Bilder


Fotade på skolan idag:




GRATTIS HANNA!

Systra mi blir 18 IDAG!

AWESOME!




Bilder




















Hörrduhoj

Nu har jag sett en halv säsong av Weeds och tagit det lugnt!

Klockan börjar bli 10 så jag ska snart hämta vatten, gå på toa och göra mig klar för att sitta här två timmar till! Måste vara vaken 00.00 för då fyller min älskarinna Hanna 18 år! Helskönt!


Monday morning

Eller okej, eftermiddag^^

Men idag är det andra veckan i alla fall. Dom har ändrat vårat schema.. igen.. Så vi slutade tidigare idag! Dock så går vi längre på fredagar......

Idag iaf så hade vi rätts-nånting i två och en halv timme sen religion. Det först nämnda verkar faktiskt helt okej! Kommer ha det åtta veckor, sen småföretagande resten av terminen!

Efter skolan blev det en sväng till coop och sen hem och fixa lite grejer. Nu ska jag plugga körkortsteori stenhårt ett tag innan jag ska äta middag och ta det lugnt!

Måste nästan plugga lite vägmärken och så innan jag börjar köra på körskolan känner jag (A)

Så vi kör på de!


Fanny

Seriösa bilder på sötaste lillsyrran :)




















Skellefteå

Har kommit till stan för typ två timmar sen! Bussresan var helt ok! Massa Malå-barn att prata med så de va skoj! Evelina var även på bussen. Hon hade inte varit och hälsat på hemma på 3 månader.. hihi

Har pratat med Hanna på skype ett tag och nu prata jag med Magda :) Ska nog snart se en film eller nått!

skola imorn...


Chilli´n

Har sett OC med Hanna typ hela dagen. Eller hon komme till mig vid ett så från då till nu^^ Innan det redigerade jag bilderna på Fanny och ikväll ska jag nog redigera dom andra!

Blir att städa och packa nu, sen ska jag duscha och äta och försöka hinna med bussen. Får se hur jobbigt det blir.. Helgen har gått fort, jag hoppas att skolveckan går lika fort^^


Helg

Skönt med helg må jag säga! Igår blev det .. fan ja minns inte ens vad vi gjorde^^ Men idag i alla fall har jag jobbat 10-13 sen såg jag och Hanna 5 avsnitt av OC. Inne på sista säsongen nu, och har bara 10 avsnitt kvar typ.. sorgligt, men sant...

Sen träffade vi Linn ett tag. Efter det blev det en massa tjat om Talludden..  Hade ju bestämt att jag skulle dit med KG och Anders redan förra veckan, men det visade sig att jag inte rymdes i bilen. Så då skulle jag få åka med Jim och Tony, men vi hitta ingen chaufför, så då fråga jag mamma, och hon kunde efter tjat i vansinne... Men hon ville inte hämta oss sen så då skulle vi åka buss, men rymdes inte i bussen och allt blev bara jobbigt så jag sket i att fara....

Istället for jag till Victor och såg film med gänget, filmen sög så jag for hem... BRA KVÄLL HITTILLS! känner ni ironin?

Som tur var så kom jag och Fanny på den genialiska idén att fota i studion halv ett på natten, och det gjorde vi! Så nu har jag lite jobb imorn med bilderna :)

cheers


Malå

Hemma i Malå nu :) Har just käkat världens godaste tacos och nu kan jag nästan inte röra mig på grund av mättnad.. Håller på prata med Jim om vad som händer ikväll.. Eller han skulle höra av sig^^ Har även pratat med Victor, Kaisa och Lina! Så vi får se om vi lyckas koka ihop nått..

Annars blir det nog en lugn hemmakväll!


sol


Fredag redan!

Sitter och käkar frulle nu och ska sen göra mig klar för skolan. Börjar halv tolv, slutar halv ett.. värt! Förhoppningsvis får jag åka med Ulf hem till Malå :)

Sen blir det nog bara att ta det lugnt hemma ikväll. We'll see!




