Onsdag

Igår hade jag och Hanna pratat om att jag skulle åka med hon och hennes pappa till stan klockan åtta på morgon och följa henne och shoppa, istället för att åka med min familj dit i eftermiddag när vi ska se bio.

Så jag vaknade i morse klockan sju, gick upp och duscha, sen blev det ändrade planer så då var det bara att gå och lägga sig igen... Och kunde man somna om snabbt? NEJ...

Men nu är jag iaf vaken igen och ska snart gå upp och äta nått.. Sen ska jag bara softa, typ se OC tills vi ska fara om en och en halv timme :)



Igår i bilder


















Grillning på Solviken

Jag och Hanna stekte jävel idag! Det var varmt men vi unnade oss en slush och chillade ett tag!

Nu har jag sett OC ett avsnitt och duschat och ikväll drar jag med mig lite folk till Solviken för grillning osv :) Kommer bli soft med tanke på att det troligtvis är min sista kväll i Malå innan jag börjar jobba... För jag åker till stan imorn och ska se bio och så stannar jag där, tills på fredag då jag åker till Boden (om mamma kan jobba istället för mig på lördag vill säga)

Sen blir det en vecka i Boden innan det blir tillbaka till stan och Stadsfesten! :)


Sol

Vaknade just av att Fanny öppnade min dörr (och tro mig, det hörs när man öppnar den, som fan) Hon frågade om ja skulle med ut och sola så ja, varför inte?

Sen har jag och Hanna gjort upp planer för resten av dagen! Och så måste jag bara berätta att min hårfärg ser ut som, ja vet inte vad... Behöver en förändring, vet inte om den förändringen blir mörk eller ljus men.. Troligtvis mörk!


Okej, här ser man inte så bra, men om man kollar noga (iaf längst upp typ)
ser man att det är typ orange åsså världens utväxt på de!


Igår

Orkade aldrig skriva igår när jag kom hem.. Eller rättare sagt, jag tänkte göra det men då såg jag OC före sen glömde jag bort de^^

Men igår i alla fall så var jag som jag skrev på kalas, sen mötte jag upp Hanna och Linn och gick till statoil och köpte lite godis och diverse. Sen for vi hem till Hannas nuvarande boende, vilket är husvagnen!

Såg alla filmer som vi gjorde då vi gick i nian: Niornas musikal, Romeo och Julia och så massa reklamfilmer! Det var riktigt roligt och kan inte säga att man inte längtar tillbaka till dom åren!

När Linn hade farit satt jag och Hanna och pratade tills jag for hem :)


Måndag

Har varit ute och solat hela dagen! Kan lova att här i Malå har det varit riktigt bra väder. Typ för varmt om man satt på altan där det inte blåste ^^

Skönt de iaf, med sol menar jag! Har ju typ inte varit så mycke sol i sommar än..

Har just duschat och ska snart på kalas. Grattis till både Lennart och Katarina!

Sen blir det att parkera i Hannas husvagn resten av kvällen! ;D


softa

Ikväll ha ja bara tagit de lugnt. Sett OC säsong 3 klart och ragga runt lite med KG, Viktor och Ragnar!

anything else? NO


Malå!

Kom just hem till Malå. Vi drog ungefär halv tre från stan, men då har vi varit om en sväng hos Ragnar i Strömfors också och hjälpt han med att boxera en brygga uppför en fors... Ja, strömforsen.. ^^

Det tog sin tid och man blev blöt.. Men det kan ju inte hjälpas.. Fick ju fika efteråt och jag älskar hur dom har deras hus så det var mysigt :) + att dom har världens gulligaste hundar!

Nu hat jag precis hunnit äta och ska nog se lite OC innan jag bestämmer mina planer inför ikväll..


Igelkotten som gjorde oss sällskap igår!
OSWALD


Morsning!

Har precis vaknat och tagit en dusch! Jim ligger och sover och KG och Viktor är på andra håll.. När alla har vaknat och återförenats så blir det nog att åka hem till Malå igen skulle jag tro!

Kommer bli skönt att sova i bilen!
Blev inte så mycket sömn varken igår natt, eller i natt..

När vi kommer hem blir det back to reality..

 

 


Roadtrip

Grillningen igår blev av... i typ en kvart.. under tystnad..

