Halloween

Hos Hanna nu :)
Vi har varit med Linn och Wickan hos Hanna ikväll :) Hennes brorsa och hans kompisar va också her. Vi ha käka pizza och spela lite guitarhero.. Sen for vi till Christopher och Viktor en stund och efter det till Rasmus men det spåra och alla skulle hem. Så vi for hit till Hanna där jag och hon nu sitter själva och diggar lite musik =)

Snart ska vi träffa Linnea, Natalie, Linda, Maja och Jonas ute och sen ska vi till Christopher en stund till :)
Vi får se vad som händer!
peace

Igår

Igår efter jobbet for jag, pappa, Fanny, Linn och Frida till Farmor. (Mamma är i London)
Vi fikade och sen tog vi med henne till kyrkogården och tände ljus på gravarna (L)
Vi körde även till våra kaniner, Ninen och Dixys gravar, som är en bit utanför Malånäs <3

 

 När vi kom hem åt vi sen for jag och Hanna till Jerry, som hade massa folk hos sig.. Det var i alla fall ganska kul, fast det va många 7+7or där.. :) haha!

Jobb igen :)

Nu är jag på G igen, på jobbet. Men idag stänger vi tre så det är bara 10 minuter kvar :) Ska hinna göra en haloweenblomma till farmor också :) För vi ska hälsa på henne ikväll och så ska vi tända ljus på gravarna (L)

Nu ska jag släcka ner och låsa...

Tänkte bara slänga in några inspirationsbilder:







HEJDÅ


Fint

Ja ha haft öppen gylf i typ tre timmar på jobbet... Märkte det nu..

I alla fall så slutar jag snart, då ska jag hem och äta palt, sen ska jag och Hanna kolla lite saker inför halloween, som närmar sig :)


Jobb

Mamma och compani (Ica) är på väg till London.
Så därför ska jag jobba nu torsdag och fredag :)

Det är inte så mycke folk inne idag.. Rätt så lugnt :)

Ska strax återgå till jobbet...

Måste bara få visa ett par grymma teckisar:



Jag tycker dom är asläckra!
Glida omkring med dom i backen i vinter?
YES


Knutsson

† Vila i Frid käre vän †



Du var en stor och klumpig ung liten charmgosse som älskade att busa!


Laaaan

Nu är man trött. Somnade inte för än typ halv sju eller nåt och vaknade typ 10... Nu vill jag bara hem och slagga. Är jävligt sugen på godis också :) HAHA!
Skriver mer sen!  Hejs

Äckliiiit

FyFAN! på toan här på lanet! De va helt sjukt! Skulle va på toa, och när jag drog i pappersrullen så föll typ ett kilo flugor/insekter ner på golvet! Dom hade typ tagit sig in i mitten på rullen och förökat sig!...... De va helt sjukt vidrigt!
För övrigt så är klockan mycket och jag ska sova nu snart =)

åhhhhhhå

Lite trött är man nu :) Ha spela wow en stund och även cs :) Men det var tidigare.. Nyss såg jag, Croffe och Hanna en skräckis :) så ja, nu är jag trött.. Blir säkert snart att sova :)
tjohej

Malåvännes

Igår jobbade jag hela dagen typ, sen var jag bara hemma..
Idag har jag fått massage av sjukgymnasten i typ en timme. Himla skönt, men jag hade massa spänningar i ryggen :S inte så bra menmen..
Sen såg jag en film med Fanny,  Wildchild igen.
Nu har jag precis kommit fram till lanet  Malåvännes. Ska vara här till imorn nångång :)
Nu ska ja äta :)
Hejdå

I väntan på bussen..

Sitter här framför den fyrkantiga skärmen och väntar på att klockan ska gå snabbare. Nu vill jag verkligen hem till Malå. Finns ingen anledning att vara kvar här i Skellefteå och dryga när alla är sjuka eller borta av diverse anledningar.. Tror dess utom att Bea har smittat mig med förkylning.. Kan det vara svinis som kommer på besök?
Det hoppas jag verkligen inte, såhär inför de första lovdagarna.. Kan verkligen lova att det är skönt med lite frihet. Trots att det bara har gått ett fåtal månader sen skolan började om efter sommaren är man redan skoltrött och längtar till alla lov som komma skall. Fan va vuxet hajag skriver !? Haha aja..