Gonatt världen

Efter ännu en hemmakväll med Magda, skype och film som tidsfördriv går jag nu och lägger mig med hjärtat under en fotsula...


JAG DÖR




Redan torsdag?!

Sant.

Hade två lektioner idag, religion och svenska. Det gick fort och bra. Sen tog jag med mig Magda och Sofia hem till mig och såg Vampires Suck. Dom hade inte sett den så det var uppskattat! Åt även popcorn i mängder..

Dom har just lämnat mig och jag har startat en tvätt och diskat. Nu återstår dammsugning innan jag ska börja packa lite smått inför hemresan imorn. Vi har en lektion imorn men den börjar halv 12 så det blir dock att ta kvart över fyran ändå ^^

Vi får se vad som händer i helgen.. Kanske Talludden på lördag!

Funderar på att fara ut och gå senare ikväll, om inte Tim hör av sig :) Men nu tänkte jag kolla om det går logga in för lite faser på guldstadens hemsida. Men det blir nog att läsa lite i boken först ^^


Hemskt mycket hej!

Datorn är igång igen.. Dock utan mina bilder, filmer, musik och dokument.. Men lika glad är jag för det..

nein..

Pratar med Magda på skype nu..
tjejen är mitt tidsfördriv ikväll^^

Ska snart sova..

surt


Hemska tider...

Ni ska snart få veta vad den dåliga uppdateringen beror på..

Ska bara lägga in gårkvällen:
Jag och Hanna snackade via skype och såg OC samtidigt. Exakt samma avsnitt! Marissa dog...

Nu till saken:
Igår orkade jag inte blogga, det blev så sent och jag var trött. Sen i morse när jag startade datorn hörr Startup Repair på att kolla igenom diskar och kolla nå problem och det skulle ta över en timme. Så överlycklig som jag var över att vi endast hade en lektion cyklade jag iväg till skolan i ösregn...

Sen när lektionen var över och jag äntligen kom hem får jag se att exakt samma process still goes on... Dock en film senare (som jag såg på TVn) så blir skärmen på datorn svart... Det enda man ser är pilen/musen... Så smart som jag tror att jag är så tänker jag att det bara är att starta om den så är det löst. NEJ ICKET! Samma sak... En svart skärm...

Ringer mamma, som i sin tur ringer komplett.se
(därav att jag köpte datorn därifrån) Hon ringer sedan upp mig och ber mig ringa HP support. Så springer upp och lånar telefonen av tanten ovan, eftersom jag själv inte har några pengar på telefonen..

Några signaler senare säger en röst "Vi försöker koppla dig, tack för ditt tålamod"..
Detta händer upprepade gånger innan det tillslut svarar.. Förklarar problemet och han försöker hjälpa mig, men det går inte så bra..

Några försök senare så säger han att jag istället ska göra ett "Memory Test".
Så det håller jag på göra nu.. Om 52 minuter får jag reda på min dators framtid.. Med min dator menar jag mina bilder, min musik och mina filmer som ligger där alldeles oskyldigt i hårdisken som just nu är under operation och kanske inte överlever...

FAN VA DET ÄR SYND OM MIG! Förra året var det mina USB-minnen med ALLA bilder och nu detta...

Har inga förhoppningar om att det ska lösa sig..
med min tur... Blir nog en ny hårdisk skulle jag tro..

cheers



Tisdag

Skola idag.. första dagen... Hade mest information och även en genomgång av projektarbetet! Sen slutade vi och då for jag hem och väntade på Magda, sen blev det en sväng in i stan och så träffade jag hennes kille :)

Nu har jag kommit hem, sitter och pratar med Hanna på skype :) Hon håller på se OC så hon kommer ikapp mig, sen ska vi se tillsammans, via datorn :) Eftersom hon är i Lycksele och jag är här. Men om man har skype så går allting lösa :)


Gammal bild från ettan!


Magda är trött..

Sitter och snackar med Magda på skype och hon dampar... jag med..

Har städat klart iaf och ska snart gå och lägga mig :)

Skola imorn.......