Sen kom KG och Viktor och räddade mig och då for vi ut och körde bil. Det blev att våldgästa hos Jim i Fårträsk. Sen impulsbestämde vi oss att köra till stan och sova i min lägenhet och sen köra hem igen imorgon.

Och det blev av. Klockan halv 12 var vi på väg. Sen var vi framme vid ett och for direkt och käka på krysset! Efter det ragga vi runt lite i stan innan vi for hem till mig och såg en film, "trick or treat"?.

Sen blev det att fara ut och köra mer bil. Vi for och lämnade filmen, eftersom dom hade öppet än, sen körde vi hem till mig igen och hade lite roligt. Fick bland annat en ny kompis, en igelkott, och så var alla jättetrötta så man skrattade typ åt allting!

Great night!



Lördag

Har knappast sovit något inatt.. Jag och Fanny såg film till tre i Lillstugan, sen försökte jag sova men det gick inte, så då blev det myggjakt. När vi trodde att vi dödat alla så försökte vi sova igen och Fanny lyckades, men just när jag höll på somna fick jag ett sms av Daniel...

Sen ringde Jim typ en halvtimme senare, och efter det låg jag vaken, med ekot av myggor som hördes i bakgrunden, till typ klockan 10 på morgonen då jag äntligen somnade... Då sov jag ungefär till klockan ett^^

Nu har jag kommit hem, men dom andra är kvar i stugan till imorn :) Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll.. Ska mata Hannas kanin, sen är det tal om att grilla, men om det blir av vet jag inte..

Tycker i alla fall det är synd att jag är så inkompitent och glömde att midnattstravet är ikväll och jag är kvar i Malå..


Hörs sen!

 

 

 


Midsommar

Spenderade midsommar i stugan, Malånäs, med familjen <3 Det var mysigt och vi såg film, täclade/lekte och käkade gott :) Det var riktigt roligt :)

Kan säga nu att jag har lyckats tappa bort min kamera,
eller så har någon tagit den. Jag vet inte vilket, och jag har ingen aning om vart den är. Men därför kan jag bjuda på några webcam bilder vi tog:

















(A)


Glad midsommar!

Hinner inte skriva så mycket, för vi ska till stugan NU!

Tänkte bara hälsa glad midsommar!


Trött..

Ikväll har jag spenderat lite tid åt att fixa gamla bilder till mitt portfolio, sen har jag sett Kenny Begins :) Rätt skön film! Har även spela lite Icy Tower (A) 

Sen har jag hunnit övningsköra också, och det gick riktigt bra!

Nu ska jag nog bara ligga här och kanske se en till film eller nått :)
Får se vad jag hittar på!


Sunny day



Vaknade vid 12 och direkt då kommer Hanna till mig!
När jag hade ätit och gjort mig klar cyklade vi till stallet och skulle hälsa på hästarna. Men dessvärre såg det tomt ut och så kom vi på att dom var på bete.. Så vi hälsade på Flakes grav och gosade med katten  en stund innan vi cyklade vidare..

Nästa stopp blev nere vid kärleksstigen där vi satt och doppade fötterna i vattnet och pratade om allt möjligt i nån timme! Det kändes bra. Jag och Hanna har umgåtts hur mycke som hellst nu under sommaren, men vi har som aldrig riktigt pratat om något vettigt.. Så det var kul!

Sen for vi och köpte mjukglass med Daniel och efter det blev det att fara hem :) Hanna skulle hem och göra sig klar inför fjällen, så det blir en helg utan henne.. :)



I like the way it hurts

Ikväll har jag varit på kalas hos mormor. Ni vet ju att vi hade kalas i lördags, men det är idan hon fyller år egentligen :) Så grattis till henne!

Sen övningskörde jag med pappa en stund, och jag är faktiskt duktig, förutom att jag nästan alltid kör lite för fort.. Men det går ju lätt att ändra på.. Inget problem egentligen.. Kan inte vänta tills jag har körkortet, men skulle hellst vilja skippa körskola och allt dedär^^

Sen hämtade KG och Viktor upp mig i bilen, sen hämtade vi Hanna :) Självklart ville ju KG ragga runt lite eftersom han klara körkortet! Ännu ett grattis :)

Nu ser jag OC,
är inne på säsong tre! Ska fortsätta se lite nu, och dryga lite på msn..





Gonatt!

Hej dudes



Mamma väckte mig 12...
Sen dess har jag hunnit duscha, vara på banken och suttit vid datorn. Ska snart gå och äta, sen får vi se vad som händer..