Tänkte på en annan sak nu när jag sitter här också.. Att blogga är ganska patetiskt, ett sätt att dra till sig uppmärksamhet och få så många som möjligt att följa sin blogg. Det skapas bloggkrig för att dra till sig besökare. Men frågan är ju om det är värt det? Visst okej, folk kanske vill läsa om Kissies barbieliv, för hon är känd osv. Det fattar jag. Men fattar ni så många som har en blogg som folk egentligen inte ens vet existerar? Dom som kanske bara har 5 besökare per dag.. Vem bryr sig egentligen? Att läsa om folks liv och vad dom skriver i bloggen kan vara kul och intressant.  Det är ju därför vi läser eller hur? Men sen, som bloggare, så skriver jag inte imin blogg för att jag vill att så många som möjligt ska följa den. Hellst av allt skulle jag vilja att vissa personer inte visste att den fanns. Jag bloggar mest för min egen skull. För jag tycker det är kul att skriva ner tankar och bara få prata av sig lite energi.Dess utom, eftersom att jag går media, så tycker jag att det är väldigt kul att göra designer osv :) Dock så är min blogg lite emo nu. Typ svart och grå och vit menmen... Det ska det snart bli ändring på! :)
Den bästa bloggen och den jag oftast läser är Fokis! Typ mest min stil och min smak :) Dessutom är hon väldigt bra på att blogga och skriver om intressanta grejer enligt mig :)

Då vet ni, haha, eller nått? x)

Hejdå =)

Hej allihop!

Nu äre såhär att jag har sovit för lite länge.. Vaknade typ vid 10, men då skulle man ju ställa tillbaka klockan så vi säger 9.. Sen så kunde jag inte somna om heller. Så jag satte mig framför tvn och åt lite fil :)

Håller på att bli förkyld tror ja..
Är snuvig, har ont i huvudet och det kliar i halsen...
Men man kan väl inte komma undan varje år heller? Aja..

Nu håller på att städa och packa ihop. Ska ta bussen till Malå, den går klockan kvart i tre. Så jag ska åka med gänget från DreamHack :) Dvs Jim, Fredde, Viktor och Hanna :)

Ska hinna äta och duscha innan det också :) Så måste kila nu..


Vimmelbild: Ludvig, jag och Hanna på DH :)

Har tagit ut min piercing nu iaf :)
Vet inte om ja ska sätta in den sen igen..
Har inte bestämt mig :)


Aja hejdå!


tröött

Nu kom jag precis hem från DH :) har varit där i några timmar idag. Jag har också varit på stan och så har jag hunnit se fem avsnitt av OC. Inte dåligt jobbat!

I alla fall så är jag väldigt trött nu, men ska inte klaga x) Dom som är och spelar är typ döda hela bunten, och dom luktar.. Haha!! Nämen skämt åt sidan, dom får faktiskt skylla sig själva..

Nu ska jag göra mig redo för sängen.. Fast jag ska nog sitta vid datorn ett tag till., Typ vara lite social! :)

Hörs senare!

GRATTIS LINUS :)

Dreamhack

Nu är jag äntligen här. Hanna sitter och leker snygg.. Eller jag skoja, hon leker inte. Hon är :D
Nu ska vi fara och kolla när dom ska tävla :D tjing

Igår

Fett härlig dag igår =) Efter skolan for jag och kusinHanna in till stan, sen vinkade jag av henne vid bussen. Hon skulle hem till Malå och jag skulle stanna här i helgen. 

Sen mötte jag upp Magda, vi såg OC hemma hos mig, sen for vi och åt pizza på Dallas :) Efter det for vi och spela Lazerdoom med några i klassen :D Fyfan så kul de va :)
Jag KINGA :D

Dreamweaver

Webdesign nu och håller på att göra egna websidor i dreamweaver. Det är rätt så lätt om man fattar nått, men det gör typ inte jag x) Haha.. Men det är bara att bita ihop och fortsätta :D

Efter denna lektion har vi två timmars hål, sen samhälls och idrott :) Efter det slutar vi, och då ska jag och Hanna hem och packa ihop hennes saker, sen ska hon åka till Malå och jag ska stanna här. Sen blir det att möta upp klasskompisarna och gå ut och äta :) Och om det blir av så är det planerat att vi ska spela lazerdoom. Men Bea är sjuk så jag vet inte än :S haha..

Nej nu måste jag ta en bensträckare!