Mobilen:




Back in town

Kom tillbaka till Skellefteå idag! Har övningskört lite i stan, skrivit in mig på körskolan, ätit på Frasses, köpt en laddare till Ipoden, köpt en mobil och lite mat bland annat!

Nu har jag precis vinkat iväg familjen som är på väg tillbaka till Malå. Ska städa och fika lite innan det blir en sväng till coop sen ska jag hem och tare lugnt lugnt lugnt! Med andra ord, se OC!


snygg var ordet


Off we go!

Har packat och gjort mig klar nu.. Ska bara på banken och ta ut pengar sen far vi till stan... Hela familjen kanske ska med. Dom har inte bestämt sig än.. Annars blir det bara jag och pappa!

Schemat ser ut såhär:




Magdas inlägg gjorde min dag!



hon som bara står där...

helt utan vidare.....

.......  .... ........

......... ..

eller?


Magdas blogg


Söndag

Verkligen ångestdagen idag! Jag vet att jag har haft ångest ett bra tag, men nu är det verkligen på riktigt... fan fan fan..

Idag har jag tagit det lugnt hela dagen, och med det menar jag riktigt lugnt! Endast gått från sängen till toan, konsum och köket. Har varken duschat eller borstat tänderna heller. Känner mig lite äcklig.. Men jag ska göra ett ryck nu faktiskt. Sista kvällen här i Malå så känner jag att jag vill komma tillbaka till ett städat rum med nya sängkläder.. (Med tanke på att jag och Hanna har spenderat väldigt mycket tid i den under OC-avsnitten)

Ska även packa klart, så jag kan sova lite längre imorn. Kläderna är det som väger tyngst. Tur att pappa kör! (Tekniskt sett är det jag som ska övningsköra, men han följer med.)

Hanna har dragit till Lycksele. Jag saknar henne... Det är inte bara hon jag saknar...

Kommer bli en tuff start på denna termin känner jag...

Vårat schema är cp, och jag måste prata med syon om iv... 

upp och ner.. cheers!



 


Sagan om konungens återkomst

Har sett den långa versonen av "Sagan om konungens återkomst" ikväll med Hanna, Victor, Jim, Richard och Elias ikväll. Det blev även en sväng på Statoil och en massa goda skratt ute på altanen. Roligast var när Richard höll på bränna upp Victors ansikte (a)

Nu har jag precis komme hem.

Ska snart sova!


tja

Det blev helkväll hos Victor igår med lite folk...

Spårat...

Idag har jag och Hanna sett OC...

Snart ska vi till Victor....

Blir nog att ta det lugnt och se film...





Prövade studion!

Prövade min studio för nån dag sen och fotade Linn och Fanny så jag bjuder på några bilder:



















Fredag

Vaknade halv två och drog då direkt och köpte thaimat med Hanna, sen såg vi OC till typ nu. Massa avsnitt. Hon har precis dragit hem och skulle duscha och äta, och jag har just övningskört och tränat på att motorbromsa. Nu ska jag duscha sen käka lite innan det blir att höra ihop med Hanna igen :) Sen drar vi nog till Victor!




Fredag

Vaknade halv två och drog då direkt och köpte thaimat med Hanna, sen såg vi OC till typ nu. Massa avsnitt. Hon har precis dragit hem och skulle duscha och äta, och jag har just övningskört och tränat på att motorbromsa. Nu ska jag duscha sen käka lite innan det blir att höra ihop med Hanna igen :) Sen drar vi nog till Victor!




Yo

Dagen har spenderats med Hanna endast. Det blev inte att vi åt på Thai men ska göra det imorn istället. Vi köpte hårinpackning och hårfärg istället. Sen for vi hem till mig och såg ett x antal OC och bara chillade. Bakade även scones som mer såg ut som en vulkan än en platt kaka... Men Linn (som skötte baket) älskar jag lika mycket för det!