Det är onsdag idag, vilket betyder att KG har kört upp, och han har även klarat det! Så GRATTIS TILL KÖRKORTET KG!

Annars vet jag inte vad som händer idag eller ikväll..
Har inget planerat.. Men jag vet i alla fall att mitt kort inte funkar och mitt nya kommer inte förän tidigast 3 dagar...

+ att jag snart ska till Boden också, om jag hinner få pengarna vill säga^^ Vill egentligen dit nu före midsommar, men det kommer inte gå.. ack ack...'

Anyways, nu ska jag äta :) cheers


!

åhh :)
(spana världens leende)





What up

Vet inte hur många gånger jag loggat in och ut här idag... Har loggat ut varje gång för jag inte haft något vettigt att skriva... Men nu har jag äntligen det!

Jag och Hanna har umgåtts ikväll.. Och ni vet de omtalade Stallkompiskvällarna i hennes husvagn? Jag kan berätta för er att dom sorgligen är över.. Vi har under 6 kvällar... 25 timmar... 50 avsnitt, eller va ni nu vill kalla det, sett alla 12 filmerna. Äntligen har vi sett alla, men det känns tråkigt att det är över..

Det är faktiskt bra, och dom slutar aldrig förvåna en x) När man var liten avgudade man dom, men nu är det mest bara för att de är kul :)

Nu blir det att ladda upp lite bilder på facebook sen sova :)




Dude!

Kvällen började med Stallkompisar och digestive hos Hanna och slutade med The Crazies och vattenmelon hos Viktor! Kan börja med att säga att filmen var bra, men måste även säga att jag kommer drömma om vattenmeloner ikväll! Seriöst, hans pappa hade köpt en vattenmelon på 7 kilo, och vi åt och åt men det tog aldrig slut!?

Vi hade i alla fall väldigt trevligt och sen skulle dom se en till film, men klockan var ett då, så då cyklade jag hem.. Är rätt trött och annat, så jag antar att det blir en "tidig" kväll ikväll, trots att klockan är halv två redan^^

Gnatt


Åååhh!




Tja

Har slappat idag me.. Känns som jag utnyttjar sommarlovet väldigt bra^^ Men jag somnar ju viid 4-5 varje morgon så jag sover typ bort rätt mycket av dagen... Inte bra...

Har hunnit vara med Kaisa ett tag! Vi stekte :)

Nu väntar jag på mat, sen blir det stallkompisar hos Hanna!

 


Sol?!

Efter en veckas regnande skymtar nu solen in genom fönstret!!?

Är det nu man ska gå ut och sola, såhär klockan fyra på morgonen?


Bilder från kalaset!


Släkten


Syskonen



Sofia, Linn och Kim käkar citron



Fanny och Jag



Kim håller på spy



Paul, Pappa och Krister blåser



Mormor, Fanny och Frida äter mums



Jag



Pappa skulle lära mig dansa



Fanny, Jag och Sofia



Linn och Jag




Söndag

Idag vaknade jag halv tre.. Eller mamma väckte mig då! Sen har jag fixat bilder till mormor osv och efter det har jag varit med Hanna, Viktor och KG hela kvällen :)

Vi såg denn långa versonen av Sagan om de två tornen..

Nu blire ännu mer film :)


Wooooh!

Haha hela släkten var helt crazy ikväll! Har haft roligt.. Spårade som fan vissa stunder!

Ja skratta så jag grät och jag gillar kommentaren: Du ser ut som en av aporna i apspelet! (som mamma fick efter att jag tagit en bild på henne)

Men den bilden slår fan allt! Sööööt!

Har även lärt mig dansa nån dans som vuxna dansar... Vet inte vad den kallas men det var kul!

Sen vare massa gomat, så jag har garanterat gått upp 3 kilo.. INTE bra...

Har precis kommit hem.. nu ska jag chilla sen sova :)

 bilder kommer sen



Grattis Mormor!

Nu blir det kalas med släkten hos mormor :)

Sen kommer jag att våldgästa Hanna i hennes husvagn! ;)




Nice work!



Har just slutat jobba. Det gick jättebra idag!
Kände att jag verkligen gjorde bra ifrån mig och att jag inte fick några problem med den nya kassan, så det var bra!

