Torsdag

På skolan idag gjorde vi klart svenskan.. eller ja, jag hade gjort den hemma så vi skrev ut den. Sen gjorde jag projektarbete och efter det for jag hem och såg Weeds :)

Nu började just Idol och efter det blir det mer städning ^^


Bilder från Beas place












Skolan

Hade sovmorgon till kvart över 12. Skönt som fan!

Sen hade vi en lektion - religion. Efter det så satte vi oss i datasalen för att slutföra lite ogjort arbete. Så nu håller jag på fixa lite bilder till Fotoboken. Sen ska jag hem och fortsätta plugga!

lovely


Tisdag

Stressa stressa stressa....

Känns som att jag har massvis att göra innan jag drar till Turkiet!
Har i alla fall lämnat in inlämningsuppgiften i rättskunskap idag. Sen hade vi foto, och jag Bea och Cissi är i princip klara i studion. Dock så har vi inte redigerat bilderna eller tagit bilder ute ännu, men det är ett stort arbete som inte ska vara klart förän jul, så det är som lugnt.

Har även hunnit med en körlektion idag, som gick mindre bra.. Stressade upp mig på grund av alla bilar som körde i vansinne + att klockan var vid fyra och då slutar många jobba. Åsså körde vi inne i stan, som ännu är ett litet problem.. Är inte van alls..

Sen när jag kom hem från den har jag suttit med svenskan ändå till nu! Vi har i uppgift att skriva om en författare i grupper om fyra. Men jag har gjort jobbet i stort sett själv. Kände att jag vill få det gjort så fort som möjligt. Det är både skriftligt och sen en muntlig redovisning som ska göras så det är lika bra att göra bort det så får jag träna in det muntliga sen med dom andra brudarna!

Ska snart käka, sen kommer Sofia hit och då ska vi in till stan och möta Bea på Ica och köpa lite saker! Sen blir det att baka kladdkaka och invänta Idol!


beautiful^^


Måndag

Random dag kan man lugnt säga! Skola som vanligt, men fick sluta tidigare och så gjordes även en impulsbeställning till Turkiet på söndag! Det blir med Mormor, Sibylla, Arne och så Magda! Hon hade inte lång betänketid alls och tillslut blev det så att hon ska med!

Sen blev det fika i stan med Sofia och så inhandlades en tröja som ska med utomlands!

Har även gjort inlämningsuppgiften i rättskunskap som typ tog tre timmar...

Nu ser jag idol och sen ska jag se Weeds innan jag går isäng!




Helgen

Har inte hunnit skriva i helgen men det har varit kul i alla fall!

Fredag
kväll var vi hos Hanna. Hennes broder hade fest så det var lite folk där. Sen chillade vi med Linn ett tag innan jag drog vidare till vägverket och efter det hem till mig och sov.

Lördagen jobbade jag till tre. Efter det var jag hemma till halv 10 på kvällen då jag senare for till pizzan med Victor och Hanna. Dom stängde egentligen 10, men vi fick sitta kvar och chilla med ägaren till 12. Då for vi upp till Victor, sen blev det att bila en sväng med Tony innan vi for tillbaka till Victor ett tag. Sen fick jag skjuts hem av Nicke klockan 4.

Söndagen sög.

Nu är jag tillbaka i stan i alla fall!

possposs



Fredag

Dagen har inte gått bra so far..

Började med att det sket sig i fotostudion på skolan... Jag, Bea och Cissi råkade göra strömavbrott på halva skolan... Sen funkade inte fokus på kameran. Varken auto eller manuell... Linsen var brun... Lamporna lyste inte och hela studion var svart, så jag såg inte det jag skulle fota. Och på allt de började brandlarmet tjuta över hela skolan men de sket vi fan i!

Sen när jag skulle hem från skolan höll jag på plocka en gammal tant med rullator som korsade min väg, för mina bromsar funkade inte.. heja!

Hon dog i alla fall inte...

Nu har jag packat väskan och ska ta den tidigare bussen till Malå!


of we go


Idol med brudarna

Ikväll mötte jag Bea vid korsningen till coop typ 19.48, sen var vi på väg hem till mig 19.57 och hann just hem innan Idol började! Snacka om att vi cyklade fort...

Sen komme Sofia typ en minut senare så då såg vi Idol och efter det skrattade vi åt fula personer på youtube! Nu har dom precis farit hem och jag sitter och pratar med Magda och Victor på skype! Victor är dryg och Magda är som hon vanligtvis är-_-

Ska snart gå och lägga mig och tagga inför morgondagen. Ska fota Cissi i studion på skolan direkt på morgonen, sen har vi svenska och efter det blir det bussen till Malå!




