Fredag kväll

Stekte och softa med Kaisa och Hanna :) gjorde inte nå mycke som vanligt men de är det som gör oss speciella :) <3 Vi såg i alla fall Kenny begins.
Imorn ska jag upp tidigt, igen. Inte för att jobba, utan vi ska åka mot Luleå :D HAHA Luleåkalaset here we come! De suger ju mer och mer för varje år... Typ artisterna och så, men vafan?! spela roll. Det blir just så kul som man gör de!



Nu har mamma beställt my stuff ! (L) danke!
sov gott
puss


Dag 17

Sista dagen denna vecka! Sen bara en vecka kvar. Sus skulle jobba imorn så då åker vi till Luleå direkt på morgon. :D Kommer bli fett! Snart ska jag hem och packa. Det behövs inte så mycke men lite kläder och så! Sen ikväll ska jag se Kenny begins med Kaisa och Hanna!  Hörs sen!

Kolla så vacker, och glad! Men vad hände sen?


Haha spana skillnaden i ansiktet och handen..
Läste dock nyligt att hon är på g med en ny film! :)
Hoppas det går bra!

Puss

Hemmakväll

Efter jobbet for jag ju och tränade, som sagt :) Det gick bra! Sen mötte mamma upp mig och vi åkte till Mona, som blandade min toning... For sedan hem och färgade håret, från brunrött/orange till typ mörkbrunt :) Funka perfekt!

Nu kom jag nyss in.
Jag och Linn for på Statiol och köpte lite gott och fotade även på vägen hem. Så jag ska bjuda på en bild eller två sen ;) ska bara skriva en sak till: Nu ska jag se Twilight! :)

 
yeeeh
(Haha ja om ni inte ser nån skillnad så kolla på bilden i förra inlägget.)

Sov gott!

Dag 16


Ännu en dag närmare frihet :)
Dock så var det ganska chill på jobbet. Inte mycke kunder och inte så mycke att göra heller så när jag hade gjort det jag skulle läste jag "När jag hör din röst". Spännande!

Nu när jag kommer hem ska jag åka och träna direkt. Sen ska vi om till Mona som skulle blanda 3N och 4N så ska jag färga håret sen. Börjar bli orange igen :S så därför blir det en brunare nyans nu igen :) HAHA! Sen ska jag typ fixa och packa lite för i helgen, se vad jag behöver och så. Efter det ska jag ha en mysig hemmakväll. Jag och Fanny ska se Twilight! :)

Hörs sen!
Puss






Toppmongo styr upp kvällen!

Ikväll har vårat crew - Jag, Dennis, Rebecca och Hanna softa till de! Typ moppe, kort, dricka (jag är bäst på blanda sodastream!), klättra på tak och massa annat skoj! Kaisa va också me på nå vänster ;) HAHA kul kan man ha!

Ja, egentligen behöver jag inte skriva nått  eller lägga ut nå bilder om toppmongo här, eftersom att jag har skaffat oss en alldeles egen blogg. Men den är inte riktigt klar än.. Så jag lägger upp lite bilder från kvällen här ändå! :)

Enjoy:


Efterblivet av Dennis och Rebecca!


Dennis är seriös!


hohoohhsaiaiiaiohhaha


Jag steker upp som lärare!


SÖÖÖÖT eller vad?


Dennis är fett snygg!


Söta är vi! :]


Vi avslutade kvällen med en raggarrunda genom Malå, sen skjutsade Dennis hem mig!

OCH JA, VI ÄR SERIÖSA!
puss

Bildbomb!

Nu lämnar vi det förflutna bakom oss,
och skapar nya fina minnen av den lilla delen av sommaren som är kvar!

Nedanför kan ni kika på bilder från förra året! Jag kollade igenom hela min bilddagbok så ja, tiden går kan man ju säga xD HAHA fan inte snygg nånstans!

Här har ni bilderna:


Jag och Hanna över ängen på Robin och Baby!
De va tider de!


Hanna vs. epan! ;)


Hanna och jag under den tiden Robin stod på Malå Ridklubb.


Kaisa och jag förra sommarn. I know tricks (Unice från She's the man)


Jag och Rebecca, kan de va i sjuan kankse?


Hanna tolkar! Fan inte snygg asså!