Sen färgade vi håret på varandra och efter det cyklade vi upp till Victor och satt och prata en stund innan det blev film med Jim, Zot och Richard. Filmen sög och jag var trött så lista ut själva hur det slutade!

Dagens kommentar: På tal om ingenting, Victor.... Eran kökslampa har tagit självmord och jag har ingen aning om vad det beror på...



Torsdag

Dålig uppdatering igår, jag vet.. Det hade sina skäl!

Har just vaknat, duschat och gjort mig klar.. Ska möta Hanna sen ska vi käka på Thaien :) Efter det blir det att se OC trots det fina vädret. Har ändå ingen lust att vara ute och göra nå...

Vi har ett avsnitt kvar på säsong 2 sen kör vi vidare!

Nej, nu väntar Hanna.
Can't keep Hanna waiting..

Bjuder på den bästa:


Tomorrow's Another Day


Onsdag

ÅNGEST



Strömfors

Hela gårdagen spenderades först på Solviken med Anders och Ragnar, sen for vi till Strömfors klockan tre och solade ännu mer. Vi skulle även fiska, men det blev inte så mycket av med det.. Sen laga dom mat, som var typ det godaste jag ätit, och efter det kom Nicke. Då blev det bastu och bad. Men fy i helvete så kallt det var i vattnet (Y)

Sa hejdå till Ragnar som skulle hem till Småland sen drog vi hem vid nio. Då mötte jag Hanna, Linn och Linn och köpte lite snacks innan vi såg The Karate Kid.


Ringar

Igår natt hade jag lite att göra och var inte vidare trött,
så då fotade jag lite i studion istället:









Tisdag

Om en vecka sitter man i skolan igen... På ett sätt så kommer det ändå bli kul tror jag, för vi har inte så värst många ämnen och dom ämnen vi har är ändå rätt okej eftersom vi har gjort bort dom jobbiga^^ Plus att vi börjar ju trean så vi ska ju köra igång med projektarbeten och grejer! Sen kommer det ju bli kul att träffa alla kompisar igen. Det var ett tag sen, minst sagt!

Det enda som kommer suga jävla åsnearsle är att Johanna har flyttat. Kommer vara så förbannat jävla jobbigt utan henne... Jag började tänka på det igår. Man behövde bara gå tvärs över gatan för att komma till henne, och man hörde typ hennes skratt från mitt rum i källaren.. + att allt vi gjorde var typ saker vi gjorde tillsammans.. I alla fall breaken och fotandet... Sen hade vi hur kul som hellst annan tid också.. Så ärligt talat tror jag att det kommer bli jobbigt utan henne.. Men då har jag ju Bea i alla fall ganska nära också! Hon bor i alla fall i stan på veckorna, och inte utanför som alla andra..^^


SAKNAR DIG GUMMAN!


Naglar






OC

Måste erkänna en sak... Jag duschade just innan fotbollstränigen idag.. Mitt hår var flååttt... Sen gick fotbollen cp, som vanligt... Duschade dock inte efteråt, eftersom jag skulle va med Hanna.. Hon gillare.

Vi såg OC, gjorde ett träd, hade kuddkrig och skrattade!

Nu ska jag bjuda på världens bästa låt innan jag kryper till kojs:





puss


Vampires Suck

Såg just Vampires Suck och ett ord för den är skruvad! Kan säga att jag inte tycker den var särskilt bra över huvud taget. Men den var faktiskt väldigt rolig, och precis min humor så det var det som höll mig från att inte stänga av. Sen hade dom lyckats bra med att man ser vem som spelar vem i filmen, och även vissa scener ser precis ut som dom i dom riktiga filmerna. Men skådespelet kunde ha varit mycket bättre också... Dock så tyckte jag att hon som spelade Bella faktiskt gjorde ett bra jobb!

Se filmen här!

Måndag

Typ en vecka kvar tills skolan börjar... surt..

Vaknade 12.12 av att mamma väckte mig.. Sen försökte jag ringa Hanna men hon svara då inte så efter typ 20 samtal gav jag upp och cyklade till dit honn klippte gräset. Snackade med henne ett tag och bestämde att vi skulle se OC ikväll :)

Nu ska jag duscha! Luktar satan.....