Som jag sa har jag precis slutat och kommit hem. Nu ska jag hjälpa mamma med lite saker som hon ska fixa till mormors kalas ikväll :)

Sen får vi se vad som händer och om jag hinner göra nått! Ska i alla fall på kalas klockan fem. Sen kanske jag ska vara med Hanna om inte hon ska vara med Linn och om inte kalaset pågår hela kvällen ;)



Jobb

Jobb idag.. 10 - 13! :)




As if?

Behöver jag ens säga vad jag och Hanna har gjort ikväll? Nä tror inte de... Det enda annorlunda var att vi träffade KG och Viktor ett tag :)

Annars var det de vanliga i hennes husvagn :) Myyys


Fredag

Inte oväntat att jag bara legat hemma idag också.. Men det har minst sagt varit skönt! Har redigerat nå bilder på mormor, och bara typ chillat i mitt rum hela dagen.. Nånting jag inte har gjort på evigheter!

Ikväll ska vi äta med mormor och Lennart, sen ska jag va med Hanna och kanske KG ch Viktor :)


Skön lirare!




Gissa vad?

Har sett stallkompisar i Hannas husvagn ikväll igen! Börjar gå över styr.. Men vi har sett sjunde filmen nu, så det är bara 5 kvar ;)

Riktigt mysigt faktiskt, bara jag och hon och en hel kladdkaka som vi bakade. Sen märkte vi en trevlig överraskning liggandes i hennes kök. Nämner inte vad det var men kan lova er att man blev glad... Okej, det är till överdrift men.. Eller nej, det är det inte!

Helskön kväll! + att Hanna är så söt när hon ligger och ser knasig ut...

Nu har jag precis kommit hem.. Hade just låst ytterdörren, eftersom att alla gått och lagt sig. Sen typ 10 sekunder senare var det nån som låste upp.. JAG BLEV ASRÄDD! Men det visade sig vara Linn som sov i tält utanför huset med hennes kompis^^

Jag antar att det nu blir att nörda vid datorn ett tag, men inget 4 eller halv 5 ikväll inte.. Måste sova!
Får dock se hur det går ;)



maaaaaah

trött som fan! Somnade fem i morse och vaknade till och från ändå till klockan två...

Nu har jag bara tagit de chill och inte gjort mycket alls.. klockan är snart halv 5. känns inte helt okej.. hela dagen har bara runnit mellan fingrarna...

klagomål.... hm... vill börja jobba nu direkt! Göra bort det!

vi får se vad som händer ikväll...

 orkar inte... :)

Husvagnsparty

Kvällen spenderades i Hannas husvagn med hon och Kaisa (som bara var där ett tag) Stackarn måste ju ta igen lite praktik så hon skulle upp tidigt..

I alla fall så såg vi stallkompisar igen. Är på sjätte filmen nu, och ja jag vet :) Vi är alla snart 18 år, men kom igen, filmerna är ju kung! nostalgi

Nu har jag precis kommit hem och ska snart sova tror jag :) Vi får se..




Skönnt!

Vaknade halv två idag! Riktigt skönt faktiskt! Nu ska jag gå upp och fika. Sen ska jag till Lill-Ica och lära mig det nya kassasystemet :)

Efter det blir det att ringa Kaisa och Hanna
så får vi se vad vi hittar på!


Skräckismaraton!

Har varit hos Hanna ikväll med hon, Kaisa och Viktor :) Vi såg Paranormal Activity (SÖG), Närkontakt och Taking Lives. Resulterade i att Kaisa drog hem efter första filmen, sen låg jag, Hanna och Viktor och skeda resten!

Mysigt!

Nu är klockan 10 över 3 så jag ska slagga nu!



Hemma i Malå

Nu har jag kommit mig hem till Malå och har laddat upp massor här på bloggen.

Kaisa kom nyss hit och vi ska snart på MK sen blir det skräckfilm i
Hannas husvagn hela kvällen!


Grillkväll

Var och grillade med Hannas klass i förrgår kväll och det gick ju som det gick.. Var uppe på nå berg sen hoppa vi typ in över ett stängsel in i berget. (låter konstigt men) Det var i alla fall massa rum och en  trappa och det var svart som fan där inne! Och jag rev mig på handen men vi hade kul ändå :)


Hanna hoverar!





slutade bra... ;S





Bilder från Hannas student













Kör bara


Och nu till Boden..