Torsdag

Skolan sen stan med brudarna. Nu sitter jag hemma och har sett lite Weeds (A) har även startat en tvätt och ska snart diska. Sen funderar jag på att läsa klart boken och plugga lite. Efter det kanske Bea kommer och ser Idol!

Om jag hinner ska jag gå broarna!




tja



foxy


hej


Onsdag



Idag hade jag en lektion, sen hade jag körlektion,
vilket jag inte alls var taggad på. Men det resulterade i att det gick mycket bättre än va jag trodde att det skulle göra! Känns bra det i alla fall och nu ska jag ta mitt förnuft tillfånga och börja plugga faserna också!

Efter körlektionen for jag och Linnea på E4an och käka middag och lyssna när Amanda och Simon spela! Dom var skitbra må jag säga. Fick typ rysningar..

Slutade med att vi satt där typ en timme till efter det och bara skrattade åt allt möjligt... Våran humor hade sjunkit lågt nog och klockan var bara sju så innan det spårade för rejält for vi hem^^

Nu väntar jag på Idol!


Trött

Ikväll ha ja sett Weeds och Idol. Inte mer med det..

Har inget annat speciellt att dela med mig av just nu heller så jag kan bju på nå gamla bilder istället:






















Tisdag

Vaknade dödstrött, for på  skolan, taggad för två och en halv timmes lektion....

Det visade sig att vi fick sluta efter en timme och en kvart, så då drog jag hem för att chilla lite, för vi börjar inte om förän 11.40. Lektionen gick bra och vi fick tillbaka proven. Jag fick VG. Känns bra!

Men ska snart cykla tillbaka och möta upp brudarna för lite krubb. Sen har vi foto och efter det slutar vi! Får se om det blir en vända in till stan då. Måste även betala körlektionerna.. 4600 bara sådär...

puss





yo

Har kommit mig till Skellefteå, gjort några ärenden och hunnit se Weeds ikväll. Är inne på säsong 3 nu och det slutar aldrig förvåna mig.

Imorn väntar skolan och så ska jag försöka plugga körkortsteori, och så måste jag boka körlektioner osv..

Nu ska jag försöka ta mig isäng!


Måndag

Är hemma från skolan idag och det känns skönt. En annan sak som är skönt är att man har en mamma som är före detta frisör!

- "Mamma, kan du klippa mig?"
- "Ja men då gör vi bort det nu!"
- "Okej bra."

Så nu har jag kuttat håret lite. Önskar att det vore väldigt långt egentligen, men det blir det aldrig så då får man göra det bästa av situationen.

Har även packat min väska, och ska snart till Victor och hämta en grej innan jag drar vidare och flyttar över pengar så jag kan betala körlektionerna!

Sen blir det stan!





lulz

HAHA bra uppdate!

Har inte haft orken att ens starta datorn i helgen typ.. Det har inte blivit så mycke sömn alls trots att jag har haft helg sen i torsdags.. typ 14 timmars sömn^^

Torsdagen spenderades hos Victor där vi såg Idol.

Fredagen var vi också hos Victor där det kryllade av folk, det spårade och alla hade nog väldigt kul trots omständigheterna. Halv 4 på natten drog vi till Zot och Frippe där jag stannade till sex på morgonen.. Mamma och pappa visade ingen glädje när jag kom hem då och dom hade vaknat och typ käka frulle.. Somnade sedan halv 7.

Lördagen vaknade jag 10. Hade då sovit 3 och en halv timme.. Sen for jag till Victor med lite folk och gjorde diverse..

Söndag, idag alltså, har jag mest chillat.. Vaknade av att mamma klippte gräset halv 9 och var dödligt trött.. Sen har jag även röstat idag.. Är inte så insatt men det genomfördes ändå^^ Sen kan ni läsa resten av kvällens händelser längre ner.....

I alla fall så hade jag lite att göra tidigare idag och då tänkte jag att jag skulle blogga, men just som jag loggade in ringde Victor och ville ha sällskap att Valvaka!

Så inatt har jag, Victor, Tony och Rikard suttit och skrikit framför tvn och det kom många roliga utlåtanden genom munnarna. Jag tyckte att det roligaste var när statistiken gång på gång kom upp och alla bilder på partiledarna visades.. Alla hade håret med på bild förutom Reinfeldt som dom hade kapat halva pannan på eftersom den är så lång..