Hejs


jalla

Hej alla barn! Idag har jag inte gjort så mycket. Skolan sen for jag hem och slappade ett tag :) Vid sex så mötte jag Bea i stan och köpte lite halstabletter som jag hade ätit upp för henne x) Sen for vi till busstationen och väntade på min kusin :)

Bea är fett rolig juh :)

När Hanna kom så sa vi hejdå till Bea och sen for vi hem till mig och åt rostbiff :) GOTT vill jag lova! Efter det for vi till coop med Linus och köpte lite godis :) Nu har vi just sett klart Wild Child och nu ska vi se ett avsnitt OC säsong tre :D

peacehey!

UP

Igår asså x) Efter skolan yey, då for jag in till stan och mötte Bea. Vi gick och bokade för lazerdoom på fredag. Ska spela från 20.00 - 21.00 =) Måste bara ragga lite mer folk! Sugen?

Sen mötte vi upp Sofia, Sandra och Johan :) Gick och såg "UP" på bio :) Fett bra film asså! Sjukt rolig, och jag skrattade typ non stop! HAHHA

Sen när jag skulle fara hem så skulle Bea hålla i ena sidan av cykelstyret och jag andra :) Slutade med att nått gick snett och jag föll. Slog typ i huvudet i tre olika cykelställ x) Roligast var ju dom personer som såg det XD HAHA! Sen sa ja, asså Bea nu måste vi fara, för jag måste hem. Jag har behov för helvete! Då kom det en snubbe som Bea tyckte va het.

Han sa: Ursäkta, vet ni vart olles är?
Jag: Ingen aning :S
Bea: Joo.. visst äre. eller äre.. jo det äre. Du går rakt fram sen svänger du väster. Du ser det typ direkt, vid frasses.
Han: Tack :)

haha ja tror inte att ni förstår hur sjukt kul det var x) Men jaja..

Nu ska vi fortsätta jobba här =) har just haft matte.. Gick typ bra :)
Och nu har vi GKO och PG är jobbig!!!!! suris... åhhhhh. cp...,ööööö

hejdå

Bilder






Tiisda

Idag hade vi sovmorgon, för vi hade ingen fotolektion. Därför har jag inte heller redigerat bilderna som vi tog igår. Så dom kommer imorn istället :)

Efter skolan for jag hem och åt. For jag och Bea på Waynes och pluggade, och tog en chailatte :) Fett soft! HAHAH typ spårade lite och så :) Men det kändes ändå som att lite fastnade. Nu är detbara typ 7011 glosor jag ska lära mig :) Det löser sig!

Har nyss sett ett avsnitt desperet houswives :) Och fixat naglarna med ett mirakelkit :) Har sjukt äckliga nagelband :S men det blev bättre.. :)

Nu ska jag plugga vidare, sen sova :)

HÖRES


Måndaaa

Nu i eftermiddag har jag tjillat litte :) Mötte upp Bea i stan och köpte lite grejer :) Bland annat såpbubblor till fotokursen och ett portfolio som jag kan he snygga bilder som jag har tagit i ;)

Sen for jag, Bea, Johanna och Fia till studion och fotade.
Typ lite svartvitt och lite med bubbler :)

Här får ni ett smakprov:


Och resten får ni imorn :)

Sov gott ♥


Sista lektionen

Nu ha vi GKO. Måste rita klart en bild i illistrator i veckan och även göra klart ett filmomslag till rörligbildarna :)

Efter skolan ska jag till coop och handla. Sen ska jag hem och äta och efter det ska jag möta Bea inne i stan. Så får vi se vad vi kan plocka ihop till fotokursen ikväll :)


Måndag

Åkte buss med mamma till Skellefteå i morse. Hon skulle shoppa :) Sen for jag hem och gjorde mig klar för skolan. Skulle möta Bea halv, sen skulle vi gå och äta. Men hon hade fått punktering på cykeln så då kom vi massa försent x)

Nu äre brandlarm igång!

TJING

Fett ovärd söndag

Idag ha jag typ inte gjort ett skit. Vaknade typ 12 och fortsatte ligga kvar ett tag, typ såg tv osv.. Sen gick jag upp och åt, och läste i nån tidning.

Sen for ja ut och gick uppför slalombacken. Var så jävla förbannad!
Dagen var typ förstörd så ja... Lika bra att göra av med lite ilska!
Typ i slutet nästan sprang jag för att det gick lättare då, men trött var jag! Och sen var det typ björnspår i snön där längst upp så då sprang jag ner för backen på andra sidan x) Blev typ rädd.