Tacokväll hos Kaisa!


Sommarstugan 2008, fan va vi stekte och tillbringade all tid där!


Did I say hot? I ment not!


Typ idrott eller nått på skolan :) Hanna och jag chillar på bild!


MP Lovisa hette vårat team på innebandycupen! x)


Alla dessa fototimmar i studion på E4an :)


Släktträff och grillkväll i sommarstugan :)


Killen på bild jaga Hanna och jag med "läfftift" (häftstift)


Klassresan i nian. Då Ola va på sommarkrysset ;)
Dock så är det Rebecca som chillar på bild.


Jag och Hanna på spöknatt på stallet 2008 :) Detta var innan vi blev svarta i ansiktet.


Kaisa och jag ute på fototurne :)


Rebecca och jag när vi hade hyrt sporthallen! :)


Jag, Stephanie, Natali och Michelle på stallet :)


Johanna, jag, Sofia och Magda på skolan i Skellefteå :)


Jag chillar på bild då jag och Kaisa va ute 24/7. De va tider de!


Jag i typ sjuan eller åttan. Blek som en vampyr men jag älska håret!
Nu är de bara "döööööööö".


Samma sak där, länge sen, men fint hår ojah!
Ignorera texten. Har bytt namn!


Rebecca i nian? När vi hade temavecka, musikal och allt dedär ;)


Hanna Norén på väg till Malånäs (sommarstugan).
Där tillbringade vi mest tid den sommaren, med varandra!
Badade, solade och lyssnade på sommarpojkarna! ;)
Det var tider de!


Denna bild får avsluta detta inlägg :]
Jag, ute och leker snygg i skogen!

Har för övrigt massa bilder som säkerligen kommer ut förr eller senare! Men dessa får räcka för idag!
Puss

Toppmongo

HAHAAH ja va ska man säga om kvällen? xD Jag, Hanna, Rebecca och Dennis stekte jävel! Helvete så kul vi hade, finns inte ord xD

De börja me att jag for till Hanna, sen kom Rebecca och efter ett tag även Dennis :) Vi gick ut på deras altan och spelade kort (samma som igår, att den som drar lägst kort ska göra nått) Sen drog Hanna lägst först och hon skulle gå till konsum utan skor, Rebecca och Dennis va tvungna att gå med en sko var xD Och jag skulle ha glasögona uppochner och leka gammal surtant vid kassan xD Men konsum va stängt, så vi vandrade vidare till Malå Kiosken xD HAHHAHA

Sen for vi hem och åt lite godis och spela mer kort! Nå fler folk tittade förbi en stund sen for dom igen. Då hittade vi på att vi skulle ut en vända till ;) HAHA så då åkte vi moppe till statiol. Jag fick idén att Hanna skulle betala med kort, och då alltså spelkort från kortleken. Helvette va vi garva! xD Jag lade undan godis till imorn HAHAHAH xD och Dennis backa upp oss med fett stilig dans bakom oss i kön xD Rebecca tror ja låg och garva jävel nånstans bakom nån hylla xD HAHAHAHAHA asså så här kul är fan olagligt att ha! :O Så här mycke ha ja inte skratta på aslänge :S ;) TACKTACKTACK!

Juste, vi har bildat klubb nu också! Toppmongo kallar vi oss, enligt Rebecca :] får väl se hur långt vi kommer gå!
ÄLSKAR ER!


Jag vet att mina tänder är som stjärnor... Gula och långt ifrån varandra :S

Brist på bilder :S måste fota, typ imorn!
Nu är det sängen som gäller och tagga morgondagen!

puss

Dag 14

Nu känns de att de inte är länge kvar tills jag äntligen har slutat jobba, jag vet, jag tjatar på de varje dag, men ja bryr mig inte om ni tycker att de är jobbigt! JA tagga jävel tills pengarna rullar in på kontot!

+ att jag fyller år snart också så mamma bad mig att skriva en lista på de ja ville ha!
Några av dom sakerna ser ni här nedanför:


Feta!

