Trötter

Helgen har varit fullspäckad med jobb och fest! Hade tänkt göra bort lite skolarbete men det blev aldrig av.. Ligger efter med sovningen också. Har ett antal timmar att ta igen^^

Häftigt inlägg, jag vet! Men har inte så mycket intressant att berätta :) Jag får ta nya tag imorn!




Snöstorm

Torsdag... Skola... Snöstorm och hela kitet!

Efter skolan gick jag hem, hämtade pengar och gick in till stan. Eller gick och gick.. Snarare plumsade! För att inte tala om att jag höll på blåsa över bron på vägen..

Men fram kom jag i alla fall. Blev att uträtta några ärenden och möta upp Cissi och Sofia. Chillade där ett tag innan jag gick hem igen. Då blev det storstädning, diskning och tvättning!

Har nyss skottat åt tanten också! :) Känner mig fett duktig!

Nu ska jag värma lite mat, sen blir det att göra en fas innan Sofia kommer! Då kan jag äntligen ta det lugnt!




Tja

Okej, skärpning med uppdatering.. Till och med Magda är bättre än mig nu^^





Skolan flyter på som vanligt och jag försöker plugga körkortsteori så mycket jag kan! Livet går framåt och julen närmar sig! Jag saknar Alanya som fuck, men annars är allt som vanligt!

Ska snart rulla iväg till Coop, innan det blir hem och peppa för plugg sen sängen!

Verkar bli 80-tals tema på hotellet i helgen, sen även massa jobb!

puss

 


Söndag

Har varit i Lycksele och hälsat på farmor på akuten idag. Skönt att se att hon lever i alla fall! Körde både dit och en bit på vägen hem!

När vi kom hem käka jag och sen skjutsade Jim mig till stan. Det blev att se en film hos mig. Kom inte ihåg vad den hette, men den va random i alla fall. På ett bra sätt^^

Nu ska jag sova!


Lördag

Har jobbat idag 10-13.30!

Nu har ja käka lunch och ska sova en stund. Är rätt så trött för det blev en ganska sen kväll med Richard och Jim igår hemma hos Richard. Vi hade filmkväll med chips och dips :)

Spårat kan man säga att det blev på slutet när alla tre låg och skratta för minsta lilla..

Nämen som sagt, powernap nån timme nu, sen göra sig klar inför kvällen!





helt förstörd

Har haft fullt upp idag, skola, fotning, träning, vandring, mat, läxa, film, körkortsteori och städning.. Sen när jag skulle pröva göra en fas igen... jo då faila ja.. 57/70.. Så nära, men ändå så långt ifrån...

Tur man inte ha nån skola imorn! Då blir det körlektion och körkortsteori! + religionsarbete..

Nu ska jag lägga mig på spikmattan och dö en stund :)

puss




Städning pågår!

Efter skolan såg jag Weeds! Nu pågår städning och snart ska jag äta! Sen fortsätter kvällen med plugg. Prioriterar skolarbete först idag, sen om jag hinner blir det körkortsteori och kanske en fas. Om jag har mer tid över efter det ska jag se film.

Men nu --> städning!




Skolan

Magda sov hos mig inatt, och imorse när hon skulle skjutsa mig till körskolan körde vi fast i en plogkant (Y) toppenbra gjort! Men vi tog oss loss i alla fall.. Sen var jag supernervös när jag skulle köra körlektion på grund av vädret och för att jag inte hade kört på fem veckor. Men det gick hur bra som helst! Körde inne i stan och tränade på olika trafiksignaler osv.. Kändes bra att komma igång igen!

Sen for jag på skolan för att ha svenska och efter det käkade vi pizza innan vi gick till datasalen och jag gjorde min andra fas. Fick godkänt :] 63/70 rätt!

Nu ska jag hem och hämta plåtplonkan innan jag ska in till stan! wiiie




Luktar heest

Ännu en ledig dag som spenderades på stan med Sofia där det blev gjort lite ärenden och även en fika innan vi drog vidare och hälsade på hennes förra häst. Kan säga att jag gillade att mocka igen. Vet inte hur länge sen det var asså, och nu sitter jag här, och luktar gott. Häst. Ska inte duscha förän imorn (Y)

Har pluggat körkortsteori i två timmar och ska äta nu innan jag ska göra en fas eller två innan brudarna kommer hit på filmkväll!