Nu kom jag nyss hem från mormor. Hon och Lennart bjöd på mat, sen fick vi massa smycken av mormor =) Så nu när jag kom hem har jag, med hjälp av Linn och Frida rensat upp alla smycken jag hade. Ska ta med lite till Skellefteå. Resten får dom använda :)

Nu ska jag måla naglarna :)

Puss ♥

jihoo

Ikväll har jag varit med Kaisa, Daniel, Torben och Rikard :) Och fett va kul vi hade!

Först såg vi Körslaget, sen spela vi poker och jag vann igen! x) HAHA ägd

Sen for vi ut i kylan och badade badtunna som var fett soft!
Satt typ där i en och en halv timme och snacka skit som gick lite över styr x)

Efter det gick vi in och spela Indianpoker ? x) Kul va de me!

Nu är jag hemma, lite väl sent, och mamma och pappa blev inte glada :( Menmen..

Sov gott!

My flow, my show

Idag vaknade jag tidigt som fan..
Inte OKEJ! Men jag koka choklad och såg "Harry Potter och Hemlighetarnas kammare" för att stilla lugnet!

Sen gick jag och duschade och efter det mötte jag upp Hanna och for och kollade på när Malå mötte Klemensnäs (?) i bandy. Malå vann! Vem kunde tippa nått annat? :)
Efter det for jag och Hanna och hälsade på i Sofias nya lägenhet, och efter en stund kom även Kimpas =)

Nu har jag just ätit kycklinggrejs och ska snart ta mitt liv till en högre nivå...
Inte så jättevärt att sitta framför datorn och säcka en lördagkväll...

Vi får se vad det blir, har inte bestämt än. Ska lyssna klart på lite musik och vara social en stund till på msn :) Sensen...

Jag har pratat ihop med Hanna och hon skulle höra av sig efter åtta. Då skulle vi kanske baka kladdis eller fara och bada med Daniel och Jim och säkert nån fler :) Ju fler, desto roligare :)


Höres! ♥


Tack!

Tack för att ja fick spöa era arslen i poker grabbar! Fett ägda! Och Kaisa, du räknas som en grabb, en liten sådan!

Ikväll har jag sett Idol med Kaisa,
det var typ tre bra ikväll, Rabih, Erik och den där mörkhyade tjejen som jag inte minns vad hon hette!.. Men efter det gick vi till Daniel, Torben och Rikard och spelade poker och dunka musik.

Asså gissa om jag hade nå tur? Jag börja typ fundera om det gick över till skicklighet eller nått? För seriöst, hur stor är chansen att man vinner typ 100 gånger i rad? njaaaa... inte så stor. Det måste vara skicklighet. Iaf så va ja ganska överlägsen hela tiden. Och jo för att skryta, men..

Slutade med att det var jag och Torben som var kvar. Och feg som han är la han sig typ alltid så då kom vi överens om att vi skulle köra "all in" vilka kort vi än fick, och då vann jag :) men då tyckte alla att det var orättvist (för dom var på hans sida eftersom att ja typ kunga dom!) så då körde vi samma sak igen.
Och ja, vem tror ni vann då?

MÄSTARN SÅKLART!



Sov gott mtf :)
HEjs!


ghehhejhj

Nu ha vi samhälls, snart redovisning om typ 10 minut.. Sen ha vi genomgång av musikredovisning på gympan och efter de sluta vi. Då ska jag hem och packa, sen in till stan och vänta på bussen!



Puss

Webdesign

Håller på att göra en egen förstasida till ett hotell nu.
Och typ nästa gång ska vi börja göra vad för hemsida vi vill och sedan publicera dom på internet :)

Efter skolan blir det Malå :) Typ vara med Kaisa med flera ikväll!




Hörs sen!


Bilder












uuuh..

Dålig uppdatering, jag vet.. Har inte haft så mycket att skriva och det har även varit tjorv med internet på skolan och igår var det strömavbrott på Sörböle. Jag tänkte i alla fall skriva av mig lite nu :)

I veckan så har det varit både fullt upp och ganska chill..
Kortdag i måndags, eller vi slutade fyra men vi började efter lunch. Sen blev det fotokurs med Bea och Magda. Riktigt fina bilder blev det faktiskt. Närbilder med lösögonfransar och grejer. Bjuder på dom bilderna lite senare, jag har dom nämligen på skolan..