 
Kan inte riktigt bestämma vilken av dom :]

Självklart är de massa annat som jag också vill ha men jag vill inte verka brat så ja lägger inte ut bilderna på allt ;) HAHAH!
Snart ska jag hem och äta, kanske träna, ringa Kaisa och sen får ja se vad vi hittar på!
Möjligen se Twilight med Fanny också :D
Puss

Basta


Ikväll ha ja styrt upp med bastu och kort med Hanna, Tony, Torben och Rickard! :)
Himla kul! Sen såg jag även Prison Brek som va bättre än vanligt :D HAHA. Lånade också Twilight av Hanna som jag ska se när jag har tid över :D :D Och nu ska jag snart sova ;) pöss







Dag 13

Bara två veckor kvar :) Sen är jag fri! Dock så börjar typ skolan en vecka senare men det är en annan femma.. Har i alla fall gott om pengar då, så man ska inte klaga! ;)

Vad som händer ikväll är ännu ett mysterium :P Hanna och Rebecca hade pratat ihop så jag får väl se vad dom har styrt upp för kvällen :) Förmodligen blir det nog film eller något liknande på grund av vädret! :S suuuuuug....

Först ska jag i alla fall hem och äta hamburgare! Höres!

Söndag

Idag vaknade jag upp hos farmor. Världens mest stenhårda säng tror jag och klockan slog varje timme men på något sätt var de ändå mysigt :D Jag och Hanna bakade bullar lite senare som vart super! Sen åkte jag upp till Ytterberg och red Furir :) Han kinga ju!

När jag kom hem så åt jag sen såg jag "Tigerbröder" och "Watherboy". Även så klippte mamma mig ;) toppade typ bara och tog lite på längden, eller vad man ska kalla det :S HAHA :) .. Jobb imorn! Tagga :S och därför måste jag slagga nu!

Puss







:D


Jobbat två veckor nu :) Så bara två kvar :)

Idag har mamma och pappa bjudit oss till källan. Typ ett spa, med bad och bastu och allt de där :D Det satt inte helt fel. Tack till dom :D:D (L) <3 hihi


Nu ikväll har jag varit med Kaisa, Hanna och Hanna :) Jag färgade håret på Kaisa och prövade hennes löshår ;) gudja! Sen for vi på statiol och köpte gott. Nu ska jag snart till farmor och sova :) Hanna är där. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg medan jag sitter här och steker till världens sommarlåt, Cidinho & Doca - Rap Das Armas, trots det dåliga svenska sommarvädret :S Aja de funka. Nu ska jag dra :D puss







Filmkväll

Har just sett klart två filmer :) Dumpad och på smällen och de komiska var att de va typ samma skådespelare, märkte vi efter ett tag xD HAHHA de va ganska drygt i alla fall. För filmerna var inte särskilt bra så det blev bara drygt till slut :)

Nu ska jag gå och sova :) Jobbar 10 - 13 imorn :) sen ska vi fara till källan, ett spa typ, och bada :) Ska bli härligt!









Puss



Dag 11

Det går framåt. Efter jobbet ska jag och Kaisa steka :) Sen ska jag nog vara med kusin Hanna idag också :) Och även pansarHanna också om hon inte ska spela wow :) HAHA

Dagen har gått hyfsat snabbt... Tanken har slagit mig att köpa en kattunge, som kan göra mig sällskap i Skellefteå, men iden har aldrig varit så brinnande som nu :) Tänk, då kan den leka med Johannas katter ;) HAHA


Skulle inte sitta helt fel :]

Round and round

Kvällen har jag tillbringat hos Hanna. Kaisa var också där. Platt hår hade hon HAHA inte ofta! :) men hon var sweet ändå juh! Vi chilla, typ åt, och stekte upp i ljudet av musik :) osv.

Senare for dom på MK och styrde upp med chips och film. Så jag for hem, och nu ska jag ägna resten av kvällen med Fanny och Hanna nummer 2 :) Dom är just nu uppe och gör fem minuters cola :) Sen ska vi slagga i soffan :) HEJS :)

 







Sov gott dudes


Dag 10

Asså tiden går framåt, inte snabbt, men den går. Så nu har jag klarat av tio dagar av typ 25 :) HAHAHAH aja.. Ikväll ska jag vara med Hanna en stund och typ Kaisa och säkert nån mer.. Vi tänkte basta, men jag får se hur det blir, om det blir av eller inte :S Kusin Hanna och Fanny ville att jag skulle vara med dom och ha en myskväll hemma, typ se film osv. Jag lär väl nappa på idén som lockar bäst :)HAHA



MJAO

Dag 9

Snart ännu en dag avklarad och efter denna vecka är det bara två veckor kvar att jobba. TAGGA! :S ´hahah
När jag kommer hem ska jag äta tacos med släkten. Fanny fyller år så det blir väl att gratta henne också :) Sen får vi se vad som händer!