Nu tänkte jag skriva om Boden!

Dag 1:

Åkte först hem till Hannas mamma och sen hämtade Hannas pappa upp oss där för att vi skulle sova hos han. Så vi tog med oss alla saker dit. Sen käkade vi middag och gjorde oss klara inför kvällen.

Vi skulle till Sebastian och sen ut och spela Volleyboll. Det var roligt att träffa Hannas klass, massa softa personer! Men det var mindre kul med alla mygg som var mer än villiga att suga blod den kvällen!.. Så dom andra bestämde sig för att fara till Bränna och då, eftersom jag inte är 18 än och inte fick gå in där, då for jag och Hanna och hoverade på stan själva innan vi tog en taxi hem till henne :)

Dag 2: Spenderades i sängen hela morgonen, innan vi sen åkte in till Luleå och shoppade lite osv. På kvällen kollade jag på när dom klädde deras studentvagn! Sen blev det film med chips och hela köret!

Dag 3: Var en fredag då dom tog studenten! Så var och kollade på den och fotade. Sen åkte vi till Hannas mamma och åt tårta och drack champange! Efter det åkte vi till nån i Hannas klass på fest och sen for vi till Bränna :) Och denna kväll tog jag mig in där eftersom jag hade studentkläder och Hannas mössa :) busigt..
Kvällen slutade på Frasses där nästan hela klassen var. Sen åkte vi med Nils pappa hem :)

Dag 4: Chillade, åkte till Boden och kollade på fotboll med David. Sen åt vi på FarEast och på kvällen grillade vi med deras klass :) Berättar mer om det i ett annat inlägg :)

Dag 5: Shoppade i Luleå, sen hemresa!

Har verkligen haft askul! Ska tillbaka om bara någon vecka :)




Bilder

Från kvällen då vi var ute och hoverade:

















HAHA CP!


Mitt hemliga projekt



Det jag skrev att jag skulle göra förra veckan som var hemligt var en liten "bok" med gamla bilder som jag och Johanna har tagit. Så jag skrev ut och klistrade in det i den där svarta boken som ni ser på bilden. Sen gav jag den till henne innan hon flyttade :(

 Sorgligt måste jag säga!




Bilder

Från sista skoldagen i 2an innan sommarlovet:












Dålig update!

Jag vet att jag inte har skrivit mycket under veckan då jag har varit i Boden. Nästan inget alls faktiskt, men det är för att jag inte riktigt har haft tid. Plus att Hannas dator är fucked up och vägrar typ starta och när den väl har gjort det funkar inte internet...

Men nu kommer jag i alla fall att uppdatera i sinne!

Bjuder i detta inlägg på en skön "morgonlåt" som jag
och Hanna har vaknat till varje morgon:




I Boden

Har precis landat i Boden hemma hos Hannas pappa efter en lång bussresa. Jag satt på nedre plan i dubbeldeckaren med en massa gamlingar! Kände att jag var en i gänget :)

Nu ska vi i alla fall laga mat - lax! Sen blir det ut och vara med Hannas klass :)


SOMMARLOV

Boden nästa!

 

 


Sista dagen!

Håller på att göra mig klar för sista dagen nu! Blir två lektioner idag, grafisk och engelska. Sen ska jag hem fortast möjligt och packa och städa ihop lite och efter det ska jag se vilken buss jag hinner med till Boden!

Antingen tar jag den som går 14.20 eller om jag inte hinner det blir det 16.25!

Så tagga Boden ikväll!

 


Hello

Efter skolan gjorde jag, Cissi och Bea inbrott hos Johanna :) Hon var inte hemma, och jag skulle lämna en bok med bilder och minnen från ettan och tvåan som jag gjorde igår.. Det var det som var överraskningen för att hon flyttar ju till Piteå... :( Men som tur är så är det ju inte så långt dit!

Sen for vi och kollade på balen!
Tur med vädret, men det var trångt och mycke folk...

Efter det cyklade jag till coop
och köpte en rostbiff och potatissalladsmacka sen for jag hem :)

Nu har jag just duschat och ska se lite tv innan sängen!

