Hejdå 2010!

Sista inlägget för i år! Tänkte sammanfatta detta år lite kort och gott!

Detta har varit ett bra år för mig! Jag har tagit skolan på allvar, gjort mina måsten och hunnit med det jag vill göra. Det innebär att jag har hunnit vara med mina kompisar, gjort impulsgrejer, roat mig, varit utomlands och så vidare! Jag har vuxit som person i år också! Både psykiskt och fysiskt.. Det är endast det psykiska jag tycker är bra. Men därför ger nu det nya året nya möjligheter och jag ska bättra mig. För det jag inte har gjort mycket av i år är att träna och äta rätt. Så det ska jag börja göra! Jag ska även börja städa mitt rum så mamma slipper göra det, och så ska jag spara pengar!


Sammanfattat är mina nyårslöften:
* Leva hälsosammare
* Spara pengar
* Hålla årdning

och...
* Fara utomlands minst en gång

Nu ska jag kröka vidare till mormor och käka. Sen blir det partey!





Måndag

Har jobbat idag! Det kändes rätt lugnt motför dagarna innan julafton. Nu har jag precis kommit hem typ. Eller jag har hunnit äta också.

Ska snart göra mig klar och sen fara och möta Hanna och Alex på MK.
Vi ska hyra nån film och bara ta det lugnt. Är satans trött så det kommer nog bli soft!

Morsning!

 

 


Julafton

Idag är det julafton och den firar vi hemma hos oss med släkten från mammas sida. Medan resten av familjen har stressat med städning och matlagning har jag gjort saker i min egen takt.

Jag började med att sova ut riktigt rejält och ligga kvar i sängen ett tag. Sen gjorde jag i ordning lekar för kvällen och efter det slog jag in dom sista julklapparna. När jag hade gjort det gick jag och duschade och gjorde mig klar. Jag hann precis innan alla gäster kom hit.

Det blev en trevlig kväll,
men jag var, trots att jag har sovit ut, ganska trött. Nu har alla farit hem och jag ser sista avsnittet av julkalendern. Har även en mygga som flyger omkring runt datorn. En mygga... Nu?!

Snart ska jag sova, och hoppas att det blir kul imorn!

God Jul!

 



Finbesök

Ligger och chillar med Hanna i sängen.. hehe.. Vi har sett julkalendern och nu prata hon med Alex så ja passa på att blogga.. Kan påminna alla om att det är julafton imorn och kan även säga att jag inte har några som helst julkänslor. Det suger, men det kommer nog bli kul ändå!

Är även fett taggad på juldan som kommer att bli awesome.. förhoppningsvis!

Nu ska vi chilla vidare!
poss

 

 


Jobbar

Har jobbat igår, jobbar idag, och imorn! Just nu är jag hemma på middag och ska tillbaka om en timme. Sen jobbar jag en timme till innan jag stänger. Då ska jag vara med Hanna, KG och Victor! Kommer nog bli kul skulle jag tro. Det var ett tag sen vi var alla fyra!

Nu ska jag ta en powernap innan jag ska tillbaka till jobbet!


Jullov

Hade prov på skolan idag, som gick som smort! Sen lämnade jag min älskade telefon på reparation och efter det tog jag bussen till Malå!

HEJ JULLOV!

Har chillat vid datorn sen jag kom hem. Men ska nog snart ut och skotta för att va snäll med min far.

Sen blir det mer chill innan sängen!


Helgen

Helgen har varit rätt lugn och det känns faktiskt bra måste jag säga. Det var ett tag sedan en helg i Malå var såhär fridfull.. Jag var med Hanna och Torben i fredags. Då for vi till den ökända Nilaskolan och kollade på då Hannas kompis sjöng. Hon är grymt jävla bra! Senare lämnade vi Torben hos Rikard för vi skulle hem till Hanna och kolla på "Stallkompisar". Men efter att ha legat en hel sommar med alla säsonger är vi fortfarande ganska lessa på programmen..


Lördagen började med jobb och det var mycket folk och trevlig stämning. När jag kom hem fick jag och min kära syster idén att fara ut med skotern. Men den har stått ute i snön i typ fyra veckor eller nått så den hade typ snöa över och frusit fast. Den gav inte med sig att starta så lätt heller... Men en halvtimme senare lämnade vi gården och brände iväg. Det var kallt, men det var nog det roligaste som har hänt denna helg i alla fall. Även kul att spendera lite tid med syrran!

På kvällen for jag och Hanna till Kaisa, och vad säger vi om henne då?! Kan inte annat än bara tänka på hennes fot just nu.. Den är fan äckligt blå.. Men det hände en liten insident när hon var lite busig så vafan.. Det händer alla?! haha... Vi färgade även Hannas hår och sen blev det massa surrande och musik resten av kvällen!

Idag har jag sovit rätt länge. Sen har jag och Fanny varit ute och kollat lite på affärerna. Notera ICA... Ska plugga lite småföretagande nu innan jag ska göra mig klar för stan. Känns jobbigt att måsta fara dit men vafan, tagga jullov sen!


Fredag

Hade en lektion idag och det var foto. Rätt soft var det, för vi gick bara igenom lite av våra bilder och redovisade vad vi hade gjort. Efter skolan for jag hem och såg "Shanghai Kiss" men det var ingen film som jag tyckte var så bra..

Nu sitter jag och väntar på att timmarna ska gå.
Jag ska åka med mormor och Lennart hem till Malå och dom skulle inte fara förän vid sex så det är ungefär tre timmar att döda.

Ska nog sova en stund och packa lite, sen blir det bara att chilla fram till det att dom ringer!