Gårdagen ska jag prata väldigt tyst om, och även Hanna xD HAHAHA vi for i alla fall ut med Freddes moppe till Luddes udde och hälsade på Elias, Tony och Robin som skulle sova där :) Låt oss säga att vi inte hade turen på våran sida när vi var på väg dit... HAHHA.. Okej........ Såg Matilda, filmen, senare på kvällen med Hanna och Hanna :) Det var väl allt!


Tänkte dela med mig lite av denna hunk:






JA DÖR

puss

Dag 8

Tiden går. Även när det känns omöjligt. Även när varje
sekund tickar förbi likt pulserande blod under ett blåmärke.
Tiden går ryckvis, ibland fort och ibland sakta, men den går.
Till och med för mig.

förlåt


Dag 7

Hemskt mycket hej!
Sitter här och rullar tummarna i hopp om att tiden ska gå fortare. Väntar också på att Hanna ska komma :) Har inte så mycket mer att skriva.

Solen lyser i alla fall, och ikväll ska jag se Prison Break och sova :) Och grilla med Hanna, mars mallows som vi har kvar sedan i helgen :) kommer bli myys.
Hejs


Helt sjuk helg!

Hello homies! Jag har en känsla av att detta kommer bli ett långt inlägg :S HAHAH lev mere!

HAHA asså denna helg var sjuk! BARA SJUK! Kan inte beskriva med ord hur kul den var.. Men jag tänkte försöka ändå, annars får ni kolla bilderna nedan också! :D HAHHAH

De börja med att jag och Hanna möttes upp efter jobbet och ringde massa folk som skulle följa med. Sen bar det iväg till Ludvigs udde! Åkte moppe dit med Adam och vi var först så de var bara att väntya in dom andra.

När dom andra hade kommit dit satte vi upp tälten, sen chilla vi bara på stranden tills alla andra hade kommit..

Ja ska försöka fatta mig kort nu... Vi grilla, chilla, softa, prata, bada, jävlades, myste(?) osvosv. Haha Niklas och Sebbe byggde en flotte och for till en stenhög ute i vattnet sen sjönk typ flotten och dom orkade inte simma tillbaka xD HAHAH men då anföll måsarna dom xD

JA de hände en massa, helt enkelt! SJUUUUKT. Ja somnade i alla fall till slut, men de va kallt i sinne! hade lovat Jonas att han skulle få sova i mitt tält, men fan hade bara med en kudde och ett täcke, så ja ni kan ju tänka er xD

AJA här kommer bilderna:


Det var jag och Hanna, min bästa vän, som styrde upp det här! :) BLEV AV!


Lina, Ronja, Fredde, Adam och Detnis (L)


Ronja har canon :S


JonasH


Snyggaste pojken evah! :)


Jonas och jag :)


HAHA FAIL xD Niklas och Sebbe på väg ut med tha flotte!


Bäst juh!


Linslus?


Jag dejtar min spegelbild.


Haha, Dennis ville låna kameran och vi skulle hitta på nått kul, dock skulle inte jag vara me på bilden, men det blev som det blev.


Dudes


Jag och Hanna ville va 14.


Fråga mig inte vad som hände här.. Men via ljuset blev mina läppar på nå vänster vita xD
HAHA snacka menat xD



Han va söt!


Nå fler folk komme förbi, typ min lillasyrras kompisar.. Kul.


Mys


Jag och Hanna kollade på solnedgången på stranden :)


(L)

TACK FÖR DET HÖRRNI!

For till Ytterberg och red Furre senare på dagen. Sen har jag även sett film :)


Trots allt, så är det hästen på bilden jag trivs med bäst (L)

Sov gott!



Det blir av!!