I tisdags, alltså igår, gick vi till klockan två för vi hade ingen svenska och skulle göra matten hemma. Och på kvällen for jag till stan med Magda och Bea ett tag, sen for jag hem och såg Desperet Houswives. Sen efter det var jag ute med Linus en stund :)

Nu idag är det onsdag och jag har precis städat lite och ska snart äta. Sen måste jag tvätta också.. Har egentligen Break idag men jag vet inte om jag ska fara eller inte. Har rätt så ont i huvudet, vilket jag har haft typ hela veckan.. Jag tror att jag ser dåligt eller nått :S
Så ja, jag funderar på att stanna hemma och ha en lugn tidig kväll, så har vi sovmorgon imorgon också så då får jag riktigt sova ut :)

Tyvärr blir det ingen bild, SOM SAGT så har nån tagit alla mina.. Hörs senare!

Pöss

Fördriver lektionstid

 
Scanna


Slö Söndag

Idag ha ja inte gjort mycket. Typ sovit, softat med Hanna och varit hos Farmor. Nu ska jag packa, sen äta och sen blir det att åka iväg med bussen redan ikväll..
Har inget mer att säga. Hejdå

Lördag kväll

Nu ska jag och Kaisa snart gå och köpa godis :) Sen ska vi typ ringa Rebecca och Viktor och sen skulle också Torben och Daniel höra av sig :) Sen får vi se vad som händer!

Höres :)

Jobb

Idag har jag jobbat, 10 - 13 så de va inte nå jobbigt :) Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med mat. Fanny vill se Harry Potter och de vises sten nu också, så jag kanske ska se den med henne :)

Daniel skulle höra av sig när han vaknade också, och så ska jag träffa Kaisa :) HAHA fullt upp!

Hörs sen :)

Fredag kväll!

Igår var det fredag och när jag hade kommit hem till Malå med bussen på kvällen bjöds jag på kyckling och pommes :) Sen for jag till en gammal klasskompis, Johanna och såg Idol :) Efter det for vi ut och grillade uppe i backen en stund. Softade lite och så!

Fett kul att de va snö i Malå x)

För övrigt
så gick både provet och badet bra igår!
Jag smiskade stjärt!


Pöss


Skola

Webdesign nu, sen prov.. KUL!
Efter det ska vi gå ändå upp till Edda och bada. Ännu mer KUL!

Plugg

Efter skolan for jag hem och pluggade, samhälls igen. Prov imorn, inte kul! Men det ska göras... Har iaf fastnat lite nu. Så jag ska läsa igenom de nån gång till så det sitter :) Har typ pluggat hela veckan så jag är lite less, men veckan har ändå gått ganska fort :)

Nu ska jag snart sova också :) Har sett två avsnitt av DH :) Höres!

HAHA fult x)

Haha några tjejer i klassen bombade Dessie med deras bloggar x)
Och tydligen så störde hon sig på det:


Uppdatering

Datorn lagga ävel igår när jag tänkte skriva.. Men i alla fall så pluggade jag lite samhälls igår.
Sen klockan halv sju for jag på breaken och det gick typ jättebra. Vi skulle typ försöka snurra på huvudet och lite sådant x) HAHA.

Klockan åtta, när den slutade så for jag hem och bytte kläder, sen for jag ut och var med Linus och Ida :) Sen såg jag två avsnitt av desperet houswives. Och så målade jag naglarna. Ska fixa dom mer sen :D

Nu är det torsdag och vi har sovmorgon till halv 10 så jag ska börja göra mig klar, sen möta upp Bea och cykla till skolan. Höres!


Tisdag

Efter skolan blev det en snabbrunda i stan. Sen for jag hem och åt :) Nu har jag läst engelskan och sett lite tv. Ska kanske börja med samhällsen som vi har prov i på fredag också.. Sen ska jag kanske se Harry Potter, första :) Efter det blir det att duscha, kanske fixa naglarna och sova :)

Just ja, vi hade ju redovisning idag, jag var gode nervös först men det va faktiskt kul! :)

Sov gott!

Höstbilder

















Foto och de..

Efter skolan cyklade jag och Johanna till en skog där det fanns en bro och fotade lite. Sen även på ängen som var bredvid :) Det gick ganska bra och vissa bilder blev riktigt snygga..
Kan bli grymt coola med lite ps :)
Dock så har jag inte det på min dator, så jag ska redigera några imorn på skolan om jag kommer ihåg det!