Söndag

Chillade hela morgonen, sen for jag till Victor och såg Cop Out med Hanna :) Åt även nudlar och umgicks lite innan jag for till stugan med familjen. Vi skulle ha kalas för dom som inte kom sist..

Efter det for jag hem till Malå igen, men det varade inte länge. Ragnar kom och hämtade mig sen åkte vi till Strömfors och såg Avatar. Sen chillade vi ett tag innan han skjutsa hem mig :)


Lördag

Hade riktigt trevligt hemma hos Victor :) Kycklingen var asgod och även kladdkakan som Fanny hade gjort :) Sen chillade vi bara resten av kvällen. Satt ute och pratade för det var rätt så härligt väder. Sen for vi ut och åkte bil ett tag och det slutade med film :)



Bakning, sen iväg!

Victor och hans pappa bjuder på middag, kraven var att jag skulle göra efterrätt och kladdkaka var önskat så det fick det bli! :) Började, men sen kom Fanny och något i stil med: Du kan int, låt mig göra de..

Så nu bakar hon och jag har just gjort mig klar. Sen blir det att dra iväg! :)

Det blir jag, Rikard, Victor och hans familj, kanske Jim och sen hoppas jag verkligen att Hanna dyker upp! Drar en Marissa Cooper^^







SHALOME




Tja bloggen!

Har legat i sängen till nu. Klockan är två över fyra-.-

Ska hoppa in i duschen, göra mig snygg, sen dra till Victor som bjuder på middag :)

Sen få vi se vad kvällen bju på zzzzzzz


Rosor













Fredag den trettonde

Har jobbat officiellt sista dagen idag! Känns förjävla bra^^

Sen for jag och övningskörde med pappa, och det slutade med att jag var hos Victor. Satt och pratade om krig osv och jobbade även lite på hans bil som ser förjävlig ut^^

Sen blev det nakenbad på Solviken, och efter det slutade kvällen med en film innan jag gick hem med Hanna :)

Godnatt nu!!

GRATTIS GAMMFUSEKUSIN!


God natt folket!

Ikväll var jag med Hanna :) Vi såg OC några avsnitt innan vi for och mötte Victor sen for vi upp till han. Victor och Hanna slutade i Victors rum med skräckfilm, medan jag, Ragnar, Rudi och Oscar såg nån film som gick på tvn :)

Cyklade sedan hem, men mötte Jim, Danne och Zot på vägen så då blev det om en sväng hos sist nämnda innan jag senare cyklade hem :)

Sova nu, tagga riktigt SISTA jobbardagen i sommar :)


Torsdag

Jobbade idag... Det var plågsamt... Jag var tvungen att hålla mig sju timmar från att gå på toa... Jag var hungrig... Men ny har jag slutat, och väntar på att Hanna ska dyka upp så vi kan se OC :) Det var ett tag sen!

Sen får vi se vad som händer ^^


Hemma efter...

Hemma efter en helkväll med Hanna! Vi har varit ute och roat oss och bara typ snacka :) Tanken var att vi skulle fara och fiska med Jim och Tony men dom var då fan inte snabba så vet inte vad dom håller på med nu. Dom skulle i alla fall ringa då dom va klara, men då ligger vi nog och sover antar ja^^

Gonatt nu, jobb imorn!


Från Hanna till Mig




Yo

Fotbollen gick både superbra och jätteflummm... Som vanligt då. Nu vänta ja på att duschen ska bli ledig, på att Hanna ska komma, på att jag ska göra mig klar och sen på ett avsnitt OC. Eller okej, jag väntar inte på att jag ska göra mig klar, men ja..

Sen ska vi nog ut en sväng :)


grov löjjs





Back from work

Har just slutat, och käkat, så snart blir det att cykla om hos Linn innan fotbollen. Det regnar ute. Kul!