Om typ en timme bär det iväg till Luddes udde med massa softa dudes! Ska tälta och bara ha allmänt roligt juh! :D :D HAHAH blir borta till imorn kväll men de är bara att höra av er om ni vill komma dit ju :D TAGGA JÄVEL!


Just de, läste ut "Om jag kunde drömma" idag.
Kan man annat än älska?
JAG DÖR!

070 - 6764174

Dag 6..

.. sista jobbardagen denna vecka :) Sen bara tre kvar.. wiiie^^ HAHHA
Snart ska jag möta upp Hanna, då ska vi börja planera och höra av oss till alla inför ikväll :D
TÄLTA JUH! :D
Kommer bli sjukt soft!
Nu måste jag kila vidare! Höres.

Dag 5

Över :D
Nu ska ja till stugan och sova där en dag. Länge sen man träffa familjen på allvar! ^^ Vi ska i alla fall äta lax, sen ska ja måla naglarna och sen typ sova... Fett me trött!
SES


(L)


weehoo

Hann inte skriva så mycke igår så jag gör de nu istället! :) Igår efter jobbet va ja me Kaisa, Hanna, Rebecca och Viktor. Vi stekte upp vid fontänen ett tag innan vi drog hem till Kaisa och lyssna på gamla godingar. Hands up!! Sen kom Linn och Antonia efter ett tag då satt vi och prata lite me dom sen for vi hem till Rebecca och stekte jävel :) Efter det for ja hem och såg Hot Rod med Fanny, Angelica och Alice. Sjuk film! :D



TAGGA TÄLTA I HELGEN!!!

Dag 4

Done! Nu sitter jag här och äter risi frutti :D de är nice. Sen ska jag och Kaisa steka, kanske hitta på nått kul med Hanna och Rebecca :D

HAHhahaha hörde just på radion när dom prata om hundar sen var de nån som dom hade kopplat in med telefonen sen försvann hon och hörde inte va dom sa, sen kom hon till baka med en rad svordommar efter varandra och avslutade med; "vilket jävla stressmoment" sen insåg hon att hon var uppkopplad och att det funkade igen xD HAHAHHAHHA


Kan man göra annat än att bara älska bilden?..


.. eller lejon över huvud taget?


HAHA

Ey yo

zup dudes? Ikväll ha ja vare me Kaisa (vi stekte) Hanna och Rebecca :) Jag och Kaisa måla naglarna. Mina blev vita med rosa silvriga och blåa fjärilar på :) sött oja! :)

Nu blir det sängen strax :) pöss


Dag 3

Avklarad! :)

Nu ska jag typ upp till stugan snart och äta rabarberkräm tror ja, de är sjukt!!!!!!! (L)
Sen ska ja kankse sova där. De beror på om jag orkar, annars måste jag cykla ner till Malå igen :) HAHAHA

Får se vad kvällen har att bjuda på! :)

Hej så länge!







eh

Ikväll chilla ja me Kaisa och Hanna! Vi hängde stjärt som vanligt :) Sen for ja ut me nå dudes, de sög. Så nu for ja hem och ska sova. Ska bara lägga in bilderna sen igår som ja lova :)

Här kommer dom:


Kaisa innan hon blev emo

Sminkarn




EmoKaisa


Fjortis. Ja de är jag! Helt seriöst asså!


Haha nej seriöst, så jävla fula xD hHAHAH
Sov gott


Dag 2

HejHej!
Hann inte skriva igår så jag gör de nu istället... Efter jobbet var jag med Kaisa och Hanna. Vi chilla hos mig. Typ en favorit i repris, då vi sminka oss jävligt fula HAHAHAH. Kaisa va emo, jag va fjortis och Hanna va normal, vilket hon inte är i vanliga fall men.. Tog i alla fall massa bilder också! Lägger ut dom när ja kommer hem ;) HAHA. Om ja våga (A)

Senare på kvällen såg vi Prison Break, sen for Kaisa hem så då for jag och Hanna ut och grilla en stund med Nicke, Ken, Sebbe och JonasH :D Dom softa jävel, typ lekte pockemon och starwars xD HAHHHA Sen for vi hem till Sebbe en stund och kolla på filmen då dom rappa osv. Sen sjöng vi Lejonkungenlåtar :)

Nu är jag på jobbet :) Det funkar!
Peace!