Nu har det tappra gänget gått hem till var och en.. Tror dom andra redan har somnat och jag ska snart också lägga mig. Måste bara göra nummer två först..

Puss



Fredag!

Har chillat idag, typ gjort ärenden, sett OC, dega, vila och sen tagit de lugnt!

Nu återstår det att göra sig klar sen kör vi på Idol och de ikväll med massa folk hos Victor!

TAGGA


Morgongymnastik

1. Hur gammal är du om fem år? 23.. fyfan
2. Vem var den sista du träffade? Mamma och Pappa
3. Hur lång är du? 174
4. Vilken var den senaste filmen du såg? Patriot
5. Vem ringde du senast? Ingen aning..
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Kan du ta in dom så dom inte förstörs?" till Victor
7. Vad är dagens planer? Känna att jag är ledig, fixa lite ärenden, träffa folk hos Victor
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad det gäller
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Igår kväll
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja
14. Vilken är din favoritplats? Finns många, men när jag är med mina vänner spelar det inte så stor roll
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Troligtvis utomlands och fotar
17. Vad skrämmer dig? Människor som påverkar mig för mycket och att jag blir äldre.. vill inte det...
18. Vem fick dig att skratta senast? Jag själv och min otroligt värdelösa humor..
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt? Ja
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor (dock inte barfota i dom)
26. Är du social? Ja, oftast
27. Vilken är din favoritglass? B&Js
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Fixa studion, köpa kamerautrustning och fara utomlands
29. Tycker du om kinamat? Hur gott som helst
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? Olika
32. Sover du på någon särskild sida? Nej
33. Kan du spela poker? Ja
34. Tycker du om att mysa? Ja
35. Är du en beroendemänniska? Allt levande är beroende
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej för jag fyller inte år
37. Vill du ha barn? Inte nu
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, och lite tyska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
42. Äger du dyra smycken? Ja
43. När känner du dig lycklig? När det går bra för mig och när jag är med mina vänner
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? GW
45. Vem är den roligaste människan du känner? Hanna, Magda, Bea och Jim toppar nog den listan
46. Välj ett ärr på din kropp? Haha och va ska ja göra sen då..?
47. Vad har du för ringsignal? 4000 years - Turbulence
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej, men kanske mamma har?
49. Flirtar du mycket? Nej, eller joo.. haha nä, inte vet jag..
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Studion på E4an i Skellefteå
51. Kan du byta olja på bilen? Nej
52. Har du fått fortkörningsböter? Om jag hade haft körkort så hade jag garanterat det
53. Vilken var den senaste bok du läste? Zafir
54. Läser du dagstidningen? Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Men inte radio..
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? "Ansiktsmasken"
59. När var du i kyrkan senast? Minns inte
60. Vilka personer utmanar du? Hanna, Magda


Torsdag

Idag har jag chillat hela dagen, eftersom jag är leeeeedig! Skönt som fan! Har gjort några ärenden, sett Weeds och sovit ut! Sen har jag sett Idol med Victor och KG och efter det såg vi River Monsters.

Har även fotat lite idag så jag kan bjuda på en bild innan jag går och lägger mig:


Fick en beställning på 4 tavlor så jag ska försöka fota lite imorgon också!
Vill ju få ett bra resultat!



Onsdag

Har nån föreläsning om valet klockan 10 i aulan, sen har vi en lektion klockan 12 - 13 och efter det slutar vi! DÅ TAR JAG HELG! För vi är lediga resten av veckan för lärarna skulle göra nått!

NICE!

Nu ska jag möta Bea!

shalome


Tisdag

Hade prov i morse och det kändes gå bra, trots att det inte blev så mycket plugg alls igår^^ Sen hade vi världens hål innan lunch och efter det provade vi studentmössorna och beställde dom! Känns fett nice.

Efter det slutade vi, men jag och brudarna satt kvar och kämpade med att redigera klart bilderna som vi inte hunnit, så nu är jag även klar med det.

Har käkat frukt till middag. Potatisen som mamma skickade med hemifrån hade hunnit bli mjuk och äcklig.. Men mätt blev man då i alla fall, och det är huvudsaken!

Har även läst lite, och sen sett 4 avsnitt av Weeds. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Tror det blir att ladda hem nå musik och föra över till mobilen!


gammfuse bild på ja och magda



Knak

Vaknade kvart över sex, käka frulle och körde till Boliden med pappa. Fick någon slags behandling av ryggen där. Hon masserade forst mina fötter för att se vart jag hade ont i ryggen?! Seriöst, hon var kung! För hon masserade fötterna och sa vart jag hade ont i ryggen, och hon hade rätt!