Ikväll får vi se vad som händer :) Skulle ringa Hanna, Ragnar skulle ringa, KG skulle höra av sig. Det vill säga om det händer nått.. Blir nog en innekväll i alla fall, med tanke på vädret!



Bjuder på en bild på hela familjen som vi tog igår när vi skulle pröva studion (har dock ingen bakgrund än) Kommentaren till denna när den visades var: Fan va vilken stor familj vi är! Typ 40 ansikten ju :O

Nu ska jag cykla iväg till Linn innan träningen :)





Sne....

Mamma väckte mig nio och då blev det att fara till sjukan och röntga ryggen.. Den var sne vid ländryggen, typ skolios.. Om dom behövde mer bilder skulle dom ringa.. Känns ju bra att veta^^ Kanske inte så konstigt att jag haft ont... Får se vad dom säger sen när dom har kollat klart.. Om det går att göra nått åt det, eller om jag helt enkelt ska låta de vara.. Fick kolla på bilderna och så farligt var det faktiskt inte.. bara lite^


Jag må va sne, men dock inte såhär sne...



Inget mer har hänt idag än så länge.. Ska snart ringa och väcka Hanna.. Kanske se ett avsnitt OC eller två.. Sen steka, sen jobba och efter det träning.. Jobbar mellan tre och fem idag..

Känner även att skolan börjar närma sig... fan


18 bast!

Vaknade när familjen kom och sjöng för mig i morse klockan halv 10. Sen fick ja lite presenter, bland annat två studioblixtar med 2 bouncers och ett paraply :) Så helnöjd är jag!

Sen kom det lite folk och käka tårta. Det var typ drop in hela dagen kändes det som. Samtidigt som det var skoj, så känner jag nu i efterhand hur jävla trött jag är! Kanske inte så konstigt eftersom jag somnade vid fem igår och vaknade halv 10, och har typ haft fullt upp hela dagen :)

Nu har jag riggat upp studion i mitt rum och kusinen har anlänt även :) Det blir att trycka ihop oss i sängen tillsammans med syskonen och Hanna och kik på nån film :)


Måndag kväll

For ut och grillade med massa folk igår uppe i backen :) Var riktigt roligt faktiskt att det kom så många. Vi började vid halv elva och då var det mest bara att sitta och vänta tills klockan slog 00.00 och jag blev 18!

Efter det kände jag mig gammal, vi körde till stugan och hämtade mer ved, sen for vi och hämtade Victor som slutade jobba tolv. Hade allmänt trevligt helt enkelt.. Sen drog sig kvällen mot sitt slut..


Måndag

Har varit i Lycksele idag med mamma, Hanna och Kaisa :) Fixade pass, ifall det skulle bli en sväng utomlands, köpte fyra tröjor och så blev det en sväng på dollar store!

För att inte tala om att vi var och kollade i både Hannas och Kaisas lägenhet. Sen körde vi hem..

Nu sitter jag här... Ska inte berätta exakt vart, men ska snart se en film tror jag... Eller hjälpa till att baka eftersom jag blir 18 imorn! squeeiiiiiie

Just ja... fotbollsträning!



Söndag

Chillade hemma tills på eftermiddan då jag och Linn gjorde tacos :) Sen hämtade Ragnar mig och vi for till Victor och såg film med Jim och Nicke :) Vi såg Kung Fu Panda, sen körde vi till statoil och köpte pizza, sen for vi till Hanna och hämtade henne.

När vi hade landat hos Victor igen såg vi Huset vid vägens ände.. Som är en av dom läskigaste skräckisarna jag har sett, och det är många.... Dessutom är den svensk..^^

Slutade med att vi såg Resident Evil men jag somnade och när jag vaknade igen var filmen slut, Hanna borta och klockan två... Så då skjutsade Ragnar hem mig :)




Lördag

Tillbringade morgonen till att se film. Såg klart Cop Out och lite annat.. Den var fett rolig!

