Sportlovet - uppdatering

Har inte skrivit här på bloggen sen i tisdags, då vi var och jobbade på skolan. Men jag tänkte skriva av mig lite nu vad jag har gjort under lovet, som förövrigt börjar luta mot sitt slut... :

Tisdag kväll: Mötte upp Hanna, sen hämtade Jim och Rikard oss och skjutsade oss till Stockstugan där vi firade Robins 18-års dag! :) Riktigt kul faktiskt och det spårade typ i slutet! Kontainern, flaskan, bilkörandet, osvosv! Sweet dreams!

Onsdag: Backen med Kaisa och hennes 2 kompisar från Lycksele! Fett nice va de! Och bäst väder också.. På kvällen var jag med Hanna. Och tro mig, här börjar det: INGENTING roligt alls! Var hos Hanna först och väntade på att folk skulle hitta på nått men icket! Viktor hörde av sig efter ett tag. Så vi for och var med han, Tony, KG och ett gäng fjortisar från Skellefteå... LAME

Torsdag: For ut med skotern med Kaisa och hennes kompisar från Lycksele en stund. Sen for jag hem och åt, ringde Hanna och mötte henne. Och vad tror ni vi gjorde denna kväll då?! Jo, i desperat behov av att göra nått kul ringde vi Jim, som hade avstängd telefon som vanligt. Men han svarade tillslut fast då åkte han bil med Sotis, hans kompis, Danne och Lunken... Så vi rymdes inte... Då hörde vi av oss till Tony istället.. Men han och Adam var i Kriberg... FANFANFAN! Sista utvägen var Joe, men han var självklart i Umeå!!! Det slutade med att vi satt hemma i Hannas tv-rum och glodde på en fyrkantig skärm!

Fredag: Vaknade, ringde Hanna och försökte övertala henne att följa till backen men hon ville inte åka, så då tog vi skotern dit och kollade på alla turister ett tag. Sen kom Linnea och Marie som skulle åka, så då körde jag hem och hämtade brädan och åkte med dom ett tag. Träffade även Dennis från Skellefteå :D Så det var nice! Efter ett tag då vi hade åkt i backen ringde Jim och frågade vad vi gjorde, för han och Lunken hade tråkigt, men då sa vi att vi var i backen men att vi skulle åka bil med dom på kvällen! Och Jim lovade att det skulle gå bra!
Sen for vi ut och körde skoter med Viktor och KG!
Som vanligt med Jim nu för tiden går det inte lita på han! Och helvete va sura vi var! Då hade han massa annat folk i bilen så inte rymdes vi inte... Sen skulle han på fest, så han hade låna ut bilen till Tony, som va fylleschaffis?!?!??!?! OKEJ, DAMPA, men seriöst, vi hade fan inte gjort något på två kvällar i rad!? OCH DET ÄR FAN LOV!! Sen kom vi på att Joe var i Malå ikväll, så vi åkte med han och Jerry ett tag.. Sen skulle dom hem, så då drog vi till Hanna igen... I väntan på att Jim och Tony skulle höra av sig la vi oss i Hannas säng och planerade mord! HAHA de va fan kul! Fick oss på mycket bättre humör!! (A) I ALLA FALL.... Ingen hörde av sig, så ja ställde väckarn på kvart i tolv sen la vi oss och sov i hennes säng. När väckarn ringde gick jag hem och la mej, för ja skulle jobba...

ASSÅ seriöst, jag och Hanna börja starkt fundera på om det är nått fel på oss... Visst, ingen är perfekt, men vi måste ju fan ha stora fel för ingen ha fan haft tid med oss känns det som... Okej, vi kanske överdriver?! Skulle faktiskt kunnat höra av oss till typ Rikard, Torben och alla dom.. Men det gjorde vi inte... Vi ville va med Jim och dom, men inte fan ville dom va med oss ?! x) HAHHAHAH ÅH! Nämen man kan inte lita på Jim, det har vi nu konstanterat!

Okej nu ska ja sluta va emo... :) HAHA! IKVÄLL BLIRE ANDRA BULLAR!!!


Kommentarer
Postat av: HAHA

sääääämst x)

2010-03-16 @ 16:30:28
URL: http://mammaa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0