Från jobbet

Nu har de hårda livet börjat och jag ska jobba i fyra veckor framöver. Sju timmar varje dag, förutom söndag^^ Fun!
Men den här dagen har gått hyfsat fort. Det är bara en halvtimme kvar. Tar man timma efter timma så går det ganska bra. När jag kommer hem ska ja softa till med Kaisa och Hanna! Kan lova er att bilder kommer. Nu måste ja fortsätta jobba! TJING!


Historien bakom denna bild är grym!!

Last day

Idag ha jag inte gjort mycke... Typ klippt gräset sen Ytterberg :) Ja red Furre sen provade jag Kerstin på en tur också! Sen har jag inte gjort så mycke annat. Träffade Hanna en snabbis, sen hamnade jag här. Ska snart gå och duscha och ikväll ska ja se film :) Med vem det blir vet jag inte än..

Har inte så mycke att skriva men jag hade lite bilder över på kameran, så det gämnar ut sig!
Här har ni:




Fixade mina och Fannys naglar :)






Jag och Furir idag <3


Mandus :)

Chiao!

MvM


Softa hemma hela dagen idag. Sen på kvällen drog ja ut med Kaisa till Kim, Sofia och David. Vi satt ute och grilla korv. Lenkart hjälpte oss med elden och mormor hade snygg frilla xD HAH

Sen drog vi hem till oss en stund och lyssna på MJ :D och när vi skulle fara ut kom stjärtgosse och skalman och deras kompisar från Lycksele :) Träffa kusin Madde också :) Gick ner på området en stund gjorde vi också.. Men de sög.

Lägger ut snyggaste bilden ja hitta. Kim! --->
Nu ska jag sova! peace

MvM

Nu är danslägret över och jag är hemma i Malå :)

Musik vid Malån sög stenhårt! Men vi gjorde det i alla fall till något bra :D Tack för sällskapet!

Närmast, sängen ;)



Jag och Hanna chillar på bild!

Hellu

Nu ska ja iväg till dansen. Sista dagen på lägret nu :) Känns skönt men ändå tråkigt...
Men ja, va gör man?

Ska i alla fall hem till Malå idag. Taggar inte att börja jobba på måndag...

Nånting hände ikväll ´men ja fattar inte vad... :O

One day to go.


Tuktad efter idag också, riktigt jobbigt var de :) Kan inte fatta att de tar på så mycke och är så jobbigt att dansa :S HAHA. Men det var kul i alla fall. Fyra timmar kan verka som en evighet men idag gick det faktiskt fort måste jag säga :) Bara en dag kvar nu sen är de över :/ får dansa hemma men hur lätt är de med möbler överallt :S:O haha och ute går ju inte heller, de bara regnar hela tiden.. Vart tog sommarn vägen!? Får dra en step up 2 the streets xD HAHA

Nej men nu ikväll har jag städat och packat. Ska hem till Malå imorn. Min kära pappa ska köra hit och hämta mej så slipper jag åka buss. Han är snäll! <3

Jag har varit med Johanna också. Vi såg granfejden, helt CP... HAHHAHA. Nu ska jag nog gå och lägga mej.. La mej tidigt igår också men ja somnade inte förän halv fem för dom levde jävel här ovanför :O

Sov gott


Less

Dans idag också, himla kul faktiskt! fortsatte med koreografin på streeten :D sen på breaken chilla vi som vanligt lite backspin och sixstep osv :D Men de börjar faktiskt ta lite på kroppen nu.. HAHA ja ska köpa mig en spikmatta iaf ;)


Ja lägger in en bild på denna söta brud bara för att hon kanske är ----- :]

Ikväll har ja varit med Jenny och Johanna :) Vi kollade på kattungarna, käka glass och såg ghost wisper :) sen tagga vi LK åxå :) om det blir av :D Nu ska ja vila :) puss

Dans

Vakna och iväg, till dansen :) Bara tre dagar kvar nu;) ahhahh träningsverk som fan :P smällarna får man ta... nu äre svenne banan på mtv. Ses :D


Softa


Ikväll så ha ja softa me Johanna. Vi fick skjuts av Hassan till Willys sen for vi hem och såg minnesstunden för MJ på teven. Sen satt vi bara i sängen och prata.  Hade tänkte se Just my luck men de blev inte.. Hade även tänkt baka, de blev inte heller :S HAHA

Nu har jag just målat naglarna. Fransk manikyr igen. Samma som jag hade sist, men de hade börjat trilla av så ja va tvungen att måla nytt :) Var sugen på nån färg men visste ej vilken så de fick bli orginellt :) Nu ska ja se so you think you can dance :) HAHA dans dans dans, de enda man kan tänka på :)

Sov gott!