Sen blir det körlektion i snöstormen imorn (Y)




Ledighet (Y)

Träffade Magda och Sofia inne i stan vid 12 och då gick vi och åt på Tatung! Friterad kyclking i mitt hjärta... Sen gick vi på stan en stund innan vi for hem till mig och såg film. Efter dom hade farit så chillade jag vid datorn och nu har jag just käkat och ska börja med teorin. Ska fan pröva göra en fas... Ja de ska jag! NU!

hejdå




Måndag

Skolan idag va chill! Endast två lektioner som det inte hände nånting på^^ Sen drog jag till stan med Sofia och fikade på Waynes! Chailatte for the win! Efter det for jag och Magda på E4an och fotade. Blev helfräna bilder, men har dock kvar dom på Örjans kamera för jag hade inte med mig min och han behövde minneskortet så han skulle skicka dom sen.

Resten av kvällen har jag spenderat i sängen. Har sett lite film och så vidare, och nu väntar nog sömn. Ögonlocken håller på bli tunga känner jag!


heyyy


Söndag

Jag och Magda vaknade vid 12 och var ganska trötta efter gårdagens händelser, så det blev film under täcket i stort sett hela dagen. Har även övningskört lite och bokat en körlektion till på torsdag. Kommer gå finfint.... eller?

Nu har jag kommit hem till Skellefteå och ska starta en film och dricka upp min cola (Y) cheers




Random gårkväll

Vid sex igår drog jag till Zot med Jim och Danne. Vi var där i kanske två timmar innan vi drog vidare till Bruna och Lunken där det var massa folk. Det hände inte så mycket där men trots det var vi typ där och hängde i tre timmar innan vi drog vidare tillbaka till Zot igen. Med dit följde Camilla, Jim, Zot och jag. Sen kom även Richard förbi. Vi lyssna på musik och lite diverse, sen blev det att göra tuppkam på jag, Jim och Zot.

Jim hade blivit klippt tidigare under kvällen, så jag kan fan inte vänta och se hur fan det ser ut nu asså (Y)

Nu blir det att städa rummet och plugga körkortsteori innan jag chillar vidare nånstans!




Fredag!

Har jobbat mellan 11.00 och 15.00 idag med mamma och Fanny. Var mycket att göra hela tiden och massa kunder, så det var skoj!

Nu har jag nyss kommit hem och ska snart typ duscha och äta, sen blir det att fara till Zot och efter det får vi se vart vi far vidare :)




Hej

Idag har jag jobbat mellan 11.00 och 17.00! Sen käka ja lite mat och nu väntar Hanna och Prison Break! Det kommer bli awesome! Ska ta det lugnt och bara chilla! Kan det bli bättre?

Sen ska jag försöka göra en tidig kväll, för jag jobbar även imorn också!
Och jag är fortfarande död efter lanet...

Klicka på bilden




Hemma

Nu har jag kommit hem och fått i mig nå mat. Riktig mat.

Kaisa är på ingång så snart blir det kladdkaka med turkisk youghurt och "She´s the man". Nostalgi...

Men först en dusch!


Ungefär såhär ser mitt hår ut nu.. kanske lite flottigare..



Hemfärd

Halloj!

Har sett lite film idag och chillat.
Internet här på lanet har varit fucked up så  har inte gjort nånting online, om man säger så. Ska ta och käka lite nu sen blir det att ringa päronen och be om hämtning, för jag ska hem idag! Jobba imorn (Y)

Ska även se va Kaisa ska göra ikväll, och förhoppningsvis blir det att hänga med henne!




Fick lite att göra











Lan +  paintskills = natthumor


gaaaah

Träsmak i röven

Fyrkantiga ögon

Ont i ryggen

Kissnödig

Härdad

Less

?




LAN

Sitter på lanet i Malåvännes med massa grabbar och Hanna! Lovade mig själv att inte ställa om dygnet och det gick ju som de gick.. Men va gör man?

Har spelat lite Robot Unicorn Attack på facebook och sett lite film och Prison Break med Hanna. Som chill! Nu fördriver jag bara lite tid åt musik och samlar mina tankar. Blir nog att fara hem imorn! Sen jobb torsdag och fredag..

Ska pröva göra lite projektarbete nu!

puss



FET LÄNK

Hej


Måndag

Efter allt som hänt så känns de himla bra med lov nu!

Ska fara på lan i Malåvännes ikväll med Hanna och grabbarna
och komma på andra tankar, sen har jag även planerat in lite jobb och plugg på körkortsteori! Och så ska även Magda försöka komma hit någon dag! Annars inga mer planer så då får ja ta resten av dagarna som dom kommer!

Sedan sist jag uppdaterade har jag spenderat tid i min säng, med film och serier och Magda på skype! Har varit rätt soft! Har även hunnit vara hos Hanna och KG en sväng..

Tänk positivt!

Nu bjuder jag på lite seriösa bilder:










tur nån är snygg


RSS 2.0