Sen knäckte hon lite här och där och nu känner jag mig överkörd av en buss, men det kommer gå över om någon dag^^

Skolan gick bra, och sen for jag hem och såg en film. Nu blir det middag sen ska jag plugga! Har prov imorn i rättskunskap..

Magda gav mig lite bilder från gamla fotokurser så jag bjuder på en bild!




Söndag - och tillbaka!

Vi överlevde natten ute i ingenstans! Trots att vi såg "Bogieman", och jag höll på dö under filmens gång, så gick det hyffsat bra att somna. Vi såg även första och andra "Road Trip" och så  grillade vi, fiskade och spelade kort!

Hade faktiskt roligare än vad jag trodde att vi skulle ha.. Men ändå skönt att få komma hem och ta sig en dusch och gå på en riktig toa. Snacka om survival!

Måste ursäkta den dåliga uppdateringen under helgen.. Kan även inte skriva något mer eller lägga upp bilder nu heller, för jag ska upp kvart över sex imorgon. Men jag uppdaterar bättre imorgon kväll! Lovar.

puss


Lördag

Gårkvällen spenderades hos Zot med massa folk!

Idag har jag jobbat, och nu ska jag göra mig redo för att fara med Victor till hans mormors stuga mitt ute i ingenstans... Kommer bli så jävla läskigt asså^^

Hinner inte skriva nått mer eftersom jag måste stressa, men om jag överlever så hörs vi imorn!

puss


FREDAG

Skolan va chill idag! Foto och film!

Sen for jag hem och packade sakerna som ska med till Malå, och efter det iväg på körlektion. Det gick mycket bättre än förra gången.. Men fortfarande en bit kvar!

Nu ska jag göra mig klar innan Linnea och hennes mamma kommer och hämtar mig!

chiao


Torsdag!

yoyoyo! Har typ inge minne av vad vi gjorde på skolan idag.. kom ihåg att vi började se nån film i alla fall.. Var helt borta, för jag är sjuk.. är hes som ett psyk, har ont i halsen när jag sväljer, kramper i magen och mitt öga är rött..


Jag antar att ni ser skillnaden mellan det röda i ögonen?
förlåt för att jag ser ut som en katt..



Har i alla fall varit med Emma, Cissi och Bea och Sofia i stan ett tag.. Cissi skulle träffa en kille som tydligen blivit döpt till Stina.. måste ha blivit något fel någonstans, men han verkade soft i alla fall^^

Har även städat, vikt kläder, tvättat och gått broarna runt! Trodde seriöst att jag skulle dö - Var helt ok när jag började gå, men sen när jag hade gått typ 500 meter så fick jag återigen kramp i magen, men tänkte att det går över snart, så jag fortsatte! Dumt gjort, för det gick inte över..

Men nu har det gått över i alla fall! Känns bra.

En halvtimme kvar till Idol.. Ska duscha, diska, hänga upp tvätten, och försöka hinna med lite teori! Mer än så hinner jag inte ikväll för ja ska ta och sova direkt efter Idol, om det går!

puss


Middag och bio!

Blev foto med brudarna efter skolan, sen käkade jag och Sofia på Subway och mötte sedan upp Bea, Lisa och hennes kompis för stt se "I rymden finns inga känslor". Den var AWESOME! Jag och Bea kunde inte sluta skratta........ HAHHAHAHAH!

Sen blev de idol, och nu ska jag typ sova..!

Bjuder på tre bilder från fotningen:









KÖRLEKTION!

Vaknade 7 i morse, med ett rött öga och var för övrigt väldigt trött.. Håller nog på bli förkyld..

Sen gjorde jag mig klar och cyklade iväg till körskolan! Första lektionen, och det gick väl ganska bra.. Känns helt konstigt att köra en annan bil än våran gammskrutt hemma i Malå..^^

Menmen, jag överlevde, läraren överlevde, och alla övriga som vistades ute så tidigt på morgonen överlevde också! Så egentligen ska jag inte klaga!

Nu ska jag nog lägga mig och vila tills Sofia kommer hit, sen ska jag fara och äta på skolan. Efter det har vi religion som är enda lektionen för dagen, sen klassfoto... Temat MP3 har är "death crew" tydligen..

När skolan är slut blir det att fota med Sofia, sen middag och bio med brudarna!

MED ANDRA ORD; dagen är planerad fullt ut!



