Malå

Hemma i Malå nu.

Idag har jag varit me folk och spelat kubb osv. Hände inte mycke mer. Pratat med Hanna har jag också gjort :)
Nu är jag sjukt trött :) ska sitta vid datorn och se so you think you can dance, sen sova (L)



Hejdå

Skelltown

Tillbaka i Skellefteå nu efter en äckligt lång bussresa. Okej de va två timmar men värmen maxa! HAHA. Skönt att vara ett snäpp närmare hem i alla fall. Men kul, de har vi haft i Boden/Sävast! I sinne!!! :D kusinvitamin rockar!!

I morse åkte vi in till Luleå och shoppade lite. Typ chinos, skor, en tröja, mascara, smycken, bikini och lite annat trams :) Mamma och pappa kommer inte bli glada.. Felåt. Men de va fynd! :D HAHA



Kom nyss hem från Johanna. Vi har varit ute och lirat lite fotboll med folk sen slutade det upp hemma hos henne där vi såg tv. Nu ska jag kolla busstider, än en gång :O sen sova ;) puss

Luleå

Nu drar vi till Luleå :D shoppar osv! :) Det kommer bli kul om inte vädret börjar suga ännu mer än vad de redan gör här borta...

Sen åker jag hem till Skellefteå igen idag :/ och imorn till Malå :) Men tagga stadsfesten, då är jag tillbaka! :D

Hänga stjärt kallas det...

Hänga stjärt kallas det som jag och min kära kusin har gjort idag. Typ absolut ingenting med andra ord :)
Eller vi har solat, lagat mat och målat naglarna! :) Fransk manikyr och det blev typ lila för min del men de var topplackets fel.. :) De duger ändå :)


Kärlek


Manikyr


småkanin


Hanna


Lovisa

Nu ska vi se film sen sova :)
Gonatt

Stek

Vaknade panikslaget typ ett i morse, vi hade typ sovit bort halva dagen..  Men det blev i och för sig ganska sent igår :)
Nu har vi just ätit glass och legat och stekt ett tag. Fett med varmt ute! Sen får vi se vad som händer. Inget planerat i alla fall..

Här har ni bilder från igår:


Grillat


Cupcakes


Cupcakes

Boden Alive

Kom just hem från tivolit. Händelserik kväll asså! Jag och Hanna åkte massa karusell, sen ringer telefonen och folk blir nedslagna osv.. Nu sitter vi och väntar på Anita och Ingemar som hamnade på sjukhuset..

Ska slå på en film och softa lite! Godnatt

Michael Jackson

Inte konstigt att världen stannar till.
Han var ju kungen!



Rest in peace !


goes around

Vaknade rätt tifigt i morse med tanke på när vi la oss igårkväll HAHA. Sliten krigare. Menmen, sen cyklade vi till IcaSävast och köpte gorbys. Killen i kassan va trevlig HEHE..

Nu ska vi baka kladdkakemuffins som vi ska blinga till lite :) Efter det vet jag inte vad som händer... Det åskar här i Boden men det regnar inte. Dock så äre varmt i sinne :S HAH :)



Ikväll blir det nog att åka in till stan igen och chilla :D

sees

Nobody kills gangstah

Hemma från Boden Alive nu.
Det var fett med kul!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Anita har just bjudit på en varm macka. Den satt som den skulle!
Nu blir det att slå på en film och sedan somna till den.
Gonatt

Hello

Vaknade för typ två timmar sedan eller nått. Sen klippte vi gräset och efter det duschade vi. Nu ska vi snart fara till Ica och lämna tillbaka filmen :) Efter det blir det att åka in till Boden och förbreda kvällen :)


puss

Words from Boden


Nu är jag framme i Boden. Kom hit för typ fyra timmar sedan, men jag och Hanna har ätit middag med Anita, sen sett film och lite sånt :)

Måste bara berätta om bussresan. Johanna åkte ju samma buss :) Den var givetvis full av P12or. Bratz va dom också! xD Men lyckligtvis hoppade dom av i Piteå, där även Johanna hoppade av. Jag antar att dom skulle vara med i Piteå summargames :) Sen körde bussen vidare mot Luleå, där jag sedan bytte buss till Boden. Jag skulle hoppa av vid Ica (i Sävast) och möta Hanna och Anita där, men inte såg jag något Ica och inte dom heller för den delen så när ja frågade busschauffören om vi hade kört förbi där sa han ja, förlåt, men det är bara några hundra meter att gå tillbaka :]
Så då irrade jag runt på storvägen som en yr höna. Kunde inte ha sett smart ut... Men jag är framme nu i alla fall. Det är huvudsaken!