Sen beställde jag och Hanna hem mat från Sibylla och såg ett avsnitt OC och senare på kvällen mötte vi upp Kaisa och for till Victor.. Vi tänkte se en skräckis men det tog över fyra timmar att ladda ner, så jag och Kaisa styrde upp med en cykeltur hem till mig!

Sen upp till Victor igen innan jag drog vidare till Hanna. Sen slutade kvällen med att va ute och åkte bil med Ragnar :)


Strömfors!










































Kvarten kvar!

Bara en kvart kvar tills jag slutar.
Stressa hem och ringa Hanna.
Fixa skjuts hem.
Snabbduscha.
Byta kläder.
Äta.

Sen iväg.
Landa i Strömfors.
Va med grabbarna grus.
Ha jättekul och göra massa saker.
Åka hem och sova i sin egen säng.


Sista dagen!

Sitter för nuvarande på jobbet och dricker te. Det är sista jobbardagen av mina fyra sommarjobbsveckor.. Tiden har gått så himla fort! Kaisa var här idag, och det var hon även första dagen jag jobbade, vilket kändes som igår^^ Can't believe it..

Två timmar kvar, sen är det över... Då är det bara att vänta på lönen! :) Kommer sitta fint.

Efter jobbet ska jag hem och göra mig redo för att fara till Strömfors, som troligen blir av ikväll :) Ragnar ville att vi skulle komma dit!

Sista klunken uppdrucken nu... Back 2 work..



Självporträtt










Torsdag kväll

Fotbollsträningen efter jobbet gick konstigt... Planen var dyngsur och jag och Linn flumma... HAHAH!

Sen for jag till Viktor och var med han, Jim, Rikard, Tony, Kaisa och Hanna :) Vi såg Case 39. Den var väl sådär.. Blev rädd en gång och det var när Rikard skrek...

Nu har jag precis kommit hem därifrån och ska snart gå och lägga mig... Måste bara slå en drill först..

Sen är det ju sista jobbardagen (kan man säga) imorn! Mamma jobbar för mig på lördag! Sen är jag ledig till nästa torsdag då jag jobbar torsdag och fredag! Efter det är det över! Känns förbannat bra!




Torsdag

Lite mindre än två timmar kvar innan jag slutar... Kaisa ska förhoppningsvis komma förbi och hälsa på mig så tiden går lite fortare..

Sen när jag slutar ska jag hem och göra mig klar inför fotbollsträningen som är mellan sex och halv åtta! Kommer kännas bra tror jag! Behöver röra på mig!

Sen ska jag nog fråga om Kaisa eller Hanna vill följa med och steka :) Och typ se film ikväll! Känns som jag behöver en till lugn kväll hemma...


Natti natti

Har varit hemma ikväll, och kan erkänna att det var riktigt skönnt! Såg lite av Cop Out och 17 again :)

Sen har jag bara lyssnat på musik och chilla..

Tagga jobb imorn, sen fredag. Förhoppningsvis skulle mamma jobba lördag (A) så då får jag en day of! Kommer vara awesome..!

Nu ska jag sova!


Say what?
Skulle gömma mig bakom fotöljen innan Hanna knäppte kort,
men riktigt så bra gick det inte...



Velbon DF-60

Mamma och Pappa köpte ett stativ till mig när dom var i stan. Ska dock betala det själv, men det är det värt! Såhär ser det ut:


Städning: Före - Efter












Städning pågår!

Rubriken säger allt...


Nya naglar








Övningskörning!

Efter jobbet for jag ut och övningskörde med pappa! Det gick bra. Fanny följde också med så vi satt och lyssnade på Lady Gaga som dunkade ut ur dom dåliga högtalarna vi har i bilen.. Tror dom har gjort sitt...

Nu har jag precis kommit hem. Ska snart ringa Hanna och höra vad hon gör. Vi har redan bestämt att vi inte ska göra något ikväll, för hon ville vara hemma.. Men vill bara prata med henne :)



Inne i OC..