Tisdag

Två lektioner idag, rättskunskap och foto.  
Vi var och fotade vid Bonnstan och såhär blev bilderna:






















Sen gick jag broarna och så har jag sett en film!

Nu väntar Idol, sen lite körkortsteori!

puss


 


Måndag

Ännu en vecka! Har haft 2 lektioner idag! Sen for jag och Magda på coop och efter det hem till mig och kollade filmer på youtube!

Denna var den roligaste:





Tillbaka i stan!

Idag har jag varit hos Victor och chilla typ! Sen har jag övningskört, och pappa tycker jag är ricktigt duktig nu (A) Sen åt jag palt som mamma hade gjort till middag och efter det tog jag bussen till stan.

Nu har jag just sett en film, "Center Stage - Turn it up". Den var asbra! Det är en dansfilm som handlar om en tjej som inte kommer in på skolan hon alltid drömt om att gå på, men hon går sin egen väg och kommer till toppen ändå!

Nu ska jag sova!


Underbar helg!

Denna helg har varit underbar, med vissa undantag.. Hade hur kul som helst igår hos Victor, och det var roligt att träffa allt folk! Även maten som vi grillade blev awesome! Tror att vi är dom första som marinerar och grillar potatis^^ Blev i alla fall en hit! Sen hade jag även väldigt kul när vi lämnade Victors hus ett tag. Tills alla började prata om politik, vilket jag inte är så insatt i, så då blev det mindre kul.. Men överlag så var det en mycket lyckad kväll!

Idag har jag chillat hos Victor hela dagen i stort sett..
Sen nu ikväll har vi sett film hos Hanna! Känner att jag åstadkommit väldigt mycket idag^^ SKÖNT att inte göra någonting med andra ord!

Nu väntar sängen!



Lördag

Hade askul igår! för det mesta iaf^^ Idag har jag chillat hos Victor! Typ sett film osv.. Ska typ dit igen nu snart, sen till Hanna på tjejkväll!

Skriver mer inatt!


FREDAG

Jag och Magda är ju inte snabb på morgon asså....

Foto var enda lektionen idag.
Sen fick vi våra betyg på papper från förra året. Bara två G:n (A)

Nu är jag hemma och käkar lunch! Sen ska jag packa klart och åka vidare till Malå!

Ikväll blir det grillat hos Victor med gänget! Vi ska fira Hanna :) tagga


Från Östra

Sitter hos den ökända Magdalena Olofsson nu och känner mig trött. Hon har övertagit toan.. Snart är det min tur!

Ikväll har vi sett en episk film.. Käkat kladdkaka har vi också gjort, med turkisk (A) gött..

Ska snart sova.. Dela på en typ 90 cm bred säng. mys.

Imorn fixade sig :) tagga!

tjah

 

 


4 real

Slutade 12, sen drog jag och Magda hem till mig. Jag städade, packade och diskade. Hon satt vid datorn^^ Sen drog hon in till stan, för hon skulle städa på sitt jobb.. Så jag skulle möta henne sen vid fyra igen. Då ska vi springa lite ärenden innan vi tar bussen hem till henne!

Så jag ska sova där ikväll. I Östra Falmark?! tror det heter så... Vi ska se film och käka kladdkaka med turkisk yoghurt! SMASKENS!

cheers!


Torsdag

Har käka frulle och nu ska jag göra mig klar för skolan! Börjar halv 10, slutar 12.. Sen ska jag be Magda följa mig hem och hjälpa mig med en sak i PS! Hoppas hon orkar det!

Jag måste även på Coop..

chiao


saknar denna brud


Läskig bild från skolan




Broarna runt med Melker!










Onsdag

En lektion idag, skönt! Sen pratade jag och brudarna lite om projektarbetet. Ingen var med på min idé.. suck..

Nu har jag kommit hem, gjort läxan och chattat lite. Funderar på att fara ut och gå med Melker innan jag käkar middag. Sen plugga lite teori innan det troligtvis blir film ikväll!








Utan internet..

Var utan internet igår kväll.. Visst, jag såg film istället, men jag fattar inte att jag klarade mig utan internet och dator över huvud taget hela ettan?! SJUKT! Jag såg i alla fall "The last song" och kunde inte hålla mig från att gråta.. Den bästa filmen jag sett på länge!

Nu funkar internet igen :) Jag har gjort mig klar för skolan, men vi börjar inte förän 12 så det är en timme kvar.. Så jag ska fördriva min tid på bästa sätt!




RSS 2.0