Break it down

Hellu :) Ännu en heldag med dans. Samma som igår :) har fett med träningsverk... Men kul var det, nyttigt! Nu sitter jag och väntar på att Johanna ska äta, sen ska vi väl styra något :) Får se vad de blir.. Men nått blir det i alla fall :D Ses sen !

Upp och iväg

Nu är jag på väg till dansen! Känner av det i armarna och ryggen sedan igår, och även i halsen. Kan typ inte svälja :S men de är bara att bita ihop :)



Som skalman sa: Hööööörees


Dansa dansa

Hejhej!
 Kom typ näsan nyss hem från dansen. Har hunnit vara på coop också och köpt lite fika.. Jag är grymt slut i kroppen nu!Först street/hiphop i två timmar och direkt efter det break och poppin' lika länge ;) Haha de va kul i alla fall!



Inte så bra bild kanske men den är tagen från youtube. Det är jag som ligger där på golvet och kryper xd haha nämen deva dansuppvisningen på e4an som vi hade innan vi gick på sommarlov. Har dock ingen bild från idag så den får duga :)

hörs sen! ;) puss

Helgen

De är bara att tacka och bocka :)


hejdå

Kevin Borg

Kom just hem från stan nu :) Har varit och sett Kevin Borg och han sjöng till mej sen fick jag en autograf också och ett hjärta :] Men de fick inte Kaisa ahhahHAHAHHA !!

Nu ska vi duscha sen ska vi dra vidare en sväng till Johanna innan vi går in till stan igen! :) Åka karusell osv. Hoppas på att få se Darin (L) BIGLOVE


Tagga

Har varit på stan ett tag, sen for vi till coop med Johanna och nu ska jag och Kaisa äta :)
efter det blir det väl att kolla läget på stadsfesten :)



Puss

Hej

I Skellefteå nu och hänger :) har varit med Johanna, Kaisa och Niklas ikväll :) typ kollade läget på stadsfesten, sen såg vi en film också :)

Nu blir de mer film me Kaisa. Sov gott dudes


:D

Vakna, sola, sola, sola... Snart packa ihop lite grejer, sen bussen till Skellefteå! :) Ses där!


Yo

Hello guys!
Ikväll har jag chillat med Fanny :D
Bland annat så lärde ja henne Illustrator sen har vi sett Yesman också!

Här har ni lite bilder från då vi rita:


Orginal


Fannys bild



Min bild


Nu kom Hannart hit en stund! Ska kolla på HSM 3 ;)
hare bra! puss

18.18

Händelserik dag idag, eller så inte.. Vaknade typ halv ett sen for jag, Kaisa, Torben, Tony och Hanna och badade och stekte fläsket. Sen for vi och köpte ben&jerrys och satte oss vid fontänen och åt :) Sen har det inte hänt mycke mer..

Funderar på att se film och gå och lägga mig för ja är sjukt trött. men ja tror ja ska rita lite. Men värt. Kommer ändå inte kunna sova förän vid fyra :S  



















 PEACE


rita rita rita

Hahah och ja som skulle lägga mig tidigt idag :O här fastnade jag framför datorn ändå.
Men lite nytta har jag då gjort i alla fall.
Rita räknar jag som nytta :)

Dehär har jag ritat ikväll i alla fall:


Konturer


Färg


Ola


OKEJ, visst.. Så himla likt är de ju inte. Men fan, de duger tycker jag :) Dess utom så hade jag och min käre kusin KIM en tävling om vem som ritade snyggast och snabbast. En kvart hade vi på oss, fast han hade Ps och jag Illu :) Så med tanke på omständigheterna så vann jag :D
Just de!

NU NU NU ska jag sova :D puss



RSS 2.0