratade om ditt och datt nere vid vattnet. Och efter det for jag hem och åt!

Sen ringde Linn och då blev det fotbollsträning på Tuvan! Solen stekte och det var knort överallt, men det var satans kul ändå... Dock har jag typ inte rört mig (bara dansat) på två år så var slut redan efter uppvärmningen, men då var det bara att bita ihop en och en halv timme till :)

Känns skönt nu såhär efteråt i alla fall :) 

nu blire dusch!


Söndag

Somnade halv åtta i morse, och vaknade två... Bra jobbat! Sen såg jag OTH tills Kaisa kom klockan fem. Klockan sex for jag, Kaisa, Hanna, Rikard, Viktor och Daniel och åt på pizzan. Sen for vi till Daniel och såg film.

Efter det blev det hem och se mera OTH :)

Nu ska jag sova!

ttrött som fan


MVM - Lördag

Va ska man säga?

Finns inga ord som kan beskriva denna roliga, tråkiga, glada, sorgsna, knasiga, annorlunda kväll! :) Hade i alla fall supertrevligt!!!






Bilder från igår - Musik vid Malån Fredag




















Uppdate

Har inte orkat skriva på ett tag, men for iaf och såg Eclips på bio igår och den var riktigt bra.. Sen stannade jag kvar i stan och resten av familjen åkte hem..

Tanken var ju att jag skulle åka till Boden i helgen men min kusin visade sig vara lite av en egoist, så det blev inte  av... Då tog jag bussen tillbaka till Malå i morse istället!

Och nu är jag här.. Har färgat Kaisas hår ikväll och även mitt eget så det var nice! Sen va jag och Hanna med KG och Ragnar ett tag och nu ska jag sova..

skriver mer imorn!


RSS 2.0