Nu ska vi strax gå och lägga oss.
Jag är sjukt trött. Låg och halvsov i sängen efter filmen, men jag tvingade mig själv att uppdatera! Hanna som har varit på toan i typ 20 minuter är fortfarande där :) jokin'
HAHA

nu ska ja se om jag hittar nån tuff bild på hennes dator :) SEEES
Ja, varför inte?
stjärntecken

Burned


Kom just hem från älven. Tidigare for jag till Johanna och träffade SÖ, Alex och Ella? :)
Men de blev sjukt varmt ute där så vi vandrade ner till ävlen och satte oss på bryggan och stekte! Har brännt mig i sinne....


Nu ska jag packa klart det sista sen ska jag vidare till Boden. Johanna skulle till Piteå så hon åker samma buss :) wiiie

Ses i Boden!







Skellefteå nu

Framme i Skellefteå nu då. Busschauffören maxa kalluft i sinne :S men sen när jag gick från stan hem hit så kände jag mig lite väl klädd. Alla andra hade typ bikini. okej ja överdrev :)

Nu ska jag en snabbis till Johanna och vilket folk hon nu har hos sig. Har inte varit med henne på aslänge :S men jag hinner vara med henne en stund idag i alla fall, innan jag drar vidare till Boden! ;) Ses då!


Time to sleep

Idag har jag solat. Det var bastu ute :) Sen for jag med syskonen och hunden på picknick nere vid vattet en stund innan jag drog vidare ut till solviken med Torben och Hanna. Emellan de hann jag städa mitt rum också, men det är ovissentligt.

Här kommer lite av dagens bilder, i alla fall från picknicken:

 

Resultatet sedan igår 


Ester 

Sällskapet :)

Nu måste jag lägga mig. Borde egentligen ha lagt mig för typ tre-fyra timmar sedan eftersom att jag ska upp vid sju, ta bussen till Skellefteå och sedan steka vidare till Boden. 
Men allt blev förskjutet då jag fastnade ute med polarna.
Ja vet att du bryr dig, så mycke!
puss

Feelgood

Idag har jag varit ute och stekt upp, sen ha ja fixa naglarna :) intressant ja vet... Mormor fyllde år idag också så hon bjöd på mat och tårta. Efter det softa ja till de me Hanna, Kaisa, Viktor, Jim, Tony och Fredde :)

Tänkte lägga mig ganska tidigt ikväll, men de blev inte. Har ritat lite istället:






  


 

Ola is the shit. het kille. 
Nu ska ja sova.

Tisdag

Vaknade typ 11 i morse för att solen sken in genom fönstret.
Senare klädde ja på mig och ska snart ut och köpa nagellack :)
Här har ni dagens outfit:




älskar att va oseriös. puss

sol

Sol idag! Chillade på altanen ett tag innan ja sedan åkte vidare med buss till Ytterberg. Den läskiga busschauffören körde. Kaisa, you know whats kickin'. Furre fick äta gräs.

Ikväll ha ja varit med Hanna och grabbarna. Började med kladdkaka hos Hanna och slutade med att vi for och fiskade :S Va gör man inte?


Midsommar

Hemma nu från stugan en snabbis, men ska snart tillbaka...

Summertimes och de är typ fett dåligt väder.. Eller visst, de ha varit lite sol men de räknas inte.. + att de är typ mygg i sinne osv. Igår chilla vi bara familjen och grannarna i stugan, körde typ skoter på vattnet och basta osv :) haha

Funderar på att beställa kläder snart i alla fall :)















Ska och mata Hannas kanin nu, eftersom hon är i fjällen. Sakna hon fett! :D
    




   

Stugan

Ska färga håret nu sen drar vi till stugan nu, kommer bli fett jö! :)



Idag ha ja och Natali fota pånihestarna på stallet. Sen ha jag varti med Torben.
Vi glassade i det fina vädret tillsammans med Rebecca :)

Nu blir det av.
Hejs

Jag älskar när det går framåt!