Onsdag

Det börjar närma sig slutet! Efter idag har jag bara två torsdagar och två fredagar kvar. Det vill säga torsdag och fredag denna vecka. Sen torsdag och fredag nästa vecka, då mamma och Anette åker på mässa och ingen annan kan jobba! Efter det är det äntligen över :)

Sitter och käkar lunch nu, samtidigt som jag pluggar körkortsteori! Ska fråga pappa om vi kan övningsköra ikväll.. Sen kanske jag ska se OC med Hanna, eller bara ta det lugnt...

Skulle höra av mig till Victor också.. Lättare sagt: Vi får se vad som händer ikväll!


Semestern jag aldrig var på...

Eftersom jag jobbar när mamma har semester hade jag inte möjlighet
att vara med på semestern till Dalarna i år...

Foto:
Familjen
Redigering: Jag


























Tisdag

Idag har jag jobbat, sen for jag och Hanna hem till mig efter jobbet och såg tre avsnitt av OC! Kan inte få nog av det... Efter det for vi upp till Victor eftersom att vi hade planerat sedan förra veckan att se en film som gick på 6an. Men när vi kom dit så var han med Jim, Lunken, Zot, Danne, Macke och Rebecka så då såg jag och Hanna första kvarten av filmen själva :)

Efter en stund drog Zot, Macke och Rebecka så då åkte vi andra med Danne till statoil och Hanna for hem :) Så då ragga vi runt en liten stund innan vi for till Victor igen och där satt Rikard. Chillade en stund innan det spårade, och jag cyklade hem.

Dock inte direkt utan jag for om till Fredde och hälsade grattis. För han fyller år just nu! Klockan är i skrivandets stund 00.00 :) Så GRATTIS FREDRIK! :)


Ponnyn Birk










Måndag

Fotbollsträning direkt efter jobbet :) Sen for jag till Victor och var med han, Hanna och Rikard. Vi såg en halv film^^ Sen for jag och Hanna hem.

Nu sitter jag hemma och gör lite av varje.. Ska kanske se lite film eller nått :)


Sista veckan!

Idag började sista jobbarveckan och det känns himla bra! Har gått hyffsat bra att jobba idag, förutom att vattnet har slutat fungera varken på toan eller i köket.... Vet inte vad jag ska göra åt den saken....

Slutar snart och då ska jag hem och byta om inför fotbollen, där jag hoppas att det dyker upp folk!

Efter den blir det förhoppningsvis OC med Hanna :) Har längtat hela dagen!! (A)

Bjuder på en snygg:












Filmkväll

Har sett första "Pirates of the Caribbean" ikväll med Victor och Hanna :) Sen kom jag hem och umgicks lite med mamma och pappa. Vi pratade bland annat om vad jag önskar mig när jag fyller år osv! Vilket är om 9 dagar!

Nu ska jag sova och tagga inför sista jobbarveckan!


Hälsade på hästarna i Ytterberg!

Vaknade vid elva i morse, sen följde jag Fanny upp till Ytterberg för att hälsa på hästarna! Det var ett tag sen jag var där så det var roligt :) Furir är ju tyvärr borta hos Per Gustavsson på proffsträning, vilket han har varit i ett år nu i augusti.... Saknar han som fan!

Tog i alla fall hand om Major som är Furirs halvbror! Och Fanny red Birk :)




Lördag

Jobbade mellan 10-13 sen for jag hem och började fixa lite i mitt rum, som för övrigt ser ut som skit... Ska städa imorn! Sen ringde Hanna och frågade om hon fick äta frukost hos mig?! Visst :)

Efter det såg vi OC och sen for vi till resten av familjen i stugan och käka grillat :)

När vi kom hem var vi med Tony och Victor ett tag
innan alla for. Så nu ligger jag här i sängen och redigerar lite bilder innan jag ska gå och lägga mig..


Beviset!

Här har ni beviset på att jag och Hanna lagade mat:


MAT


Lite misstänksamma innan dom smakade...


Både köttfärs och kyckling


Mätta och belåtna!


Jim kom förbi!
Hanna lekte paparazzi...


RSS 2.0