Tills vidare får ni nöja er med denna:



Nu håller jag på att plugga talet till imorn. Men det går dock inte så bra.. Har fastnat, men jag har kommit halvvägs iaf, sen ska jag bara lära mig det utantill :)

Efter det ska jag sova.. Nu, åter till pluggandet!

Oliver är hungrig

"Asså ja går typ ut och äter en gren"...

HAHHAHAHHAH han ha fråga alla i klassen om vi ha en enkrona x) lolz

Nununnunu

NU slutar vi och jag och Johanna ska till skogen och fota! :) Eftersom att alla mina bilder är borta känns det ganska bra att få litte nytt att jobba med :)

Måste prata med käre kusin också :)
Ska försöka hälsa på henne snart!



Sen så ska poppo springa också :) Lycka till!

Hörs när jag kommer hem! ♥

Sovmorgon

Nu har jag just kommit med bussen till Skellefteå och det är exakt en timme kvar till jag börjar.. Så jag ska göra mig klar, sen vika tvätt :)

Efter skolan ska jag fara och fota en timme med Johanna i en skog :) Det blir ingen fotokurs ikväll för det hinner jag inte. Måste plugga in talet om WoW som ja har imorn :)

Hörs sen!

Söndag

Idag vaknade jag halv tolv, sen typ halv ett for jag ut och mötte Hanna. Vi var ute och gick i snöovädret ett tag sen gick vi till Tony och såg film. Torben var också där..

När klockan va halv fem for jag hem och åt och nu har mamma just klippt mig och skumtonat håret :)

Ska baka med Fanny nu :) Hejs!

Lördag

Idag ha jag åkt bil med Jim i typ några timmar, fram och tillbaka, till Fårträsk osv. Det var stundvis massa annat folk som också åkte med - Hanna, Jerry, Fredde, Andreas, Per, William, Simone och Dennis x) Ganska kul faktiskt. För han hade tagit körkortet för tre dagar sen så ja fatta varför han ville köra :) Det är kul att köra bil!

Sen när klockan va typ sex for jag, Hanna, Jim, Jerry och Fredde och beställde pizza. Sen åkte vi lite mer bil.. Då började de spåra ur.. Blev lite enformigt efter att ha åkt typ en hel dag. Slår vad om att vi ha kört sammanlagt till Stockholm fram och tillbaka! x)

När klockan va typ åtta for jag och Hanna till Daniel, Torben och Tony och såg körslaget med Ola! ♥ Sen badade vi badtunna i typ en timme, och efter det låg vi och skratta åt Torben i Daniels rum... x) hehe...

När dom skulle spela nått CP-spel som sög så for jag hem och nu ska jag sova!


Blandad kväll

* Såg Idol med Kaisa och Hanna
* For till Daniel, Rickard, Torben och Tony och spela lite
* For till Pluto och hälsade på Fredde och Jerry
* For tillbaka till Daniel och såg en film

Sov gott!


A day of

Ingen skola idag. Eller vi har en lektion - gympa. Men jag känner mig lite krasslig ;) Så då tar jag 12bussen hem till Malå istället för att vänta till fyra. Nu håller jag på att packa ihop lite och typ städa undan...

Sen ska jag väl bara fördriva tiden tills bussen går, kanske hinner gå ut med Melker en stund :)


Saknar mina mongos!

Vad kan man säga om filmen igår?
Den var skitbra! Minst lika bra som första!

Höres! ♥


Bio

Efter skolan såg jag sista avsnittet av OC säsong 2 där det slutade med att Marissa sköt Trey. Spännande! Måste typ köpa dom andra sässongerna :) Har också hunnit varit ute och gå med Melker.

Nu har Fia kommit hit, och jag ska bara byta kläder sen ska vi börja gå in mot stan och hämta ut pengar. Sen blir det bio :D

Hörs efter det!

Matteprov

Har just haft matteprov som inte gick så bra som jag trodde att de skulle gå..
Har även lämnat in svenska kamratresponsen och ätit texmexbuffé. Jätteintressant...

Nu har vi GKO och multimedia kvar.. Suck...

Dagens planer:

* Se sista avsnittet av OC säsong 2
* Städa toan och dammsuga
* Fixa naglarna
* Gå på bio med Fia


Vi ska se "Flickan som leker med elden"!

Hejdå ♥


RSS 2.0