Bildbomb kankse nu då? 
Har ändå inte så fasligt mycke annat att skriva eftersom att idag var ännu en sånhär dag då man bara chilla. Bara att ja ha varit ute ikväll och chilla me dom mest softa dudesen du kan hitta! + att solen lyste :)


Först en bild på Furre för att han är bäst!


Fannys konfirmation!


Kaisa ville stajla!


Fotade Frida igår som sagt!


Fotade även Linn igår!


Avslutar på en bild på mih med rött hår.
För imorn ha ja inte rött hår längre :(
:)

hehe

Slappa jävel idag också.. Känns typ tragist att ha sommarlov när alla jobba :S Ja ha typ nästan inte gjort nånting idag heller... Men ja, imorn ska ja styra nått grymt!

Iaf så va ja ju på stallet. HAHA ja kan säga att ja inte är avundsjuk på Kaisa och Hanna xD idag när jag kom dit stod dom och skrubba hästbajs :S HAHHA de är fan synd om dom :) Men dom har ju valt de själv så. De är ju ändå värt^^

Sen såg vi sagan om de två tornen hos Hanna. Och efter det när solen dök upp senare på kvällen fotade jag Linn och Frida :) Slänger in lite bilder senare, typ imorn, från både då, och andra tillfällen :)

Nu ska ja se film :) HARE

Måndag

Idag ha ja jobba, dock inte sommarjobbat. Anette skulle bort och mamma ville inte så då fick jag rycka in :)Det gick inte fort framåt eftersom att de va få kunder i sinne..  Men de kom iaf in en liten kille som skulle köpa game card och när jag sa att de va slut såg jag paniken och sorgen i hans ögon! :] stackars barn... HAHA.
Ja vet hur det känns... moahahha

Slutade jobba sex, sen hörde jag med Kaisa och Hanna om vi skulle styra något men dom va så sjukt trötta för dom hade plocka skräp och skotta hö hela dagen på stallet xD hahahahahahha ja blev typ nojj :]

Istället for ja ut och sprang me ma'ma. Sen övningskörde jag till stugan och hem igen :) Efter de styrde jag, mamma, pappa och Fanny turnering i Ps2 - SSX Tricky. KUNG! 





Nu ska ja sova.
FRID
 






Söndag

Idag har de regna jävel så man ha inte vare tagg på nått.. For i alla fall upp till Ytterberg vid två och red min pålle :) Dyngsur när man kom tillbaka till stallet igen... jah!

Annars har jag inte gjort så mycke mer idag.. Men nu ikväll ha ja hängt stjärt me Hanna och Kaisa. Vi såg "I taket lyser stjärnorna" och "Spirit". Och asså ja måste nog säga att Spirit är den bästa film ja nånsin ha sett! Den är så jävla KUNG!

Och Kaisa som säger att ja inte kan se sorgsna filmer för ja är så jävla känslokall!? :S vem fan vare då som satt å skratta och skrek i stort sett hela filmen? Ja inte vare då jag och Hanna... Men vi älskar dig ändå Kaisa.. SKOJA


SÅ SJUKT JÄVLA BRA! OCH JAG ÄR SERIÖS.

Imorn börja alla homies jobba, så jag ska sitta hemma och hänga stjärt i två veckor framöver.......!

Eller nä okej, ja ska jobba imorn, bara för att dom behövde förstärkning på Ica, sen resten av den här veckan blire att syfta! :) typ hänga på stallet där Kaisa och Hanna jobba, sen nästa vecka dra ja till min käre kusin i Boden. Tagga de! Sen veckan efter äre stadsfesten och efter de dansläger! HELVETTE VA JA SKRIV!?!??!? OKEJ HEJDÅ

FRID

Sliten krigare

Slapp dag idag. Vaknade typ 11 sen gick jag till stugan och hjälpte pappa me nå stuff. (Gick 7 kilometer. Stolt.)
Sen ha jag typ inte gjort nått mer, bara slappat. Sovit och nu datorn en stund... 
Får sedan se vad kvällen har att erbjuda!

Igår var jag med Kaisa, de kanske jag glömde säga? Men ja fotade henne i alla fall :) Dom bilderna kommer nog senare när jag har ladda ner cs4 :) Här har ni en stekarbild från i tisdags =)

NJUT

Hoooodjjja och Jooohananananna

Trött..

