Händelserik morgon!

Vaknade klockan fem i morse och tog bussen halv sex, till Norsjö. Man skulle byta buss där om man skulle åka till Skellefteå, men den kör först och lämnar av alla arbetare som jobbar i Norsö innan den far till busstationen. Så där satt vi, jag och Camilla, som skulle till Skellefteå. Efter ett tag sa Camilla att hon trodde att vi skulle ha hoppa av för dom bytte busschafför vid nån arbetsplats sen fortsatte dom köra. UTAN ATT FARA TILL BUSSTATIONEN!

Så ja sa att vi skulle till Skellefteå och fråga om han inte skulle köra till busstationen och hans gensvar var typ: "Ojdå, men ni kan hoppa av här så ringer jag till Irene (andra busschaffören) och säger att hon ska hämta er. För jag hinner inte köra tillbaka.."

Så där stod vi, en bit utanför Norsjö, men vi började gå tillbaka. Ingen Irene kom och hämtade oss med andra bussen... Vi fortsatte gå... Camilla fråga vafan vi skulle göra om vi missa Skellefteåbussen och ingen av oss var särskilt taggad på att hänga stjärt i Norsjö och vänta tills det gick en ny buss så vi började springa.. När det kom en bil och körde försökte vi lifta men icket.... När vi va typ en kvart från busstationen ungefär, och det var tre minuter innan bussen skulle gå kom det en tant i en bil och frågade om det var vi som var från Malå? Sen skjutsade hon oss till busstationen och vi hann med bussen! TACK OCH LOV!!!

Haha vi fick oss ett gott skratt, när vi hade klivit på!!

Åsse sen när vi hade klivit av i Skellefteå så va ja ju
TVUNGEN att kalka och resultatet blev såhär:




Nu: ---> Skolan...




Kommentarer
Postat av: Johanna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AHHAAHAHHAHHHAAHH ni har det inte lätt ni ;)

2010-02-15 @ 11:55:27
URL: http:// johannaluu.blogg.se/
Postat av: Hanna

HAHAHA!! asså lovisa du är inte snygg!

2010-02-15 @ 17:14:43
URL: http://pansarhanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0