Gnatt




Sunny day

Mötte upp KG inne i stan idag. Vi gick runt lite och han köpte sig en såndär dyr ny mobil. Det satt ju inte i pengarna för han inte.. ;)

Sen chillade vi vid älven ett tag
och efter det skulle han fara på körskolan så då gick jag runt lite inne i stan och köpte ett par nya byxor, en piercing och ett par brillor :)

Sen mötte jag upp Bea och Cissi
för att fara på den enda lektionen vi hade idag, vilket visade sig vara en inställd lektion. Så då gjorde vi inbrott hos Johanna, som för övrigt inte var hemma... Men vi lämnade en överraskning där!

Nu har jag käka lite frukt och youghurt. Ska fara in till stan nu och kolla på balen! :)


Tisdag

Vaknade i morse och hade ont i axlarna som fan... Kände med handen på "knutarna" och inte så konstigt att jag har ont när jag känner att knutarna är stora som paltar....

Har även ont i halsen, så jag har precis druckit te och nu ska jag göra mig klar sen blir det troligtvis in till stan en sväng :)

Börjar klockan tre idag och då har vi matte sen slutar vi..




Månda kväll

Har varit förbi hos Johanna en sväng ikväll och sagt "hejdå" eftersom hon flyttar men hinner förhoppningsvis träffa henne en gång till innan!

Sen har jag varit på coop och nyss duschat och haft inpackning :) Nu ser jag sex and the city och ska snart sova!

gnatt


Sista veckan, dag 1, måndag = Ovärd

Tog bussen till stan halv 9 i morse. Höll på dö... Var så satans trött att de inte går beskriva!!

Träffade sedan brudarna på skolan
, men inte hade vi nå lektioner idag inte.. Skulle typ bara kolla på brännboll.. Det var ganska ovärt.. Men kul att träffa alla igen nu när det har gåt sex veckor sen sist..

Efter ett tag for jag, Bea och Cissi in till stan och gick runt och kika lite. Mycket folk från Malå var där :) Sen for vi och fikade på Waynes och sen cyklade vi hem :)

Nu sitter jag hemma och ska snart äta :)
Har gjort lite pyssel med ett projekt jag håller på med nu.. Och ni får veta sen vad det är :)

Ska snart på coop och handla åxå, och höra va Johanna gör :)

Skriver sen!




KG, 18 år!

Igår bjöds man på grillat hos Viktor eftersom att KG fyllde år :) Det var riktigt gott!

Resten av kvällen chillade vi på som vanligt! Det var jag, Hanna, KG, Viktor, Lunken och Jim :)
Hade riktigt kul till en början, men började bli riktigt trött på slutet.. Var väl hemma kring 12 nån gång.. :)


Söndag

KG ringde och väckte mig halv tolv och sa att jag skulle komma och käka tårta! En halvtimme senare befann jag och Hanna oss hos han! Smörgåstårtan vägde 7 kilo x) Och den andra var inte stor i jämförelse med den x)

Sen chilla vi i alla fall ett tag och efter en stund for jag och Hanna hem :) Nu har jag precis fixat klart mina naglar som jag började på igår och så håller jag på skriva ut lite bilder :)

Ska snart gå och duscha och packa inför imorn! Tagga sista veckan vettu ;)

Sen ska jag till Viktor med KG och Hanna :) Vi ska äta grillat, sen kommer säkert lite folk förbi :)

KG blir ju trots allt 18! :) Grattz


Stallkompisar



Igår tillbringade jag och Hanna kvällen i hennes husvagn.
Vi kom dit klockan åtta efter att vi hade köpt godis och dylikt, sen bäddade vi ner oss i sängen och satte på första filmen av stallkompisar. Fyra timmar senare hade vi klarat av dom tre första! :)

mysigt


Jobb!

Sitter på jobbet nu och väntar in lite folk, men det är inte mycket drag här inte.. Alla är väl på sommarmarknaden antar jag! Mamma, pappa och Fanny har dragit till stan och Linn och Frida är på fotbollsmatch. Så jag är själv hemma tills dom kommer :)

Ska fixa naglarna då tror jag. Mina är så extremt fula nu och det var länge sen jag fixade dom... Så det blir nog finfint!

Hanna skulle på konfirmation sen och fika hos nå kusiner men skulle vara med henne ikväll! Vi ska chilla i hennes husvagn med godis och film! Kommer bli awe!


Magda och jag!
Gammal bild från ettan :)


Fredag

Ikväll ha ja färgat håret på Hanna :) Det blev awesome! Tänkte färga mitt också, eller skumtona, men vi glömde färgen hemma så vi orkade inte hämta den...