Nu är jag i Malå, kommer rocka eftersom att de är så himla mycke drag här!? nej...
tagga vet ja bodenalive om 2 veckor, sen stadsfesten och dansläger :D efter det blir det jobb 4 veckor...gaaah
Iallafall får jag se till att de händer nått här i sommar! :) för de här lovet ska bli bäst! :)

Men nu ska jag vila ut efter helgen... har varit med Kaisa en stund ikväll igen. Vi va ute och gick ett tag. såfta lite.. Sen har jag bara rita lite i illu :) ritade en randombild på en kille och en bild på Johanna :) (som jag för övrigt kommer sakna jävel!)
Här har ni bilden på henne iaf:



Gonatt

clean it up

Ja och Kaisa vakna 12, sen ha vi typ storstäda till nu. Klockan är 15.08. Nu ska vi sitta och chilla i lägenheten, eller va man ska säga, tills bussen går. Kvart över fyra asså. Det kallas att fördriva tid. ^^

Känns inte som man har sommarlov än :S man har inte kommit igång än.. Men de kommer, 4 real.

Hej

Snabbaste inlägget ever
Idag har jag varit med svinet. Hängt stjärt på stan osv..
såhär ser hon ut:



Ja sen har vi hängt ännu mer stjärt hemma hos mig. Typ städa lite ha vi åxå gjort.
Nu ska vi till macken och inhandla lite föda. Sen ska vi sova tro ja.

whats kickin'

Gårdagen rocka... nästan hela tiden... dock så var det en död timme i mitten på kvällen... Men annars var det allt från fotboll till taggbuskar, mat och folk! Vi ska inte nämna kyrkholmen. de sög.



Idag ha jag varit på stan me Kaisa. Snart ska vi till Johanna och chilla. Sen typ vattenkrig eller nått ikväll. Måste städa åxå. Jag bor i en svinstia tillsammans med ett svin.

Direkt från Johannas lya

Sitter hos Johanna nu, väntar på lite folk och de. Även på Kaisa. Sen blir det väl att fara ut och spela brännboll eller nått annat kul :) Får se vad som händer! tagga

zup

Softade till de på skolan idag, typ komme dit, pricka av sig sen for vi in till stan.
Chillade ett tag med några av Johannas kompisar :) Sen gick vi och fika på
köket. Innan vi for köpte ja ett babylila nagellack och klistergrejer och diamanter :)
Tror de kommer bli riktigt fränt.

Sen tänkte ja bara ta de lugnt hemma nu ikväll men då stod Johanna i dörröppningen och fråga om ja ville följa till ica och sen softa med Robin och Emil, så ja va gör man inte?
Tog på mej kläder och fixa litegran, så ja inte såg ut som nå slakt sen for vi :)
Spelade lite basket me nå grabbar som kom till sörböleskolan osv, de spåra, sen for vi till Johanna och chilla...

Dagens skämt av Robin: Johanna, har din katt varit med om en KATTAstrof? ja tänkte eftersom den är svanslös?


HAHAHHAHAHHAHA fred ut.

http://johannaluu.blogg.se är bra!

Softa till det..

.. med fotbollsmatch i morse, sen for jag och red Furre ute i skogen :)
Hann inte göra så mycke mer än det innan ja kom på att ja va tvungen att ta bussen till Skellefteå :)

När ja kom hit hade Johanna dragit ihop en massa folk till henne som såg film, så när jag kom dit och knackade ville ingen öppna för dom trodde de va nån random :S Haha men dom släppte in mej efter ett tag! Softa till de me lite film och ja vet inte alltmest vilka som va där, typ jag, Johanna, Sö, Kinkan, Daniella, Frida, Sebbe, Robin, Emil och Viktor :) Kankse glömde nån men (A) haha

Efter ett tag for alla så då stannade jag och pratade med Johanna ett tag :) Hade så mycke att säga...

Nu har jag kommit hem. Ska sova nu! Puss

A drop in the ocean

Vi hade något fint
men är det över nu?

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most
Cause you are my heaven

fett värt

kände för att skriva av mej lite ikväll, men sen när ja prata me jojjs och hon skicka bilder från utomlands fick ja pani.i.ik. HON ÄR NEGER. DE ÄR INTE ENS KUL! och ja som ändå tyckte ja va lite brun men nääe!

Tagga nästa år ftw! snyft ...... Men inget att deppa för..
nu ska ja spela cs, kommer spruta blod. hejdå.
Nä ja skoja.  