Torsdag

Soft skoldag, med betygsnack och diskutioner om en film! Sen följde jag Magda till hennes jobb där hon bjöd på stuvade makaroner och köttbullar. Hon hade gjort för två personer men när vi hade käkat klart var det kvar mat till fyra till..

Sen hade jag körlektion och läraren frågade varför jag var så speedad.. Haha inte vet jag?! Kanske åt en aning för mycket, för jag är asmätt, men det kan väl inte bero på det?

Körningen gick i alla fall relativt bra och nu har jag precis kommit hem. Har en hel massa städning framför mig och sen även en del plugg..

Så ska kicka igång musiken och börja...


Onsdag

Hade sovmorgon till kvart över tolv i morse. Kan säga att det verkligen var behöveligt! Sen hade vi bara en lektion där vi hade muntligt tal på religionen och det gick som smort.

Efter det for jag hem och såg nån surfarfilm på tvn och efter det tänkte jag ta itu med sista fasen, vilken jag klarade! Så nu har jag klarat alla faser! Bara repititionen kvar nu, tjihooo!

Ska bege mig till Coop om ett tag och köpa lite grejer men först ska ja ta in cykeln i mitt rum så låset tinar (A)

Min telefon har också gått sönder. Vet inte hur, men den var plötsligt bara svart... emo

 

 



Halken

Var mer än död när jag vaknade imorse. Tanken att slippa gå upp klockan sex för att fara till körskolan var väldigt lockande! Men efter en några minuters velande fram och tillbaka bestämde jag mig för att göra den här jävla grejen idag, trots att det är Lucia, och man egentligen bara ska måsta käka lussebullar hela dagen.

När vi började rulla mot Fällfors satt jag mig i baksätet så jag kunde sova ett tag.
hehe... Hade inga förväntningar förutom att jag trodde att det skulle suga, men det var faktiskt helt okej! Det var långt ifrån vad alla andra säger: Att det var skiiiiitkul.. Men det funkade faktiskt! Rätt kul att sladda omkring som ett tok..

Sedan jag kom hem har jag bara chillat
och gjort en samhällsuppgift åt min kära syster som har allt för mycket att göra innan jullovet, stackarn..

Har rätt mycket att göra ikväll.. Har bokat upp några timmar för soffligg så ska göra bort det nu, sen blir det nog att sova! (A)

 

 


Ey whats up ladies?!

Bara dom som har sett "Grown Ups" kan skratta livligt åt rubriken!

Idag trodde jag skulle vara en såndär jobbig dag med allt för mycket att göra. Redovisning på skolan, körlektion som skulle gå sämst, att jag inte skulle hitta några kläder att ha på julafton, att jag inte skulle orka städa eller tvätta. Men det visade sig att det blev helt motsatt!

Hade ingen redovisning idag utan det blir på onsdag istället. Körlektionen gick hur bra som helst och direkt jag gick in på Gina och Bik Bok flög kläderna på mig + att dom inte var så dyra heller. Lite rabatt är aldrig fel (A)

Väl hemma insåg jag att jag faktiskt hade varit duktig och inte ostökat så mycket i veckan så det var inte så mycket att städa bort, men däremot tvätten var lite mer. Dock handtvättar jag ju ingenting så jag kan ju inte klaga!

Helnöjd med vad jag har åstadkommit idag tar jag en tidig välförtjänt kväll!

Ser ut som en gris

 

Godnatt folket!

 


Foto - Geisha

 

 

 

 

Foto: Jag
Modell: Magda
Redigering: Jag

 

 

 

 

 

Foto: Magda
Modell: Jag
Redigering: Jag

 

 

 


Foto - Tema tegel

 

 

 

 

Foto: Magda
Modell: Jag
Redigering: Jag

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Jag
Modell: Magda
Redigering: Jag

 

 


Måndag

Har varit på skolan idag och skrivit prov bland annat! Sen blev det en tur inne i stan med Sofia. Efter det klarade jag Fas C och sen for jag och Magda och fotade i studion på E4an. Geisha var temat! Bilderna visar jag förhoppningsvis imorn!

Nu ska jag plugga ännu mer!
yeey


Lördag

Mates.. Helgen har varit skruvad, mysig, sinnessjuk, rolig och random. Ännu är den dock inte slut än, och orden beskriver inte allt. Jag skulle kunna göra listan meterlång men det skippar jag ikväll. Det man inte vet, mår man inte dåligt av.

Kvällen har i alla fall spenderats hos Kaisa med lite mysigt sällskap! Nu är jag nyhemkommen och ska gå till sängs.

Puss


StreetDance

Har just sett StreetDance och den var riktigt bra! Det är något med dansfilmer som jag inte kan motstå. Har även gjort fas C. Fick 55/70 = Underkänt..

Sen har jag städat också och ska snart diska. Sen blir det att se ännu en film innan jag sluter mina ögon! Har inte så mycket att dela med mig av idag, förutom att denna jobbiga skolvecka snart är över och helgen närmar sig, som känns riktigt skönt!

Bjuder på en rätt så ny bild:

 

 


Tja!

Mitt liv är räddat efter en hel eftermiddags rensande av datainnehåll och avinstallerande av program. Felet vet jag inte vad det var men Internet Explorer slutade att fungera i alla fall. Räddaren i nöden var Ragnar som skickade Firefoxinstallationen. Så nu funkar det som det ska!

Är dock väldigt trött.
Hade tänkt mig att detta skulle bli en kväll med pluggande av körkortsteori, men det får bli hårdkörning på det imorgon istället!

För nu är det sängen som står på schemat!




RSS 2.0