Istället bastade vi efteråt och så gjorde vi inpackning i mitt hår och ansiktsmask :) Viktor och KG joinade efter ett tag. Dom bastade inte eller så utan dom satt utanför och chilla..

Sen slutade det med att jag och Hanna for ut ett tag, men blåste typ bort så då skildes vi åt och sa gnatt.

Tagga jobba imorn!^^


Bilder från då Frida följde med på praktiken!

(Oseriösa)


Jag och Frida



Jag


Frida


Jonathan



Jag HAHAH!


Helg

Skönt med helg! Har kommit hem och ska äta nu :)

Sen blir det girls night hos Hanna!


Sista dagen

Kan börja med att säga att jag inte hann blogga mer igår, och att jag inte tog några bilder på musikalen. Men dom var asbra iaf! Bästa ar antingen 9a's eller 9c's tycker jag :) Jag tog lite bilder igår efter musikalen när jag och Hanna var ute med lite folk. Händelserik och nu för tiden annorlunda kväll...

Men om vi räknar för två år sen så var det mer en vardaglig syssla att göra sjuka saker som det vi gjorde igår :) Bilderna kommer sen!

Nu till saken.. Idag är det sista APU-dagen.. Känns lite trist men samtidigt ändå skönt för det har tärt på min rygg att sitta böjd och plocka tröjtryck... Även om jag är kung på det nu! ;)

Ska i alla fall bli bjuden på pizza, sen har jag även en liten överraskning till Ricke!

Och ikväll blir det tjejkväll med Hanna!

Grattis Danne!


Musikal på ingång!

Har just nästan nyss kommit hem från Norsjö. Har hunnit äta och hjälpt pappa med nå saker också :) Nu tillbringar jag lite tid vid datorn och redigerar nå bilder som jag har tagit.

Ska snart gå och göra mig klar och möta Hanna. Sen ska vi om på Ica och köpa godis sen till Forum och se musikalerna :) Hoppas dom äg! Men inget klår nog musikalerna från då vi gick i nian! (A)

Ska ta nå bilder om jag har nå ström i kameran, så lägger förmodligen in dom sen :)


Rickes

Sitter på Rickes nu. Har lunch, och slutar om en och en halv timme för jag måste ta bussen och den går 10 i tre. Så ska jag hinna gå dit också!

Blir perfekt, för då kommer jag till Malå klockan fyra och då ska jag om på Lill-Ica och kolla allt med  blommorna som jag måste veta när jag jobbar på lördag. Sen ska jag höra av mig till Hanna :)

Och på kvällen blir det att se Fanny på 9ornas musikal :)


Onsdag



Ikväll har jag som sagt fixat Kaisas blogg,
sen blev det ut och träffa Hanna, KG och Viktor. Dom skulle upp till KG och chilla, men det dök upp nått roligare så jag sket i det och var med Kim och Åbban istället, sen titta även Jim förbi :)

Nu har jag precis kommit hem och ska sova snart :)


Bloggfix

Har fixat en enkel design till Kaisas blogg nu ikväll :) Känner att jag borde göra om min också snart, nu till sommaren, men det kommer väl!

Snart ska jag ut och möta Hanna och Kim!



Onsdag

Idag tog jag bussn till Norsjö... Nu har vi lunch och det är bara jag som är här. Ricke och Jonathan åkte och käka nån annan stans :)

Jag sitter och lyssnar på musik och chillar!

Idag är det "lill-Lördag" på riktigt, så vi får se vad som händer! Ska iaf om hos Kim och hämta min piercing och se vad han gör! Sen får vi se :)






Gokväll

Har chillat med massa folk ikväll :) Som nån sa "det är ju lill-lördag ju... nästan iaf" :)

Spenderade mest tid i Kims bil, men var även hos Frippe ett tag :)

Nu har jag precis kommit hem och lyssnar på lite musik. Ska snart sova :)






Tisdag

APU även idag, gick ganska bra. Vi tryckte tröjor typ hela tiden nästan, men nu är vi då klar med dom där 200 till trätrappor! fett varmt blev det med båda tryckmaskinerna igång.. Sen bjöd Ricke oss på mat så då åt vi thai :)

fett nice!'

Nu har jag precis komme hem :) Jim ringde nyss så jag ska fara och möta grabbarna :)




RSS 2.0