Ikväll chilla ja och Kaisa hos Hannart. Fett värt!
Nu ska jag sova! Det är bara fredag.
 


Säg inte nej, säg kanske.

Ledig

Kollade på niornas musikal idag.
Precis som förra året gjorde 9c det igen!
Dom va kung! Efter de chilla ja me http://kaisal.blogg.se och http://pansarhanna.blogspot.com
ett tag på gamla skolan ^^

Ikväll blir det guitarhero hos Kaisa! Blev tyvärr inge Skellefteå i helgen men åker ju dit på måndag och Kaisa kommer på tisdag så det löser sig! OCH Johanna kommer hem idag också! :) Hon kommer va neger!!

 Nu måste jag kila vidare.
Ska möta hunken på narkotICA !

badass hunkindude

  Hej. Idag har ja chilla. Spelade CS på skolan typ alla lektioner. Och rita i illu :D Har ändå inte annat som måste göras. Det känns bra :) + att vi är lediga imorn så allt är bara på topp just nu :D Och just de, Johanna kommer hem imorn också! HA SAKNA DEJ SOM FAN ASSÅ (L)

Ja nu sitter ja hemma i gettot. Ska kolla på 9ornas musikal imorn. Sen drar jag och Kaisa till Skellefteå igen och spenderar helgen där  :)  Kommer bli fett!

Nu ska jag spela :) skoja!! hejdå

Hej

Tänkte skriva ett fett inlägg nu, men jag känner hellre för att gå och lägga mig. Vi har sovmorron så ja passar på att ta en lång natt nu då. Man vet aldrig vad som händer i helgen!...

Fast, nej jag orkar nog inte sova heller. Ska lira lite CS ett tag :]
+ att jag måste packa, fixa, duscha och en massa innan imorn.. shit.. måste kila nu! hejdå.

Måste bara få säga att Per Gösta, Pidjay, vår käre lärare var riktigt snäll idag. Fick fika och allt :) sluta tidigare fick vi också! Och Magda fick min dator att funka också.. Men de va lite för mycke barnotillåtet enligt henne.. Men nu är den back in buissnes! :D + till Magda! (L)
Smsade me Denne åxå :) haha, han kankse ska börja på Atorp så de blir kul :)
NU ska jag kila :) puss

Ps. Camade me Darin idag.

Sanning

Min dator är död. Didrik skicka en länk som ja skulle gå in på. Då gick nått snett åsså dog den!!...
Känner mig väldigt illa till mods nu.. Surt.

I alla fall så ska vi bli dränkta idag också. Alla treor, både från balder och kaplan ska hit och kriga. Vattenkrig! Tagga. njae..  Men halv elva slutar vi i alla fall. Då ska jag in till stan me Maggiboy, sen ska vi tillbaka hit till skolan och se vårkonserten.

Sen får vi se vad som händer!



Furre sprang på travet igår. Tog ledningen och avslutade tvåa :D älskar han!

shieeeet

HAHAH vi tjejer i klassen hade precis ätit klart och skulle gå till datasalen då ett gäng pirater (treor) kom gåendes. Jag gick först åsså när ja kolla bak hade alla mina tappra undersåtare svikit mig och sprungit därifrån :O HAHHA stod jag där själv med mötet av piraterna, genomblöt..... :( HAHA nä okej.. ja blev inte blöt allas, det är Indianerna som kastar vattenballonger idag ;)



HAHHAHAHHAHAH






Sen äre ju final åxå,
Americas best dance crew :)











Skola

Nu har vi hål. Satt nyss och spelade CS me grabbarna och Magda. Va vi bra eller? njaaa. Men de är fan kul :)
Efter lunch ha vi media med Pidjay. tagga.... + att treorna springer runt och kastar vattenballonger på folk xD jay!



Efter skolan vet jag inte vad som händer.  Typ stan :) c ya


Ledig

Ledig från skolan idag :) Följde mamma ut och gick i morse. Uppför slalombacken och sen ner igen + fem kilometer till. Kändes skönt! Sen stekte jag i solen, fast de va ganska kallt men ändå :) Jag är då inte vit längre iaf :)

Bussresan hem till Skellefteå va de mest osköna ja ha vare med om!...  Men nu är jag här i alla fall. Har köpt lite godis, så nu ska jag slå på en film och mysa lite...

Måste bara få säga att ja sakna Johanna, som är i Mallorca. KOM HEM KVINNA!

RSS 2.0